Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
3.588
Cevap
181
Favori
158.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meb'den indirim gelmedi, eba.gov.tr'de mail adresi nerede oluyor onu bilmiyorum. csb.gov.tr 'ye erişimim var mail adresi nasıl alınıyor bilemedim. ben kamunun ta kendisiyim ama kamu girişi yapamadım bir türlü 

• Bu arada apple cihazlarda özendigim pil döngusu ve pil sagligi eklenmis sanirim. Android 14 de yoktu sanki?

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonar055 S kullanıcısına yanıt

csb de calisan arkadasimda vardi mail. Onu öğrenirsen alabilirsin

• MzBag kullanıcısına yanıt

katılıyorum bende. peki telefonunuz hangi renkti? benim lacivert uyumlu olur mu acaba :/

• fth F kullanıcısına yanıt

pil sağlığı vardı ama pil döngüsünü hatırlayamadım bende o ne işe yarıyor peki?

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajdaisgkatip.csgb.gov.tr
    ACSHB | Erişim Engellendi
    https://isgkatip.csgb.gov.tr/anasayfa

buraya kadar izinim var devamına yok.

• Selamlar.

Aramıza yeni alan arkadaşlar katılıyor görüyorum. S25 düz ve plus satın alırken hangi rengi tercih ettiğimizi araştırdığımız anketimiz devam ediyor. Arada üstte kalsın diye tekrar hatırlatıyorum.

Oy kullanmayanlar bu linkten girip tercihlerini bizimle paylaşırsa seviniriz.

Son durum şu şekilde. Lacivert en baştan beri ilk sırayı kaptırmadı.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 8 Şubat 2025; 0:8:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ssavtak kullanıcısına yanıt

mint alan hiç yok çok da kötü bir renk değil az olması da doğal ama 0 olması ilginç. :D

• şöyle bir şey buldum ekran koruyucuda var beraberinde iş görür mü?

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Konuşmak için belki erken ama sanırım 2 model önceki s23'lerin pil performansı sonraki 2 seriden daha iyi gibi

• no_Antijen kullanıcısına yanıt

genelde kılıfı beğenmişler ama ekran koruyucudan pek memnun değiller yorumlara göre.

• CaglarSN C kullanıcısına yanıt

Evet lacivert, zaten kılıfı taktıktan sonra telefon renginin pek önemi kalmıyor.

• CaglarSN C kullanıcısına yanıt

İlk etapta kullanmak ıcın almayı duusnuyorum zaten şeffaf kılıf sevmıyorum sonrasında temu dan alırım guzel bır silikon kılıf orjınalı gıbı olanlardan

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Bir de arada s24 var s24 fe(fun edition) oluyor bazi ozellikleri kisilmis. A55 serisinden hallice gibi dusunulebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstanbul dışı gümüş cihazi gelen var mi benim 11 subat yaziyor hala 2 kez whatsapptan yazdim ama nafile en sona kaldim sanirim

Esasinda pil döngü takibi cok da iyi degil gibi insan ister istemez bakip duruyor takinti yapar insani (sirket hattim 16 proda ben oyleyim) ama bir yandan da sarja takma aliskanligini duzenliyor o bakimdan iyi gibi. Bakalim s25 te durum nasil olacak :)

• freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de almayi dusunuyorum da telefonlu halinin fotosunu atabilirseniz cok sevinirim

• ultra 256'da değişim kampanyası yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 8 Şubat 2025; 1:11:4 >
  • Arkadaşlar merhaba, MEB'de öğretmenim fakat eğitim indiriminden faydalanamadım. Kamu indirimi için ise bir e posta adresim bulunmuyor. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.