Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (182. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 35 Misafir (7 Mobil) - 38 Masaüstü12 Mobil
5 sn
4.645
Cevap
200
Favori
201.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah bakıp göreceğiz dedikleri gibi olursa yoksa çok üzülürüm gerçekten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Sizin bahsettiğiniz koruyucu aşağıdaki linkteki mi hocam? Yalnızca bu sitede var. Amazon'da da varmış ama stokta kalmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt

Renk çok iyiymiş. Güzel günlerde kullanın

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam, sabahtan beridir kurcalayıp pili azalttım şimdi şarja taktım. Paylaşmaya çalışırım deneyimlerimi.

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Hocam evet bu ama bu ne biçim fiyat böyle. Kim bu kazıkçılar?

Ayrıca Amazon da satışta stok var. Her şey dahil 555 TL ye geliyor. 5 günde teslim oluyor genelde.

amazon
    amFilm Samsung Galaxy S25 Plus 5G için 2+2 Adet Görüş Koruması Koruyucu Folyo Kamera Objektif Koruyuculu [Anti Spy and Privacy Protection] HD Clear Kolay Kurulum Tepsisi Ile
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DMZRLSPN?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VDWRKJFSBRET5VVDMWHD&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VDWRKJFSBRET5VVDMWHD&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VDWRKJFSBRET5VVDMWHD&starsLeft=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 8 Şubat 2025; 11:45:24 >

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Ben de görünce şok yaşadım 😂

Amazon da yurt dışından gönderiyormuş. Ben oraya tam bakamamışım hocam teşekkürler.

Güle güle kullanın hocam ben de aynı telefonu ve rengi aldım. Pazartesi teslim alacağım. Renk konusunda mercan ve lacivert arasında kalmıştım ama siz paylaşınca güzel bir renk olduğunu daha iyi fark ettim.

• tycoon00 kullanıcısına yanıt
    Bende dün aldım 11 şubat yazıyor teslim

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Hocam, pazartesi sipariş ettim, bugün dağıtımda. Fiyatı da görseldeki gibidir.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bu kılıfın S25 için olanı yokmu?

• horrorshow kullanıcısına yanıt
    Bu hem kılıf hem ekran koruyucumu içeriyor tam olarak nedir içeriği?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Sadece ekran ve lens koruyucu var 2’şer adet.

Fiyatının böyle pahalı olması ürünün kaliteli olmasındanmı kaynaklı? Mesela Temuda 5 tane koruma filmi 200 liraya alınabiliyor?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Hocam temudakileri bilmiyorum, bir yorum yapamayacağım. Ama daha önce iphonumda spigen kullanmıştım, yine ortalama bu rakamlarda gelmişti.

Dediğim gibi genelde 5 günde teslim oluyor

• Lansman kodu olan varsa bana saklayabilir mi? Şu an müsait değilim de yarın almayı düşünüyorum. Hatta kamu+lansman kodunu hayrına verecek varsa çok müteşekkir olurum.

Bide bi yakınım samsung a üyeymiş de ona lansman kodu gelmemiş onu isteyebiliyor muyuz samsungdan?

S25 için olanı yokmu bunun acaba?

Teşekkürler hocam ben de biraz önce amazondan sipariş ettim aynı ürünü. Kılıf olarak da önceki mesajlarımda paylaştığım Hepsi Burada'da satılan Spigen kılıfı aldım.

• Dün s25+ gümüş 14.30 kargo geldi 15.00 easy cep mesaj geldi 16.30 kurulumu bitirip eski telefonu y.ici kargoya verdim, yurtiçi kargo gerçekten çok iyi, bugün teslim birimine ulaştı, p.tesi teslim edilir. Telefon genel olarak çok iyi. Kargo paketide çok iyi ve korunaklıydı samsungun kendi kolisiyle geldi, hediye ürünlerde eksiksiz geldi. S24 256GB tan s25 plusa geçtim ilk defa büyük ekran kullanacağım için tereddütlerim vardı ama şimdilik sorun yok. Qhd çözünürlüklü ekran kullanmayı özlemişim, en son s9 qhd kullanmıştım, qhd ekranı küçük telefonlardan kaldırdığı için s22'ye kadar telefon değiştirmedim. Telefonu gelen bütün arkadaşlar güle güle kullansınlar sağlıkla mutlu günlerde. Batarya konusunda çok iyi gibi geldi, mobil ayarlardan 5g'yi kapatmanızı öneririm şarjın daha uzun gitmesi için. Dün gece tamamen şarj ettim gün sonunda batarya kullanım bilgilerimi de paylaşırım. Şeffaf kılıfa gelince alt tarafın( şarjın sim hoparlör mikrofon kısmi) açık olması dışında kullanışlı ve telefonu rengini gösteriyor fakat çok kaygan elden kayıyor, yeni bir kılıf alana kadar mecburen kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz3791 -- 8 Şubat 2025; 13:21:43 >

Çok güzel yaa bi bu renk birde pembe diye geçen ama daha çok Altın gibi olan renk çok yakışmış telefona ama işte biraz feminen duruyor ya o engelliyor beni..
    Güle güle kullanın..

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.