|
Bildirim
Bu S25 Edge'in tek amacı "iPhone Air çıkmadan önce ben çıkartayım" değil mi? Sidik yarışı yani...
|
Bu iPhone Air in tek amacı "S25 Edge çıkmadan önce ben çıkartayım" değil mi? Sidik yarışı yani...
|
Lenslerin çıkıntılı olması estetiği bozuyor. Bir de insanın aklına ilk gelen senaryo lenslerin kolayca çizileceği. Bunu engelleyecek bir kılıf taksan, o zaman da muhtemelen ince görüntüsünü kaybedecek. Tuhaf bir durum.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Doğru. S25 Edge alanın aklına şaşarım. Sırf Apple Air modelini çıkaracak diye OLMAYAN bir kitleye hitap etmeye çalışacaklar. Apple don çıkarsa satar, sen 2 saat ekran süresi verecek telefonu satamazsın. Android kullanıcısı koyun değildir. |
Harbiden kafası çalışmıyor hocam bunların. M51'i 7.000mah ile ürettiler. 2 sene paşalar gibi kullandım. %80-%30 arası 6-7 saat ekran süresi alıyordum. Telefon elimden düşmüyordu, başım ağrıyordu ama pil bana mısın demiyordu... Sonra her ne hikmetse Samsung bir daha 7.000mah'lık cihaz üretmedi... M51'in satış rakamları açıklansa Samsung'un en çok sattığı telefon olabilir :) |
Bu dediğinizi ilk yapacak marka Realme gibi görünüyor, GT 7 ile. Sızan bilgilere göre 8.4mm kalınlık ve 207 gram ağırlığı ile şu ana kadar ki en hafif ve en ince 7000 mAh bataryalı telefon olacak. PWM Dimming'in zirvesini ise Magic7 Pro'da gördük. |
Afedersin ama iPhone 17 Air haberlerinin piyasaya düştüpü tarih Kasım 2024, belki de daha öncesi, o zamanlar S25 Edge’in esamesi bile okunmuyordu ki S25 Edge de ilk başta bu kadar ince olmayacaktı, iPhone 17 Air gerçek kalınlığı ortaya çıktıktan sonra S25 Edge daha ince olmaya karar verdi :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |