Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (175. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (4 Mobil) - 28 Masaüstü5 Mobil
5 sn
4.575
Cevap
201
Favori
198.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 Ocak siparişim Yola çıktı. HepsiJet mesajı geldi. S25+ Gece Mavisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt
    Aynı gün, model ve renk. Benim de mesaj geldi. Yarın ola hayrola.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce Doğunbank a uğradım S25 serileri gelmiş S25 Plus sordum 60 bin dediler benim S24 Plusu 30 bine alıyor üstede 30 bin vericem dedim kargoydu geri iadeydi Esasycep ti uğraşma al geç sonra dedim bi dur,düşünüyorum şu an..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 7 Şubat 2025; 16:57:0 >
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

4 Bin daha verip Samsung garantili alırım Bence fazla istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda alabildim kamu indirimi ile S25 256 gece yarısı rengi stokta kalmamıştı lacivert aldım pek içime sinmedi ama bilmiyorum ilk defa siyah harici bir renk olacak telefonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_Antijen -- 7 Şubat 2025; 16:58:58 >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Samsung garantili adınıza faturalı açılmamış kutu..

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam Geçen sene kapıma kurye gelmişti 5dk da tüm süreç hallolmuştu Şimdi bugün kargoyu yolladım Bakalım ne zaman bitmiş olacak bu süreç

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

Samsung tr garantili miymiş Ben ithalatçı garantili sanıyordum

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili S25 ve S25 Plus çok bulunmuyor Yurttaşı cihaz S25 Ultra daha çok getiriyorlar talep ona..

• burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var hocam hala 47 bin bende 256 gb s25

• no_Antijen kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın çok premium duruyor cihaz renk çok keyifli .

• speedy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim teslim 11 şubat görünüyor şimdi elimdeki cihazdan direk yedekleme yapabilirmiyim ayarları. Çok uygulama var google authenticator kripto borsaları vs hepsini bir seferde aktarabilirmiyim yoksa sıfırdan kurulum yapmakmı mantıklı olur?

• Silikon kılıf ve Ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz?

• Arkadaşlar başıma çok kötü bir olay geldi. Telefonumu önce iş yerine sipariş vermiştim ama izin almak zorunda kalınca ev adresine güncelledim. Bugün dağıtıma çıktı ve son yazdığım ev adresine geleceğini söylediler ama akşama kadar beklediğim halde eve gelmedi. Sonra bir baktım ki bana teslim edildi diye hepsi jetten mesaj geldi. Sonra binanın içine filan baktım ama kargo paketini bulamadım. Saat 6'ya yaklaşıyordu. Sonra hepsi jeti arayıp kargomun gelmediğini söyledim. Kuryenin tarafıma dönüş yapacağını söylediler ama kimse dönmedi. Sonra iş yerindeki arkadaşlara sorduğumda iş yerinin kapanmak üzere olduğu dakikalarda kargonun odama bırakıldığını söylediler. Bir yandan içim rahatladı ama diğer yandan hepsi jetin böyle beceriksiz bir iş yapmasına sinirlendim. Haftasonu ne güzel telefonla uğraşmayı düşünüyordum ama kısmet olmadı.

• Arkadaşlar şu lansman kodu ile alakalı yardım edebilecek yok mu sipariş etmek istiyorum artık😅

• Eğitim indirimi aktif olmayacak mı bilgisi olan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Size de geçmiş olsun hocam. Sizinkini gene bırakmış, benimkini dağıtım merkezinden geri çevirip Samsung’a iade etmişler. Samsung kendisi getiriyor şimdi.

• Lansman kodu olan varsa özelden gönderebilir mi arkadaşlar

• horrorshow kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam size de çok geçmiş olsun. Sözde hepsi jet bana hemen geri dönüş yapacaktı. Bu saate kadar ne arayan ne soran oldu. İş yerindeki arkadaşı aramasam gelip gelmediğini öğrenemeyecektim. Rezalet gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.