Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (177. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.577
Cevap
201
Favori
199.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Estağfurullah hocam. S24 ultra 256gb için telefonun tüm durumlarına iyi - mükemmel gibi cevaplar verince 41950+8000 veriyor. 25u için de 83 küsur istiyor. Aradaki farkı verip vermeme konusunda kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurt dışı 15 pro max kullanıyorum. İlk defa bu kadar büyük telefon aldım ama hiç alışamadım. Aynı zamanda yanında s22 var nokta hatasız, 1 yıldır kullanmıyorum iphone var diye. lakin s22 günü kurtarmıyor. Takasta 13000+5000 veriyor. İki telefondan tek telefon yapsam mı kararsız kaldım. Onun için de iphone u satmam gerek. Kafam durdu :)

• Kamu maili bulursanız 71 bin küsüre geliyor, imkan varsa geçilir hocam. 21 22 bin gibi bir fark çıkıyor. Plustan plusa geçmek kamu indirimine rağmen 19K civarında. O nedenle Ultradaki fark çok uygun bana göre.

• Whatsappta arama yapınca bazen karşı tarafın sesi geliyor benim sesim gitmiyor kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorum. Karşılaşan var mı? Özellikle hücreselde oluyor wifi de henüz olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 7 Şubat 2025; 21:9:3 >
  • sonar055 S kullanıcısına yanıt

merhaba bir şekilde kamu çalışanı ya da iş ortaklarından eposta bulabilirseniz s25U fiyatları şöyle :

256 gb : 70974 tl

512 gb : 77774 tl

1 tb : 86274 tl

• ademis kullanıcısına yanıt

Kamu maili ile takas yapılabiliyor mu?

şu an baktım evet, takas devam ediyor hala

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 7 Şubat 2025; 21:13:42 >

512 modelini alırsanız 8K takas desteğinden yararlanılmıyor onu da belirteyim hocam. 256 modelini alırsanız sorun yok.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam yarın kamuyu bir deneyeyim inşallah becerebilirim

• Rica ederim hocam, teşekkürü @ademis arkadaşımıza iletiyorum :)

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür hepimizin hiç sorun değil. S25 aldığım için ultra alımına hakim değilim pek .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dünden beri birçok kişi telefonunun kargoda olduğunu veya eline ulaştığını yazdı. Ancak grupta 3-4 kişi haricinde ne kullanım verisi ne de görüntü/video gelmedi. Arkadaşlar nazar değdirmeyeceğiz, az atın da telefonlar ile ilgili veri biriksin burada :)Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

• Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
    28 ocakta S25 plus aldım ama 31 ocakta renkten dolayı (başka bir renk almak için) iptal başvurusu yaptım.
    O gün bugündür sipariş bilgilerimde "Kargo bekleniyor" diye duruyor.
    Ve bugün 7 gün oldu hala aynı şekilde duruyor.
    Hergün 4447711 müşteri hizmetlerini arayıp derdimi anlatıyorum kayıt oluşturuyorlar size geri döneceğiz deyip dönmüyorlar.
    Müşteri hizmetleri denen elemanlar zaten hiçbişey bilmiyorlar.
    Biri iptal olmuş, biri iptal olmamış, Diyor.
    Biri kargonuz en geç 11 şubatta çıkacak diyor. Yaw 3 şubatta sipariş verenlerin cihazı geldi diyorum sesi kesiliyor.
    Bu konuda daha etkili bir sonuç almak için nereye başvurmam lazım?
    Ya iptal edip bana iptal edildiğine dair mail atsınlar bende bunu bilip yeniden alayım.
    Yada iptal edilmemişse göndersinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt

Kurumsal mail adresine mail yada siteden şikayet göndermeyi deneyin, çare olmazsa bankanıza ödeme itirazı yapın. Banka firmaya ödeme itirazını iletecek onu daha ciddiye alabilirler.

• Arkadaşlar Easycep elden teslim için nasıl yol izlemem lazım. İstanbul da elden teslim ilçesindeyim mesaj geldi iban ve kargoya teslim edin diye ama gelip kapıdan alınmasını istiyorum. Ayrı bir başvuru vs gerekir mi?

• Arkadaşlar S20 cihazımı takasa sayıp S25 256GB Lacivert ile aranıza katılmış bulunuyorum. Şimdi bir kaç sorum olacak.

1. Easycep sadece telefonumu alıyor yoksa şarj aleti ve kablosunu da iade etmemiz gerekiyor mu?
    2. Telefon geldikten ne kadar süre sonra Easycep telefonumu geri isteyecek?
    3. Telefona sıfırdan yeni kurulum yapmak istiyorum, telefondan telefona aktarmak istemiyorum çünkü 2 yıldan fazla süredir hiç sıfırlama yapmamıştım telefona. Aktarma ve yeni kurulum arasında ne gibi farklar var?
    4. S25 için Magsafe destekli kılıfın ne gibi artıları var zaten kablosuz şarj özelliği yok mu telefonun?
    5. Önereceğiniz güzel ve pahalı olmayan F/P ürün bir kılıf ve ekran koruyucusu olarak ne önerirsiniz? (En azından ilk aşamada kullanmak için sonrasında zaten Temu veya Aliexpress'ten daha detaylı bir kılıf ve koruyucu alırım)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler forumdaşlar Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

• Bl@Ck[Dr@GoN] B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 4-5 saattir kurcalıyorum geldi bugün cihaz elime.
    S24 den geçmiş biri olarak bana öyle ahım şahım bir fark hissettirmedi. Kamera benim evin loş ışığında s24 den daha güzel gösterdi. Ben şahsen s24 den %15-20 civarı bir iyileşme olduğunu sezdim. Renkler daha doğru gibi geldi. O eski renkleri patlatan samsung biraz daha doğala yaklamış. Ekran aynı zaten hiç bir fark gözüme çarpmadı. Kasa incelemiş kamera merceği büyümüş. Bu yüzden s24 spigen liquid air modeli kılıf s25e olmadı kamera mercekleri geçmedi deliklerden. Mecbur yeni kılıf alacağız. Ama s24 için aldığım ekran koruyucu %100 uydu. One Ui 7 daha seri olmuş animasyonlar görsellik falan ama zaten bunlar s24 de de gelecek. Daha hiç oyun falan oynamadım 8 elite tadını daha alamadım. pil içinde konuşmak için erken ama ben geçtiğime pişman olmadım şimdilik. Yani böyle cüzi bedeller ile geçtiğimiz için batmıyor ama s24 ve s23 ü olup indirimsiz almak saçma olur çünkü ekstra çok büyük şeyler vadetmiyor. Tabi uzun dönemde 12gb Ram ve 8 elite işlemci daha iyi olur. Uzun kullandıkça yazarım. Bakalım yarın s24 dü göndereceğim. Eayscep de bizi üzmez ise mutlu biter bu alışveriş

• Arkadaşlar merhaba lansam kodu olup kullanmayan paylaşabilir mi :) Teşekkür ederim

• enver49 E kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayım 1 şubatta iptal talebi yaptım bir haftadır hergün konuşuyoruz müşteri hizmetleri ile .en yakın sürede talebinize cevap vercez diyorlar .ama icraat yok .nerden bulaştım samsunga ,

Az önce bankamdan ödeme itirazı yaptım hafta içide kanuni yollara başvurcam ,paramızla rezil oluyoruz.

• Bl@Ck[Dr@GoN] B kullanıcısına yanıt
    Pil güzel gidiyor. Ağırlıklı wifi.düz s25 Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanyigit1975 -- 7 Şubat 2025; 22:34:39 >
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.