Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
867
Cevap
144
Favori
121.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S25 Ultra server kayıtlı şekilde almak istiyorum elinizde var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xfox kullanıcısına yanıt
    Kayıt şuanda çıkmadı önümüzdeki 7-8 aya kadar da çıkacağını düşünmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lord-06- kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam sadece ultra serisi var

• xfox kullanıcısına yanıt
    S25 Ultra için henüz server kaydı çıkmadı çıkarmı çıkmazmı şuanda bilinmiyor..

• Kendisinden s24 ultra satın alındı. Hızlı kargo için teşekkürler

• Israrla her gün yazıyorum S24 Ultra server açıldımı ne zaman açılacak kaç para olur açılırsa nasıl haberim olur gibi gereksiz sorular ile WhatsApp üzerinden meşguliyet vermeyiniz direk engelliyorum artık gına geldi..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen öneri için görüş belirtmek isterim, eğer ki WhatsApp dan çok rahatsız ediyorlarsa topluluk sayfası açıp otomatik mesaj veya WhatsApp durum paylaşma ile yarar mı?

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir güruh varki şaşırırsınız hani normal saatleri geçtim gece yarısı yazanmı dersiniz saat 03:00 civarında yazanmı dersiniz akıllara zarar sanki esas duruşta bekleyeceğiz üstelik o saatte yazıp hemen cevap alamayınca soru işareti yapandan tutun bodoslama selamsız sepetsiz yazanlar ve dahası evvelden otomatik mesaj ile yanıt veriyordum yine çare olmadı sürekli konuyu güncel tutuyorum son postlara bakmadan ezbere yazıyorlar.. server kaydını kaça yapıyon gibi hödükçe selam vermeden yazanları direk engelliyorum sanki dünyaları kazanıyormuşuz gibi 5-10 usd ile iş yapıp milletin ağzını yamultarak yazması hırslandırıyor git başka yere yaptır cihazı kimden aldıysan onu soru bankası olarak kullan öyle değilmi bizden cihaz alanlara iltimas sonsuz hepsini wp da kayıt ediyoruz.. cihazı gidip başkasından alıp hiçbir şekilde teknik destek alamayan soruları yanıtsız kalan ilgi ve alakası sıfır olan satıcılardan üstüne azar işitip bize koşuyorlar hacı babanın tekkesi değiliz sonuçta cihaz almamış kişilerede repair hizmeti sunuyoruz lakin öncelik her zaman müşterilerimindir zaten cihaz alma safhasında bilgi geçiyoruz gereksiz sorulara maruz kalmıyoruz..

• S23 Ultra server tekrardan aktif..
    S24 Ultra server halen kapalı..
    S24 Ultra server kaydı çıkmadı o sebeple kayıt oluyormu diye sormayınız..

• hocam merhaba,

çokça sorulan bir soru sormak istiyorum , merakta ediliyor cevabı. herkes bilgilenmiş olur.

bu server kayıtlı telefonlarda mesela s23 ultra server kayıtlı. kayıt yapılan imei telefonda mesela 4G desteklemiyorsa, o telefonun imeisini kayıt ettiğiniz için bu özellik telefonda aktif olmuyormuş. doğru mu ? işin aslı nedir ?

sizden server kayıtlı aldığımız da herhangi bir sorun yaşayacak mıyız ?

• carteryusuf kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam

bu konuyu esasında arada sırada gündeme getiriyoruz bahsedilenler şehir efsanesi server kaydı orjinal samsung sunucuları üzerinde yapılan bir işlemdir haliyle 3g, 4g şebeke muhabbeti boş bir safsatadan ibarettir isterseniz nokia 3310 imei olsun hiç farketmez sadece 35xx ile başlasın kafidir güncelleme alması için.. server kayıtlı cihaz garantili cihazdan farksızdır tek fark aradaki fiyat :)

hocam valla çok yazı var kaçırmış olabilirim :)

tekrar anlattığınız için teşekkür ediyorum . bilgilendirme iyidir çok sağolun .

• carteryusuf kullanıcısına yanıt
    rica ederim tekrar gündeme gelmesi iyi oldu en azından aklında soru işaretleri olanlar için faydalı olabildiysek ne mutlu bize.

Onlar sokak tabiriyle toxic hocam ekran başında Ağa paşa kesilirler yüz yüze iki Kelime laf etsen edemezler, ben sizi takip ediyorum bir sorum olduğunda bütün mesajlarınızı okurum bulamazsam yazarım. En güzelini engellemeniz miş. Hayırlı bol bereketli kazançlar dilerim efenim

Hocam ben baktığımda şuan telefonum realme ve IMEİ 86 İLE başlıyor

Samsung server kaydında güncelleme alması için 35xxx ile başlayan imei gerekiyor hocam en azından bir tanesi bu şekilde olmalı Xiaomi ve Pixel cihazlarda server kaydı için 35xxx ile başlaması gerekmiyor sıradan bir imei yeterli oluyor..

Anladım teşekkürler peki bu 35x IMEI nasıl bir cihazdan bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 3 Şubat 2025; 10:32:30 >
    herhangi bir cihazda olabilir kenarda köşede duran eski cihazları kurcalamak gerekir..

Merhaba,hocam s24 ultra almayı düşünüyorum.iki sorum olacak,server kaydı kesin açılacakmı ? 2. Sorum ,uzaktan server kaydı yapabiliyormuyuz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam

server kaydı uzaktan erişim ile yapılıyor hergün bir çok cihazı (s23 ultra,xiaomi,pixel) uzaktan erişim ile server kayıt yapıyoruz s24 ultra ile ilgili bazı tarihler var ama netleştirmeden yazmak istemiyorum en son ekim ayında açılmıştı bir çok müşterimizin cihazını uzaktan yapmıştık kaydını şuanda s23 ultra son adetler devamı gelmeyecek haliyle samsung server kaydı için aktif olan tek cihaz sunucu sahipleri mecburen s24 ultra serverı açacaklar repair pastası oldukça büyük :)

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.