Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Yeni tasarıma geçiliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten note 10 plus gibi zarif bir cihazdan bu tasarıma nasıl gelindi anlamak çok zor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxixiaomi M kullanıcısına yanıt

Herhangi bir verilmiş cihazı tutma şekli ağırlık yönetiminde ciddi ölçüde yardımcı olup günlük kullanım konforunuzu çoğaltabilir. Cihazı ellerinizde tutarken kollarınızı tam öne doğru şekilde havada tutmak yerine kendi gövdenize veya oturduğunuz yere yaslamak, parmaklarınızla cihazınızı kaldırır biçimde tutmak yerine parmaklarınız ve ellerinizle cihazı iki yanından kapana almış şekilde biraz aşağıda tutmak - bu kullanım tarzında baş parmaklar serbet -, cihazı parmağınızla başka bir nesne arasında sıkıştırır şekilde tutmak; bu tarz tutma optimizasyonları size ciddi ölçüde yardımcı olabilir. Yalnızca Ultra serisi bazında değil; Ultra serisi gibi ağır herhangi bir mobil cihaz kullanıcı farklı tutma şekillerini deneyerek daha az zahmetli ve haliyle daha konforlu bir tutma şekli bulabilir. Doğaçlama şekilde siz de deneyebilirsiniz. Belki daha rahat kullandığınız ve daha az yorulacağınız bir tutma tarzı keşfedebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum şehirde toplamda 3 tane kılıfçı var maalesef 😁 ama markayı araçtıracağım, bilgilendirme için teşekkür ederim 👍🏼

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Bir elin parmaklarını geçmez parmak izi okuyucunun çalıştığı ekran koruyucular. Aynı markanın bile çalışan çalışmayan modelleri var. O yüzden dedim bizzat mağazada yetkili personele yaptır ve yaptırmadan önce teyit ettir parmak izi çalışmazsa ödeme yapmam diye. Paran çöpe gitmesin. İnternet alışverişinde de yorumlar yalan yanlış alırsın elinde kalır. Yorumda çalışmıyor der ama yanlış takmıştır. Çalışıyor der ama çalışmaz. Yüzyüze alıp uygula. Kolay gelsin. Tekrar ediyorum Zore markasının her modeli değil belli modeli sıkıntısız, diğerleri elinde kalır.

• nihayet adam gibi tasarım çıkmış

• son 4 ay mecbur kayıt etmek lazım fanfirifon telefoncu yöntemi ile.Bu nasıl oluyor ve bu kayıt yöntemi numarama bankalara özel verilerimi vs tehlikeye atar mı bu konuda bilgisi olan var mı?

• hocam ben s20fe en ucuz kırılmaz alıyorum çalışıyor s24 s25 falanın ne gibi farkı var ?

• crashris kullanıcısına yanıt
    Yurtdışına gidip satın alıp kendi pasaportuma kayıt yaptırmayı düşünüyorum. İmei falan uğraşmayacağım zaten iphone da olmuyor bildiğim kadarıyla. Kaçak göçek değil ya pasaport kaydı yada buradan garantili kvk cihazı düşünüyorum duruma göre.

Sıkıntı çıkıyor, parmak izi okuyucu çalışmıyor. 2 farklı koruyucu olmadı. 3. Oldu bahsettiğim gibi zorenin pahalı bir modeliydi.

• En ucuzunu al geç hocam

En ucuzunu aldım geçemedim gönül köprüsünü :))

• En iyisini yaptın bi kırılmaza kılıfa 1000lerce döküyorlar akıl mantık işi vallahi değil ya kılıf 2bin olsa noluyor düşerken uygun pozisyonu mu seçiyor sanki

• Gerçekten çok şık duruyor.

• torna makinesinden cikmis ..dumduz.

Ucuzu olmadı pahalı olan işimi gördü demek istedim. İstemeyerek. Başına gelince anlarsın. S24 Ultra düşünüyor musun hala.

• senin başına gelsin olm git ne alırsan al ne diliyorsan 1000 katı sana :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 29 Ağustos 2024; 14:22:33 >
  • Hocam mat olan modellerin hiç birinde çalışmıyor, eğer parlak koruyucu kullanıyorsanız şunu deneyebilirsiniz;

Ekran koruyucu takıldıktan sonra kayıtlı parmak izlerini silin, ekran koruyucuyla tekrar tanıtın.

• abi bırakın bu işleri. s24 Ultra kullanan biri olarak bozulup duran ön kamera işini düzeltsinler önce. Samshit bir daha almam!

• Sirchade kullanıcısına yanıt
    Parlak cam koruyucu sıkıntı çıkarmadı. Silip tanıtmaya gerek kalmadı. Dediğiniz gibi mat düşük kaliteli koruyucular okumuyor.

• Son zamanlarda kayıt yapmanın bir avantajı kalmadı bence. Onun yerine yurtdışından getirtenlerden 2 tane alıp dönüşümlü kullanmak daha mantıklı bence. Vergi olayının iyice abarttılar çünkü.

Tercih sizin yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 4 Eylül 2024; 22:0:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.