Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gfb_10 , gfb_10 , atilla9292 , atilla9292 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.595
Cevap
214
Favori
247.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaw arkadaş piyasada telefoncu diye bir tane dürüst insan yokki bulunduğum ilçede.
    Samsungun 35.000 liraya geri aldığı S24 plus telefonumu elden satmak için çarşıyı altüst ettim haramzadeler 20 binden yukarı veren olmadı.
    Alışmışlar bedava alıp yüksek fiyata satmaya.
    Oysa telefonumu kutusuna koysalar sıfır diye satarlar.
    O derece kusursuz temizlikte.
    İşte bu yüzden benimde ilk tercihim samsunga vermek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt

Bütün telefoncular aynı hocam öldürür alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

valla ne bilim bulamadım şöyle lacivert telefona uygun estetik bir kılıf var mı önereceğin hocam?

Sahibinden e yükleyin bence. Ben hızlı satılması için ilk sıra doping alıyordum 1 hafta duruyor. 500 tl filan idi o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 8 Şubat 2025; 23:53:24 >
  • Arkadaşlar merhaba, yeni yapay zeka özellikleri kullanışlı mi s24 serisine e göre. Galeride görsel, Metin arama kısmi, kişi yüzü etiketleme gibi özellikler güzel çalışıyor mu acaba? Honor merak edip almıştım 3 ay önce ama yazılımsal özellikler Samsung yanında sıfır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu lansman kodu TCN ile başlayanlarda sorun var sanırım ikili kablosuz şarj cihazı stokta olmasına rağmen hediye olarak sepete eklenmiyor

• Alfonso93 kullanıcısına yanıt

N ile biten sadece smart tag veriyor diye biliyorum. M ile biten ikisini veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 9 Şubat 2025; 0:5:18 >
  • MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt

Yok hocam max 30w güç veriyor.

• İphone 15plustan s25 plusa geçsem mi acaba? Aklımda deli sorular

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler oysaki mailde tcn ile biten kodun resminde hem smarttag var hem de ikili kablosuz şarj cihazı var kayıt açıp uğraşacağız sanırım

Öyle diye biliyorum ben yine de belirli aralıklarla deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 9 Şubat 2025; 0:7:47 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler.

Hocam aynısını bana da yaptılar. Aradım destek kaydı oluşturdum iki defa ve ikisinde de gönderceklerini söylediler stokta olmadığı için gelmemiştir diyorlar. Dedim kod yapmayanlara bile yollamışsınız nasıl stokta yok evlenip gevelediler ama yollayacaklarını söylediler. Ben cihazı iade edecektim sözleri üzerine cihazı açtım. Umarım kelek yapmazlar

S25 plus bir günlük kullanım detayım. Dolu dolu kullandım ikinci güne geçti WiFi mobil veri karışıl

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• Arakadaslar kod paylaşabilecek var mı acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şarj adaptörü kullanan arkadaşlar Samsung'un orijinal adaptörü mü kullanıyorsunuz yoksa Anker, Spigel vs. mi kullanıyorsunuz?

• FuXiN kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler o zaman sipariş vermeden kayıt açayım yarın akşama kadar gelirse yeni kod şansa artık gelmezsede smarttag alıp sizin gibi kablosuz cihazı tekrar isteyeyim.

• MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    Ben s24+ için aldığım ugreen 65w adaptörü kullanıyorum.

• Galaxy Store üzerinden aşağıdaki bağlantıyı takip ederek ulaşabilirsiniz. Gerekli izinleri onaylayıp, varsayılan mesajlaşma uygulaması yaptıktan sonra da google mesajları devre dışıbırakabilirsiniz.

• arkadaşlar merhabalar bir sorun olacaktı. One UI 7 de uygulamalar ekranında bulunan arama bölümünü eskisi gibi yukarı alabiliyor muyuz? Alışamadım altta olmasına

Kardeş s..siz gogle mesajını kullanmam demişsin kullandığın android adamların. sen kendi içinde ne yaşıyorsun ? Ne içiyorsun ?

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.