Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.021
Cevap
205
Favori
217.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün mağazada s25 inceledim, iPhone 13 pro kullanıcısıyım cihazıma 30.000₺ teklif ettiler. Çok kararsız kaldım :) gerçekten boyutu olsun ekranı olsun çok güzel duruyor ama yine de biraz araştırmak istedim. Sizce mantıklı bir tercih mi? iPhone’dan geçen var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutsah kullanıcısına yanıt

O yüzden almayacağım Kamera araları ve şarj kısmı kapalı olması lazım

• egecanaf E kullanıcısına yanıt
    Geçilir geçilmesine de elindeki cihaza ölü fiyat vermişler üstat. Ben olsam kendim satar öyle alırdım takasa girmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepix -- 8 Şubat 2025; 18:47:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamu maili lazım olan varsa kullandırabilirim

• Online shopta ek destek hariç bu fiyata sayıyorlar hocam. Mağazadan almanın mantığı pek yok.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• öndersinan35 Ö kullanıcısına yanıt

Panel ayarlarından eski versiyona çevirebiliyorsunuz soldan sağdan ayrı ayrı çekmeye gerek kalmıyor ben eski sisteme döndüm.

• freeze-bee kullanıcısına yanıt

hocam burada gösterilen ek destekli fiyatlar ek olarak cihazımın kozmetiği mükemmel değil çok iyi olduğunda düşüyor sitede fiyat pil durumum da %73 3 yıllık cihaz anlayacağınız.

Aklımdaki tek soru, iPhone 13 pro’dan geçilir mi? Farklı bir deneyim arıyorum yapay zeka özellikleri vb. Kendine çekiyor ekranı vb çok güzel duruyor. Ekran süresinin de daha iyi olacağını düşünüyorum

• Cihazı dün teslim aldım ama easycep'ten yalnızca telefon nasıl sıfırlanır mesajı geldi. Kargo kodu vs için ekstra bir işlem mi yapmak gerekiyor? Yoksa yeni telefona henüz geçmediğim için mi acaba

• Anil.K kullanıcısına yanıt

Gelen mesajın alt kısmında cihazını sat linki var oraya tıklayıp gerekli bilgileri giriyorsunuz

• egecanaf E kullanıcısına yanıt
    14 prodan geçtim. Samsung kendini aşmış diyebilirim. S25'in karşılığı 16 pro bana göre. 2×s25= 1× 16pro ( Ücret anlamında)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

Tek link var o da siteye yönlendiriyor ama oradan sat diyince de sanki Samsung ile tamamen alakasız bir süreç olacak gibi (en azından ufak bir entegrasyon vardır diyordum). Böyle mi yapmak gerekiyor? Ben doğrudan benim telefona özel bilgilerin olduğu bir kod gelecek sanmıştım.

• Bl@Ck[Dr@GoN] B kullanıcısına yanıt

düz S25'i dün gece 23:30 gibi %100 şarjdan çıkarıp gece 2 ye kadar kurulum yaptım. bitmedi gündüz 14:00e kadar devam ettim. ekran görüntüsü almayı unuttum ama 15 küsür saatte 6 saat ekran açık süresi verdi ve işlemcisini %90lara vurdura vurdura bolca iş yaptı bu sürede. ben gayet memnunum S22 rezaletinden sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 8 Şubat 2025; 19:31:5 >
  • Anil.K kullanıcısına yanıt

Bana gelen sms bu. Merhaba samsung.com/tr'den aldığınız yeni cihazınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Değişim sürecinizi takip edebileceğiniz bu linke tıklayarak ilgili adımları tamamlayın: https://cihaz-sat.easycep.com/siparis/HNx5RTut Daha fazla cihaz satmak için: https://cihaz-sat.easycep.com B372

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam çok sağolun

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

Bana eksik geldi o zaman, hafta içi yazayım.

• Bu arada s24 te nfc ile odemede arada bir sorun yaşıyordum. 25 e geçiş yaptıktan sonra 3te 3 sorunsuz çalışıyor. En sevindiğim olaylardan biri bu oldu

• jakess kullanıcısına yanıt

S24 son güncellemeden sonra nfc ödeme bende hiç yapamadım. S25 te sorunsuz

• Google mesajlar ı kullanmak istemeyenler Galaxy Store dan Samsung Mesajları indirip direk varsayılan yapıp kullanabilir. Google mesajları hiç sevmiyorum.

• S25+ Qhd ekran 120hz wifi mobil karışık konum sürekli açık 1 rutin wifi kapanınca mobil veri açık kullanım Bu arada cihaz 18 Aralık 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz3791 -- 8 Şubat 2025; 20:21:11 >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.