Samsung Galaxy S24FE 8_256GB Grafit Akıllı Telefon 23.499₺ Sepete ekledikten sonra " Sepetinize özel Kampanyalar" kısmından "Seçili Ürünlerde 15.000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Sepette 1.000 TL İndirim!" kısmını seçerseniz fiyatı düşecektir ![]() https://www.teknosa.com/samsung-galaxy-s24fe-8256gb-grafit-akilli-telefon-p-125079797 |
Samsung Galaxy S24FE 8_256GB Grafit Akıllı Telefon 23.499₺

-
-
İki rengin de 128 GB'ı 2200, 2250 gibi rakamlara Amazon'da satıldı. 256 GB arayan için de bu fırsat gayet güzelmiş, bence farka değer.
-
21650 ye 128g aldım dün hb den
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam, nasıl aldınız o fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti bonustan da bin tl gelir.
Akbank kredi seçeneği ile ödenirse, peşin fiyatına 3 taksit te oluyor. İhtiyacı olan için çok iyi fırsat.
-
2k kupon 750 visa indirimi vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
Teknosadan 2 haftadır 3 siparişim oldu, hepsini sorgusuz sualsiz iptal ettiler. Umutlananların bilgisi olsun istedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün teslim aldım hocam ben. S20Fe den geçtim ama pişman oldum açıkçası. 2-3 sene daha götürürmüş beni.
-
neden pişman oldunuz kardeşim için düşünüyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz şahsi aslında. Günlük kullanımımda pek bişey değişmedi S20Fe den sonra
aynen öyle ben de pil yüzünden sorun yaşamasam telefon almayacağım s20fe gayet yeterli
-
5 senedir akıllı telefonlarda gözle görülür bir gelişme olmadı çünkü. Eldeki telefon yeterliyse değiştirmenin pek bir anlamı yok. Ben 2020de M51 almıştım hala tıkır tıkır çalışıyor. Değiştirsem hiçbir fark olmayacak.
Bi deji alın devam edin bence
bataryam da sıkıntı yok cihaz 4.5g de ısınıyor şu havada bile bi de wifi ile %40 parlaklıkta 6saat ekran alıyorum normal mi sizce ? 3yıl oldu telefonu alalı
-
s25fe ya da s26fe 6.5ekran 4500 batarya ile getirse işte ona geçilir 8elite olsun en az yeter
-
6 saat günü kurtarır gibi normalde ama bilemiyorum herkes için farklı oluyor tabi.
Benim realme10 8 saat veriyor o da batarya farkı galiba
deji yle yenilesem fark eder mi boşuna 400tl vermeyelim
-
Ben deji aldım hem redmi note 8 pro'ya hem de mi 9t'ye. İkisi de 6 ay içinde eski performansa döndü. İkisi de tesadüf olamaz yani. İade yapmaya çalıştım ama siteleri değişmiş, siparişime ulaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- fiberde yılın fırsatı kampanyası 2
- büyük festival 60 gb
- vodafone hepsiburada premium
- msb türk telekom
- turkcell illere özel kampanya
- telegram indirim
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X