Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
867
Cevap
144
Favori
121.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    110 usd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Zayıf Batarya S24 ultra için edl kablosuna gerek var mı?

• geneticphd G kullanıcısına yanıt
    gerek yok

• Slm herkese grupta yeniyim hollandadan katılıyorum elimde yd samsung s24 var operatör den kitleniyor sanırım 1.imei den kitleniyor ekranda onu gösteriyor ve şifre soruyor çünki kargoda kaybolmuş bir tel kayda geçmiş anlaşılan menüye giremiyorum factory reset yapıyorum kurulumu yapıyorum tam menüye giricem pat popup geliyor kitleniyor hiçbişiy yapılamıyor operatörü aradım maalesef açmıyorlar sim kilidi yok herkart çalışıyor sadece imei den lock var açabilecek birisi varmı? Veya ne yapmam lazım şimdiden tşkler

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yörükoğlu03 -- 4 Şubat 2025; 22:10:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Slm üstadım grupta yeniyim hollandadan katılıyorum elimde yd samsung s24 var operatör den kitleniyor sanırım 1.imei den kitleniyor ekranda onu gösteriyor ve şifre soruyor çünki kargoda kaybolmuş bir tel kayda geçmiş anlaşılan menüye giremiyorum factory reset yapıyorum kurulumu yapıyorum tam menüye giricem pat popup geliyor kitleniyor hiçbişiy yapılamıyor operatörü aradım maalesef açmıyorlar sim kilidi yok herkart çalışıyor sadece imei den lock var açabilecek birisi varmı? Veya ne yapmam lazım şimdiden tşkler

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

• Yörükoğlu03 Y kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam

operatör kapsamında verilen bir cihaza benziyor yurtdışında gsm operatörleri bazı kısıtlamalar uygulayabiliyor sorun operatör kaynaklı görünüyor gibi yazılımcı arkadaşıma yolladım ss herhangi bir fikri varsa gün içinde dönüş yapar..

• merhabalar hocam,

s24 ultra alsak ne kadar süre kullanabiliyoruz kayıtsız olarak ? şu an server kaydının olmadığını belirtmişsiniz. kayıt açılana kadar bizi idare eder mi acaba ?

• elfmariachi E kullanıcısına yanıt
    merhaba

8 ay kullanabilirsiniz

• renk nedir acaba s24 ultrada ?

Sorun tamda o zaten operatör kitliyor teli ekranın üstünde imei ve dosya nr var kestim resmi

titanyum siyah ve titanyum gri hazır stok

• Yörükoğlu03 Y kullanıcısına yanıt
    teknik ekipten arkadaşımın iletişim numarasını pm ile yolluyorum wp üzerinden yazarsınız kendisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 5 Şubat 2025; 10:27:34 >
  • 8 ay kullanım sırasında yıl dönerse 8 ay daha kullanılır mi ?

• önümüzde ki 8 ayda server kaydı çıkmama gibi bir ihtimal mevcut mu ? 2 adet almayı düşünüyoruz ama tek düşündüren konu bu şu anda. bir de 512 gb olan yok mu stokta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfmariachi -- 5 Şubat 2025; 10:44:14 >
  • lemixings kullanıcısına yanıt
    evet her sene başında haklar yenileniyor her takvim yılında 8 ay kullanım hakkı mevcut

512 lik 5 bin lira daha pahalı bu sebeple tercih edilmiyor.. server kaydı illaki açılır altın yumurtlayan tavuk gibi düşünün cpid serverı..

Merhabalar S23 Ultra için bu fiyatı vermişsiniz

Server kaydı yapıldıktan sonra telefon tamamen açık hale mi geliyor

Birde bu işlem kaydı kapanmış bir telefona uygulanabilir mi teşekkürler hayırlı işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Constant16 C kullanıcısına yanıt
    Evet server kaydı yapılan cihaz aktif oluyor kapalı cihazada kayıt yapılabilir

• O zamn bende bir S24 ultra kullanıcısıyım 2.sime takılı
    Senden gelen gelişmeleri takip edip beklemeye devam edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir global garanti durumu var mıdır s24 ultra ların ?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.