Samsung sitesinde takas desteği gelmiyor deneyen varmi yakın zamanda.? Sarj cihazı olan kod verebilecek varsa yardımcı olursanız sevinirim kod boşa gitmesin :) |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (181. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
One ui 6'daki widgetler daha güzel bence. Özellikle hava durumu widgetindeki insan figürünü seviyordum ben. Samsung ses konusunda yine ilerleme sağlamamış pek. Akg yi satın aldılar ama samsungun amiral gemisine bu ses çıkışı yakışmıyor bence. Haptic feedbackte de herhangi bir iyileştirme yok maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam oturdu mu cihaza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudan s25+ için üretilmiş kılıf hocam. Kutusunda da s25+ yazıyor.
-
Şu kamu ile alımda yardımcı olacak biri yok mu?
Spigen'in s25 plus için kılıfı ve ekran koruyucusu sanırım Hepsi Burada'ya gelmiş. Şimdi sipariş verince salı günü teslim edilir yazıyor.
Spigen Galaxy S25 Plus Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS08979
https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s25-plus-kilif-liquid-air-matte-black-acs08979-p-HBCV00007S9M98?ftid=4e94heux99lrhjbm&url_src=ios-product-detail
Spigen Galaxy S25 Plus / S24 Plus Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit HD (2 Adet) - AGL07432
https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s25-plus-s24-plus-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-hd-2-adet-agl07432-p-HBCV000060ORIM?ftid=uk1sg0qaytc6sbjl&url_src=ios-product-detail
-
Hocam hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Ben şahsen rengine bayıldım. Alırsam mercan almaya çalışacağım. Kılıf çok güzel olmuş.
Geriye sadece batarya kullanımı oturduğunda deneyimlerinizi paylaşmanız kaldı, teşekkürler.
mobil sürekli açıkmıydı?
-
Evet 07.15 den 23.30 a kadar hep dışarıdaydım ve mobil ile kullandım.
Wifi ile bağlanabileceğim hiçbir yerde bulunamadım gün boyunca eve dönene kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 8 Şubat 2025; 11:11:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk sayfada açıklamaları var. Meb kabul olmuyor, eğitim mağazasına yönlendiriyor. Eğitim mağazasında takas yoktu, şu an indirim de yok.
Samsung ile anlaşmalı olan bir kurum ya da kamu epostası gerekiyor.
İlk sayfada detayları var.
Ekran Koruyucu çok pahalı. O para verilmez yarı fiyatına amfilm varken.
mobil veride ekran süresi güzelmiş o zaman
-
Evet beni de şaşırttı.
Arkadaşlar merhaba s25+ sipariş geçtim. Kamu indirimli takas destekli ve kodlu ama havale yaptım oda ayın 10unda hesaba geçer diye gözüküyor.
Kampanya yarın son gün pazartesi günü işlem gerçekleşecek samsung müşteri hizmetlerini aradığımda siparişinizin gerçekleşmesi için 5 gün içerisinde ödeme yapmanız gerekiyor diye bilgi verildi. Bu durumda sıkıntı yaşamazsınız dendi ama güvenemedim öncesinde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Hocam satınalma işlemini tamamlamış sayılırsınız olmaz öyle bir şey bence.
Sepette bekliyor olsa olurdu dediğiniz ama bu şekilde olmaz.
Kamu indirimi konusunda yardımcı olabilecek 1 kişi olursa çok makbule geçer
Daha fazla ayarlama seçeneği boyutlandırma seçeneği güzel olmuş ama hepsinin köşesi çok yuvarlak olmuş. Ben de onu beğenmedim. ben daha dikdörtgen sadece uçları oval halini beğeniyordum. Örneğin cihaz bakım widgetine bakarsan eskisi çok daha güzel duruyor.
-
Hocam samsung WhatsApp Samsung ile görüşmemde böyle bir şey yazdılar.
Akbank Havale IBAN TR340004600786888000080896
YapıKredi Havale IBAN TR910006701000000096073759
Ziraat Havale IBAN TR650001001187768823545005
Alıcı Adı; iyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.
Havale/Eft açıklama alanına mutlaka Referans Kodu girilmelidir.( Farklı bir bilgi yazılmamalıdır.)
5 gün içerisinde havale/eft ödemesi yapılmayan siparişler iptal edilecektir.
İyi seçim, dün aynısını sipariş vermiştim.
Ama siz havalenizi yapmışsınız öyle demiştiniz. Havale Pazartesi sabahı geçecek hesaplarına. 5 gün süre varmış bir sorun olmaz o yüzden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X