< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (184. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Arkadaşlar kamu personeli indirimi için hangi bakanlıklar olması gerekiyor bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160541150
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba siz nerede yaşıyorsunuz ? , ne işle uğraşıyorsunuz ? ses kaydı olmadan hayatınız yaşanabilir haldeyse ne mutlu size:))
Legal sınırlar içerisinde çok şükür kimseyle sorunum olmadan yaşayıp gidiyorum..
Teşekkür ederim hocam. Renk konusu subjektif bir konu ama telefonu satın alma sebeplerimden biriydi bu renk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen baktım yokmuş var sanıyordum. Derin 2 çizik olmuş evdeki s23 te
Teşekkürler hocam. Beğendiğiniz rengi alın geçin bence. S23'ü de lavanta rengi almıştım severek kullanmıştım.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Kılıf çok güzel duruyor, ekran koruyucunun kalitesi ve hissiyatı nasıl ?
Zore kılıf aldım çok iyi çıktı kılıf. Amfilm ekran koruyucu da almak istiyorum ama kılıf yanlardan da sarıyor ekranı. Cam filmini takınca yanlardan kalkar mı kılıf yüzünden. Deneyen var mı
Benim bugün sipariş verdiğim Spigen kılıf az önce kargoya verilmiş.
Youngkit kılıf bekliyorum ama hep ultra kılıfları getirmişler. Düz s25 için bekleyeceğiz. Zaten eayscep parayı yatırmayana kadar ben tam olarak sahiplenemediğimden hala kılıf için bekliyorum 😅
S25 - 256 bugün bende teslim aldım(buz mavisi). 3 şubat akşamı sipariş verdim. Sabahına kargo için hazırdı. 2 gün kargonun teslim alınmasını bekledim.
Bir önceki telefonum s20 fe idi. İlk defa amiral gemisi kullandığım için bana çağ atlamışım gibi geldi. Kamu indirimi ve lansman hediyeleri olmasa almayı düşünmezdim ama samsung cezbetti yapılan kampanya ile.
Boyut olarak s25 tercih ettim. Eski iphone tarzı gibi geldi boyut ağırlık hız fazlasıyla iyi. Pil gücü 4000 şimdilik yeterli gibi ama zamanla performansı göreceğiz.
Takas desteği ile eski telefonuma 10 bin teklif ediliyordu, sahibinden baktığımda 8-9-10bin civarı. Takasa vermek mantıklı idi. evde hem yedek telefon bulunması, hemde aile büyüklerine verebilme imkanından dolayı takasa vermedim.
Şeffaf kılıf şimdilik idare eder, kötü değil. Kamera koruması sıfıra yakın. 25 kılıfları piyasaya çıktıkça kenara kaldırırım sanırım.
S25 ultrayı s25+ boyutunda ve kalemindeki bluetooth kaldırılmasaydı kesinlikle ultra tercih ederdim. İyi günler herkese.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bir alete fln bağlıyor mu cihazı yoksa sadece kozmetik olarak mı inceliyor.
Tamamen Manuel olarak kozmetiğine ve ekranına bakıyor.
Bende kapında sat ilçesindeyim ama mesaj da iban ve kargoya ver var sadece kapıda almaları için ayrıca birşey yapmaya gerek var mı?
S10 dan beri bir fark varmı?
Düz s25 tek elle kullanıma uygun mu?
Baya uygun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Verdikleri linke tıklayınca kapıda sat gibi seçenek olması lazım. Orayı seçince randevu oluşturuyorsunuz.sonra müşteri hizmetleri sizi arıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X