Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (176. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil
5 sn
4.576
Cevap
201
Favori
198.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kamu indirimiyle ne kadara geliyor fiyatı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Burayı uzun zamandır takip ediyorum ama üye değildim. Bu yorumu yapabilmek için üye oldum. Dün s24 128 gb telefonumu istanbul'dan easycepten gelen kuryeye teslim ettim. Küçük testler yaptı ve fiyat kırmadı. Açıkçası fiyat kıracak diye endişe içindeydim. Sonra bugün paranın yatmasını bekledim ama yatmadı. Sonra grupta yazılanları görüp bir iki kez aradım. Onlarda konuyu ilgili birime ilettiklerini söylediler. Az önce paramı gönderdiler. 5.000 tl takas ve telefon ücretini ayrı ayrı gönderdiler. Benim gibi burayı okuyanlar olursa en azından rahat etsinler diye yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kidemsiz12 -- 7 Şubat 2025; 19:24:3 >
  • TeHLiXe T kullanıcısına yanıt
    S25 256GB 47.174₺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kidemsiz12 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamu indirimiyle tel almak isteyen arkadaş varsa bir hakkım kaldı tel için. S25'ime kılıf hediyesi karşılığında kullandırabilirim. Pm atabilirsiniz

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

Param var canım istedi aldım dersiniz bir şey diyemem ancak onun dışında kamu indirimi vs bir olayınız varsa herhangi bir mantıklı tarafı yok. Takas yapmadan dahi alsanız 54 bin tl ye sıfır cihazı ve hediyelerini alabiliyorsunuz zaten.

• Arkadaşlar kamu maili olup hiç telefon almayacak varsa maili kendi hesabımda kullanmak istiyorum. Yardımcı olacak varsa PM atabilir mi?

• İyi forumlar, İTÜ de öğrenciyim, telefonum eskidiği için s25 veya s25+ düşünüyorum. Lansman kodu olup kullanmayacak ve paylaşmak isteyen varsa özelden yazabilir mi?

• Bilgilendirme amaçlı yazıyorum arkadaşlar,

Bugün kapıda sat ile easy cep e S24 256GB telefonumu sattım.Kusur vs bulamadılar ve tam ücreti 34404 tl ile onaylandı.Görevli saat 12 gibi geldi.Saat 20:00 civarında para hesabıma geldi.Kafasında soru olan easy cep ile bu süreç ile ilgili umarım yardımcı olur.

• szm428 S kullanıcısına yanıt

Hoparlör ... aynı

Kamera ... aynı

Ağırlık ... 196 gram vs 190 gram (6 gram, evet 06 gram)

Kalınlık ... 7.7mm vs 7.3mm (0.4mm, yarım milimden az)

OneUi7 S24 serisine gelince "farkların" çoğu ortadan kalkacak.

S23, S24 ve S25 aynı kamera donanımına sahip. Aslında olayın özeti bu.

Bu firma yangelip yatıp "AI, AI" diyerek 2 senedir fiyatları artırmak ve işlemciyi değiştirmek dışında hiçbirşey yapmıyor. AI AI dediklerini de Google yapıyor, Samsung firmasının AI geliştirmek ile uzaktan yakından alakası yok ve hiçbir şekilde olamaz zaten bu saatten sonra.

Apple almak istemeyenler ve çin telefonu istemeyenler için tek seçenek durumunda. Maalesef durum bu. "Mecburlar nasılsa" kafasında yani Samsung firması.

Bixby tamamıyla ölmüştür umarım, saçma sapan birşeyi yıllarca kakaladı millete zorla, Google çok daha iyisini yaptığı halde. Resmen zorbalık, utanmadan bixby düğmesi bile ekledi. Bixby bir şekilde karşıma çıkarsa yanlışlıkla, hayatında hiç sesli küfür etmemiş birisi olarak içimden saydırıyorum bu Samsung firmasına. Exynos bir ayrı rezaletti zaten, S serisinde hiç olmaması gerekirdi.

Pixel 10 iyi bir işlemci ile gelirse görecek gününü. Samsung'tan vazgeçip doğru düzgün çip yapabilen TSMC ile anlaşmış bu sefer Google 3nm çip için.

Bu sene de pas geçiyorum. Alan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar, alanlara hiçbir sözüm yok ve olamaz, kaç yıldır Samsung kullanıyorum. Sözüm tamamıyla bu sıfatın tam anlamını veren "şark kurnazı" Samsung firmasına.

• TCore kullanıcısına yanıt

Geçen yıl bende aynı şekilde 10dk da halletmiştim süreci Bu sene işler değişti EasyCep ile Bugün verdim kargoya İstanbul içi ama haftasonu diye 3 gün sürücekmiş teslimat (yurtiçi kargo) Teslim olacak da incelencek sonra da ödeme çıkarılcak vs. 1 hafta bulacak herhalde

• tech.man kullanıcısına yanıt

Huawei sony lg htc falan çekildi Android tarafında at koşturuyor adamlar Çinli firmaların da pazar alanı malum daha dar Avrupa'da abd'de de yoklar Samsung'a gün doğdu Nerdeyse apaynı telefonu tekrar satışa çıkardılar

• TCore kullanıcısına yanıt

Sadece meraktan soruyorum. Neden Samsung takas kampanyasından faydalanmayıp easy ile yaptınız bu işi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonar055

Sadece meraktan soruyorum. Neden Samsung takas kampanyasından faydalanmayıp easy ile yaptınız bu işi?

Şaka mı bu?

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Hayır. Belki yukarılarda konusu geçmiştir kaçırmış olabilirim. Daha iyi fiyat mı veriyor nedir?

• sonar055 S kullanıcısına yanıt

Hocam Samsung'un değişim kampanyasında çalıştığı firma Easycep firması. Cihazları Samsung değil, Easycep firması alıyor değişime cihaz verirseniz.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Anladım. Özür dilerim o kısımları kaçırmışım. S24 içindir demi o fiyat. Ultra için değildir

• S25 geldikten sonra çarşamba günü S23 telefonu easycepe yolladık. Bugün mesaj geldi hiç para kırmamışlar. Samsung sitesinde görünen fiyat yatacak. S23 zaten full body kaplama ve kılıfla kullanılmıştı para kırılmaması normal.

• sonar055 S kullanıcısına yanıt

Hocam mahçup oldum özürlük bir durum söz konusu değil yanlış anlaşıldıysam affola. S24 için ek takasla birlikte 34404TL, Plus için 35.000TL veriyorlar. Ultra modeline bakmadım hiç.

• forum13 F kullanıcısına yanıt

Eray cep mesaj atıyor mail degil

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.