Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ToReaperr , theJuDGe_41 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
867
Cevap
144
Favori
121.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyatı nedir hocam kayıtlı olarak şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozer.6161 O kullanıcısına yanıt
    🔥Samsung S23 Ultra 12/256 GB GLOBAL (SM-S918B) Kapalı Kutu 28.750₺ 📶 Server Kayıtlı 31.750₺

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sagolun

• S24 server kaydı tahmini ne zaman açılır hocam veya açılır mı kesin?

• Herkese iyi forumlar. 2 AY ÖNCE S23 ULTRA telefonumu server kaydı yaptırdım. Bankaların mobil temassız uygulaması aktif olmasına rağmen ve ayarları yapılmasına rağmen NFC açıkken telefondan ödeme yapamıyorum. Yapmamasının server kayıtla bir ilgisi varmı? Bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim...

• ocean92 O kullanıcısına yanıt
    şuanda net bir tarih yok umarız eli kulağındadır..

• ARY2016 A kullanıcısına yanıt
    server kaydı ile hiçbir alakası yok hocam server kayıtlı cihazlarda sorunsuz şekilde nfc kullanılıyor..

Benim yurt içi kayıtlı telefonumda da yılbaşından sonra ödeme yapamadım banka uygulamasını kaldırıp tekrar yükledim düzeldi Bi dene istersen birçok kişide olmuş yılbaşından sonra

1. Ayarlar menüsündeki Geliştirici Seçenekleri kapalı olacak
    2. Uygulamayı kaldırıp yeniden kurun.
    3. Mobil bankacılık ayarlarından temassız ödemeyi açık hale getirin.

bu seçenekleri uygulayınca kesin düzelir.

• S23 Ultra server 3-4 gün kapalı kalacaktır şuanda hazır server kayıtlı cihaz gönderemiyoruz..

• S25 Ultra sayılı miktarda stokta hemen yarın kargo..

Sayfanın başındaki ilana fiyat bilgisi eklenmiştir..

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır)

• S23 Ultra server bir kaç gün kapalı kalacaktır en erken 2 Şubat tarihi öngörülüyor bu arada sadece duyum diyelim az çok tarihi belli ama net değil S24 Ultra server eli kulağında diyebiliriz..

• Bu arada rica ediyorum sizlerden whatsapp üzerinden S24 bitti sıra S25 Ultra ya geldi server kaydı ile ilgili yazmayınız henüz S25 Ultra için server kaydı olup olmadığı belli değil ayrıca S24 Ultra için tüm bilgi ve güncellemeleri buradan paylaşıyorum mevcut konunun son mesajları okumanız kafi sürekli güncel bilgiler iletiyorum bana yazmanız hadi neyse anlaşılan konuyu takip etmeyenler var fakat v4 sunucu kapalı olduğunu yoldan geçen adam dahi öğrendi ben değilde kayıt yaptığını iddia eden dolandırıcıya denk gelirseniz 10 bin liranız çöp olur maalesef sosyal medyada S24 Ultra server kaydı yaptığını iddia eden dolandırıcılar kol geziyor aman diyeyim server kaydı konusunda ana kaynakların başında geliyoruz bizi takip edin güncel kalın..

• S24 ultra için server kaydı açılmadı biliyorum. Ben de bekliyorum.

Fakat şöyle bir bilgi aldım ve bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi?

S24 ultra cihaza server kayıt yaptıranlar banka mobil şube uygulamalarını sorunsuz kullanabiliyorlar mı acaba?

• asprin A kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu merak ediyorum. S24 diyelim e devlet üzerinde eski telefon olarak görünüyor sanıyorum. Bankacılık uygulamaları cihazı s24 olarak mı görüyor yoksa eski cihaz olarak mı? Eğer böyle ise bir süre sonra uygulamanın güncelleme almama ihtimali oluyor mu ? Bu konuda kafam karışık.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Günaydın s24 ultra server kayutlı fiyatı ne olur ?

• ShovaLye33 kullanıcısına yanıt
    günaydın erkencisiniz

s24 ultra server şuanda kapalı

• asprin A kullanıcısına yanıt

s24 Ultra yi bilmiyorum ama s23 Ultra Server kayıt kullanıyorum yurtiçi telefondan hiç bir farkı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocean92 O kullanıcısına yanıt
    bu sorular milyon defa cevaplandı yine kısaca bilgi geçelim uygulama cihaz kimliğini okur imei bilgisini değil tüm güncellemeleri sorunsuz alır.

• Hocam v4 server ile ilgili güncelleme var mı? CPID hala kapalı gözüküyor ama bir arkadaşı telefoncusu aramış bugün, açıldı demiş. absürt yüksek de bir rakam vermiş. Farklı serverlar da mı var acaba?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.