Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
5.437
Cevap
211
Favori
239.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bunu bende ınceledım bugun telefonu lacıvert aldım mat sıyah kılıfla nasıl durur acaba bılemedım. Ekran koruyucu kalıtesı nasıldır acaba varmı alıp kullanan?

• enver49 E kullanıcısına yanıt

büyük saçmalık neden öyle bir şey yapmışlar ılgınc ben google mesaj uygulamasından nefret edıyorum ya

• no_Antijen kullanıcısına yanıt

Telefon Google Mesajlar ile geliyor. Galaxy Store dan Samsung Mesajları indirip direk varsayılan yapıp kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultra konusunda samsung mesaj uygulaması linki paylaşılmış, bir deneyin arkadaşlar

https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.messaging&cId=000008006129

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Bende bunu aldım S25 plus için şeffaf.
    İçinde arkası sararmayan sert, şeffaf kılıf.
    İki tane kamera koruyucu ve iki tane kırılmaz cam var.
    Ürün geldi ama telefon gelmediği için deneyemedim.
    Ama kırılmaz camların ön kamera deliği O şeklinde ben ne O nede U sevmiyorum.
    Deliksiz olsun istiyorum.
    Götürüp telefoncuya verip deliksiz olandan taktıracam.

amazon
    JETech 5'i 1 Kılıf için Samsung Galaxy S25+ / S25 Plus 5G ile 2 Paket Her Temperli Cam Ekran Koruyucu ve Kamera Lens Koruyucu, Sararmayan Darbeye Dayanıklı Tampon Telefon Kapağı (Şeffaf)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPQLHDJY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_0TXWDF3EY2FEBWFCTYHY&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_0TXWDF3EY2FEBWFCTYHY&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_0TXWDF3EY2FEBWFCTYHY&starsLeft=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar ayin 5inde siparis verdim ben o tarihte siparis verip kargosu yola cikan var mi?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt

Telefonun rengi belli olsun istiyorsanız şeffaf kılıflara bakmanızı öneririm hocam.

• Sudafed kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamiyorsam Google mesajlar banka uygulama girişlerinde gelen sms i otomatik kopyalayıp yapistirabiliyordu. Samsung mesajlarda Manuel yazmak durumunda kalıyoruz

• khan143 kullanıcısına yanıt
    Yoo...
    Ben google mesajlar uygulamasını devre dışı bırakmışım.
    Samsung orjinal mesajlar uygulamasını kullanıyorum ve mesajları otomatik kopyalayıp yapıştırıyor.
    S24 plus için diyorum.
    Siz S25 için diyorsanız olabilir.
    Ondan haberim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 8 Şubat 2025; 22:3:41 >
  • Yarın son kamu maili kullandırabilirim

• 256 gb sizce yeterli mi? bazı arkadaşlar 512 istiyorlar ben 256 gb yetersiz kalır diye endişe ediyordum bu konuda açıklık verebilecek olan var mı? 60 saniyelik 4k 60 fps video 19 gb yer kaplıyor dedi birisi.

• Rcmf1907 R kullanıcısına yanıt
    Mesaj attım size

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şarj için nasıl bir güç adaptörü kullanıyorsunuz? Samsung'un kendi sitesindeki 45W adaptöre herkes 1 puan vermiş. Güç adaptörü tavsiyesi olan var mı S25+ için.

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/45w-power-adapter-black-ep-t4510xbegww/

• MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt

Spigen şarj cihazı var Hepsiburada da gayet iyi bence

• hocam kamu indirimi için yardımı olabilicek mesak atabilir mi

• Selamlar, elimdeki lansman kodunu sabah paylaşmıştım, kullanılmış. Helali hoş olsun, şimdi plan değişti sipariş geçmem gerekiyor, lansman kodu olan var mıdır

Spigen in şu başlığı sık sık indirime giriyor tavsiye ederim. Beyaz rengi de var.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• bence 11 şubattan sonra telefon piyasaya tam anlamıyla oturup kamu indirimi fiyatlarıyla satılışa sunulacağı düşünüyorum samsung shopa da eğitim indirimi gelmesi olası sizin fikirlerinizi nelerdir

Bir puan verenler fiyatı yüksek diye vermişlerdir.
    Ben bir senedir kullanıyorum S24 plus ile birlikte almıştım aynı kargoyla gelmişti.
    Hızlı şarj ile tam bir saatte dolduruyor.
    Ben şahsen şarjsız kalsam telefon kapansada asla ve asla başka şarj aleti kullanmam.
    Öyle bir huyum var.
    Ondan mıdır bilmiyorum 8 sene kullanıp sonra çocuğa verdiğim S7 Telefonumun bataryasını 6 sene kullandıktan sonra yenilemiştim.
    Pahalı mı? Evet gerçekten pahalı.
    Ama 50 bin liralık telefon alıpda olmadık markalarla şarj etmek içime sinmiyor açıkcası.

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.