Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Yeni tasarıma geçiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ön siparişten beri kullanıyorum bataryası kesinlikle muhteşem. Normal kullanımda 1 günü yüzde 30 la kapatırken hafif kullanımda 2 gün gittiği oluyor. 3 farklı kılıfla kullandım hiçbirinde ısınma problemiyle karşılaşmadım ama oyun oynamıyorum o yüzden oyunlarda nasıl olur bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Aaaa, S24 değil 25 olacaktı ooo" falan mı dediniz kendi aranızda ne yaptınız?

• Şu ön kameranın yerine bir çözüm bulamadılar hâlâ.

• Tasarım güzel fakat 45w hızlı şarj ile gelirse rezalet olur.

• Ön tarafta benim hiç bir işime yaramayan küçük deliğe kendimi alıştırdım ama asimetrik ve kalın çerçevelere hiç tahammülüm yok, bunda biraz düzeltmişler ama yine de çerçeve niye var onu anlamıyorum, şu ön kamerayıda ekranın içine gömen bir teknoloji geliştirin artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bu nedir abi sen panel ureticisin Xiaomi bile neler yaptı geriye dön bak sen hala aynı yerinde sayiyorsun

• Batarya kapasitesi artırsalar daha iyi olur

• Şu telefona gelmesi gereken ve mutlu edecek 2 özellik

1 daha büyük batarya

2 magsafe benzeri özellik smag galaxymag

• Sony Z serisi ile bu tasarımı yapıp satalı yıllar yıllar oldu

• Her sene bir önceki yılki telefona 1 tane özellik ekleyip devrimsel yeni yaptık diye satıyorlar

• Bundan sonra, 6.1 inçten büyük telefon almayı düşünmüyorum. Hatta daha ufak ve güçlü telefon yaparlarsa onu alabilirim.

• Çok güzel s23 ultra dan ancak böyle bisey için vazgeçebilirim

• thyr1234 kullanıcısına yanıt

S24 ultra ekranı hala 16milyon renk destekliyor. Millet orta seviye cihazına 68 milyar destekleyen ekranlar koyuyor. Ayrıca ekran hakkında zerre bilgi vermez Samsung. Renkli ekran deyip geçiyor  

• S28'de tekrar yuvarlatırlar. Alıştık artık bunlara.

• Gerçekten güzel görünüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir tık da küçülmeli, s24 ultra tepsi gibi, çok biçimsiz.

• Eskiden bir sonraki s serisini tahmin ederken güncel note kasasına ve kamera dizilimine bakardık örn: s5- note 3 veya note 9-s10 şimdi ise folda bakıp ultra tahmini yürüteceğiz.

Hey gidi samsung not1-4'e kadar skeumorfik tasarımla estetik arayüz sunuyordun ne oldu da bu değişti ? Merak ediyorum bu kadar da ufaltmak mantıksız zira note 1-2-3 serilerindeki tadı almayın diyorsunuz... bari ön kamerayı s10 gibi sağa koyun hep aynı tasarım hele xiaomi tam tasarım müthüş arayüz fisherprice 0-4 yaş gibi bir de s4 zoom ikonlara bakıyorsunuz rolls royce gibi kalmış oha be kardeşim...

• Ne zaman tanıtıyordu samsung yeni cihazları

• anilk91 kullanıcısına yanıt
    Zore markasının biraz pahalı bir ekran koruyucusu var S24 Ultra ya taktırdım problem yaşamadım. Kalite düşmedi. En önemlisi parmak izi çalışmıyor birçok koruyucuda bunda çalışıyor. Samsung Galaxy serisi parmak izi okuma konusunda herhangi bir koruyucuyu kabul etmiyor iyi bir koruyucu ile çalışıyor. Verdiği kalite hissi ve kayganlık çok iyi hissettiriyor. Bulunduğunuz ildeki Zore yetkili satış mağazasını bulup direk satıcıya uygulamayı yaptırın. Bir sorun çıkarsa çözüm yolu olur. Garantili yaptırmış olursunuz.

• crashris kullanıcısına yanıt
    Her seferinde şans tanıyorum Android telefonlara hep yüzümü kara çıkarıyor. Benden bu kadar. 16 Pro Max kendini ıspatlarsa yurt dışı alıp geçeceğim.

Her Android telefonda olduğu gibi S24 Ultra da ısınıyor. Telefon nispeten ince ve quallcomm Snapdragon 8 Gen 3 for galaxy soğutmada güçlük çekiyor. Ekstra overclock yapılmış işlemci ısınmaya çok meyilli. Isınmıyor diyenler birçok özelliği kapattığı ve kılıf kullandığı için hissetmiyor olabilir.

Android ISINIYOR kardeşim I-SI-NI-YOR.

Wi-fi açık.
    Bluetooth açık airpods pro 2 ile müzik dinleme.
    Senkronizasyon açık.
    Konum açık.
    Parlaklık otomatik.
    YouTube 1080P Premium Yüksek bit çözünürlük ve üzerinde izleme.
    NFC kapalı.

Hemen ısınmaya geçiyor.

Üstelik arka planda güncelleştirme veya yedekleme yapıyorsan değme telefona elini rahatsız ediyor.

Dış ortama güneş altına geçince telefon mefta. Buz kovasına kat soğuması için.

Isınma ve kasanın elini ısıtıp rahatsız etmemesini istiyorsan iphone 16 pro max bekle. İşlemci ve kasa büyüklüğü farkıyla daha az ısınacak. Ayrıca ilk defa soğutucu kullanacak telefonunda işi bitirecek gibi duruyor. Ama telefon çıksın, biraz vakit geçsin, şikayetleri görelim, ne olduğu çıksın ortaya, öyle gönül rahatlığıyla tavsiye edelim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.