meb'den indirim gelmedi, eba.gov.tr'de mail adresi nerede oluyor onu bilmiyorum. csb.gov.tr 'ye erişimim var mail adresi nasıl alınıyor bilemedim. ben kamunun ta kendisiyim ama kamu girişi yapamadım bir türlü |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (179. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
csb de calisan arkadasimda vardi mail. Onu öğrenirsen alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
katılıyorum bende. peki telefonunuz hangi renkti? benim lacivert uyumlu olur mu acaba :/
-
pil sağlığı vardı ama pil döngüsünü hatırlayamadım bende o ne işe yarıyor peki?
-
buraya kadar izinim var devamına yok.
-
Selamlar.
Aramıza yeni alan arkadaşlar katılıyor görüyorum. S25 düz ve plus satın alırken hangi rengi tercih ettiğimizi araştırdığımız anketimiz devam ediyor. Arada üstte kalsın diye tekrar hatırlatıyorum.
Oy kullanmayanlar bu linkten girip tercihlerini bizimle paylaşırsa seviniriz.
google docs
S25 düz ve plus renk tercih anketihttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpx9GIG0qyo_l5rRQ4gauPGTKpovE_yH-YU7MGKyznojwXdQ/viewform?usp=sharing
Son durum şu şekilde. Lacivert en baştan beri ilk sırayı kaptırmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 8 Şubat 2025; 0:8:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
mint alan hiç yok çok da kötü bir renk değil az olması da doğal ama 0 olması ilginç. :D
-
şöyle bir şey buldum ekran koruyucuda var beraberinde iş görür mü?
www.hepsiburada.com
Samsung Galaxy S25 Kılıf Kamera Çıkıntılı Korumalı Yumuşak Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s25-kilif-kamera-cikintili-korumali-yumusak-silikon-9h-ekran-koruyucu-cam-2in1-set-p-HBCV00007TESYP?magaza=Casestore -
Konuşmak için belki erken ama sanırım 2 model önceki s23'lerin pil performansı sonraki 2 seriden daha iyi gibi
-
genelde kılıfı beğenmişler ama ekran koruyucudan pek memnun değiller yorumlara göre.
-
Evet lacivert, zaten kılıfı taktıktan sonra telefon renginin pek önemi kalmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk etapta kullanmak ıcın almayı duusnuyorum zaten şeffaf kılıf sevmıyorum sonrasında temu dan alırım guzel bır silikon kılıf orjınalı gıbı olanlardan
-
Bir de arada s24 var s24 fe(fun edition) oluyor bazi ozellikleri kisilmis. A55 serisinden hallice gibi dusunulebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İstanbul dışı gümüş cihazi gelen var mi benim 11 subat yaziyor hala 2 kez whatsapptan yazdim ama nafile en sona kaldim sanirim
Esasinda pil döngü takibi cok da iyi degil gibi insan ister istemez bakip duruyor takinti yapar insani (sirket hattim 16 proda ben oyleyim) ama bir yandan da sarja takma aliskanligini duzenliyor o bakimdan iyi gibi. Bakalim s25 te durum nasil olacak :)
Hocam ben de almayi dusunuyorum da telefonlu halinin fotosunu atabilirseniz cok sevinirim
ultra 256'da değişim kampanyası yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 8 Şubat 2025; 1:11:4 > -
Arkadaşlar merhaba, MEB'de öğretmenim fakat eğitim indiriminden faydalanamadım. Kamu indirimi için ise bir e posta adresim bulunmuyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?
-
Şu şarj standını satıyorum Zaten elimde aynısı var ikincisi gereksiz oldu
İlgilenen ilana bakabilir
Kapalı Kutu Sıfır Samsung İkili Kablosuz Şarj Cihazı EP-P5400T | DonanımHaber Forum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X