Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Yeni tasarıma geçiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S25 Ultra'nın ön tasarımı, bu ayın başlarında sızdırılan bir render aracılığıyla ortaya çıkmıştı. Ancak bu sızıntı, telefonun yuvarlak köşelerini ve dar çerçevelerini gösteriyordu. Yeni render görüntüsünde, telefonun yan profili net olarak görülüyor.

Düz kenarlara sahip olacak

Görüntüye göre Galaxy S25 Ultra, tamamen düz kenarlara sahip olacak. Nispeten yuvarlak köşeleri ve düz kenarlarıyla telefon, S24 Ultra'dan tasarım anlamında oldukça farklılaşacak. Yine de, render'ın resmi olmayan bir kaynaktan geldiğini ve tasarımın farklı olabileceğini belirtelim.

Önceki sızıntıda telefonun S24 Ultra'dan biraz daha dar olacağı, ancak daha ince çerçeveler sayesinde daha büyük bir ekranla (6,79 inç yerine 6,86 inç) geleceği belirtiliyordu. 

Ayrıca Bkz.İşte merakla beklenen OnePlus 13’ün muhtemel özelliklerinin tamamı

Snapdragon 8 Gen 4 çipsetiyle gelmesi beklenen Galaxy S25 Ultra'da, 200 MP ISOCELL HP2 ana kamera, 10 MP'den 50 MP'e yükseltilen 3x telefoto kamera ve 50 MP 5X periskop telefoto kamera yer alabilir. Ultra geniş açı kamera için ise, 50 MP çözünürlükte, 1/2,76 inç JN1 sensörünün yeni bir versiyonunu kullanacağı söyleniyor. Son olarak Galaxy S25 Ultra'nın, önceki model gibi 5,000mAh batarya ve 45W hızlı şarj özelliğiyle gelmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/27/galaxy-s25-ultra-rendering-shows-major-shift-in-design/
    Kaynak:https://m.weibo.cn/detail/5071601329242163

• Başlık yanlış hocam.

• s24 ultra kullanan uzun kullanım sonucu yorucu işlemler ısınma pil durumu performans vs nasıl şu anda

• crashris kullanıcısına yanıt
    Memnunum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt
    Note 2'den beri bu serideyim. Hiçbir zaman böyle bir ısınmayla karşılaşmadım? Telefonda render, autocad, photoshop kullanmıyorsanız ısınma problemi yaşamazsınız.

• bilerek yapıyorlar muhtemelen, bırak dhyi yerel barakistyurthaber sitesinde bile şu olmaz ya da kısa sürede düzeltilir, belki de biz fazla ince düşünüyoz bilmiyorum önemsiz

• Fold 6 tasarımını anımsatıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seri uretime Aralikta gecilene kadar yani KASIM sonuna kadar atis sallamasyonlar serbest :) ... Baslikta / mansette sallamasyon oldugu gibi :) ...

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    düzeltildi, teşekkürler

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Yani bu 7-8 aylık sürede sürede Herhangi bir problem yok cihazda Güncellemeleri falan herhangi bir şey bozulmadı ya da genel olarak bir performans düştü ısınma ya da batarya kaybı olmadı

• Sony xperia tasarimina benzettim,gayet şık duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 serisi gözümün önüne geldi bi an.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gayet şık. Hem kırılmaz cam bulması da kolaylaşır, nano cam taktırmaktan nedret ediyorum ama ne yazıkki adam gibi tamperli cam bulamıyorum s23 ultram için. Özellikle teknosada ömürlük kırılmaz cam kaskosu yaptıracaktım ama kavisli ekranlar için bir türlü cam getirmiyorlar.

• S24 görüntü itibariyle mükemmel bir cihaz zaten ama 230 gram ağırlıkta gün için kullanmak, telefonda yazı yazmak tam bir işkence. Ellerim ve avuçlarım tutarken ağrıyor. 7 yıl kullanma hayaliyle satın aldım ama bir daha alacak olsa idim kesinlikle 160gramı geçmeyen bir cihaz tercih ederdim. Sırf speni, ekranı ve kamerası için katlanıyorum bu ağırlığa.

• Haber başlığında görüntüler sızdırıldı, içeriğinde resmi olmayan kaynaklar. Nasıl olsa yalancıyı öpmüyorlar. Sallayın ağalar

• 45 ne ya 90 olsa bari dolu hızı

• 45W hizli sarj
    İnsan bunu iddia etmeye utanir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı bu ise, muazzam. Daha bu akşam eşimin yarı kırık İPhone 📱 5'ini elime aldım, eşimle ne kadar kaliteli ve düzgün tasarım dedik.. Samsung'u tebrik ediyorum nihai tasarım buysa 👌🏼

• 5000 mah ne, 45 w ne? Takılıp kalıyor bu Samsung. Hiç ilerleme olmaz mı ya. Yeter mi bu pil ve şarj hızı. PWM göz sağlığı kısmına hiç önem vermiyor zaten.

• lorenzos L kullanıcısına yanıt
    Donanım haber kalitesi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.