Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (174. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 19 Misafir (6 Mobil) - 20 Masaüstü9 Mobil
5 sn
3.502
Cevap
179
Favori
154.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gelen easycep çalışanına sadece dımdızlak telefonu verdim. başka bir şey istemedi zaten.

• mmsinan M kullanıcısına yanıt
    Keşke bize de kapıya gelinilseydi. O zaman herşey şeffaf. Ücret kırması için gerçekten sana ispat edeceği bahane göstermesi lazım.

Bizim gibi kargo riskine girince insanın aklına herşey geliyor.

Ondan allayıp pullayıp hediye gibi yolluyoruz telefonları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 7 Şubat 2025; 14:55:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Easycep ten para iadesi alan olursa yazsın bari Forum olarak bilgimiz olsun. Yoksa elimdeki cihazı vermeyeceğim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Kargo kodu vs 10 gün mü geçerli hocam?

• Herkesin cihazının kusursuz olmasi diye bir şey söz konusu olamaz... Burdaki asıl sıkıntı bu değerlendirmenin kime ve neye göre yapıldığı. Ben diyorumki sadece ufak tefek kılcal çizik var ekranda. 7500 lira kesmiş kitapsizlar..bu düpedüz dolandırıcılıktır. İtiraz ettim easycepe. Samsung zaten sürecin hiçbiryerinde yok. Kim kime ne itelerse durumu var kısacası. 256yi 128 fiiyatına aldiğim için iade aksiyonuna girmeyeceğim ama bu paraya da eski telefonumun easycebe yem etmem..kendim satarim daha iyi

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 10 gün.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Kılcal çizik için 7500 TL kesmek kepazeliktir. En fazla 2 bin olabilir.

Cihazı geri gönderin mi dediniz hocam siz easycep e

• ssavtak kullanıcısına yanıt

1 iş günü hikaye bakalım, kaç günde yatıracaklar. 8 aydır sistemde arıza var diyip yatırmıyorlar. Burası dediğim mesaj ile dolacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 7 Şubat 2025; 15:10:54 >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt

Yeniden değerlendirme talep ettim. Bakalim dönüş olmaz ise yarına kadar formu onaylamayacağim. Tabi kargoda başina bir sey gelmezse iade aliriz gönderdiğim gibi.

Hocam tüm verileri full seçerseniz s24 128 e 27505 teklif ediyor.

Kozmetik durumunu çok iyi seçerseniz de 26380 gösteriyor.

Siz 32500 gösterdiğinden emin misiniz? Şu an daha mı az gösteriyor yoksa sizin cihazınız mı farklı acaba?

Ekranda çizikler var seçip kozmetik mükemmel seçersek de 23380 gösteriyor sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl@Ck[Dr@GoN] -- 7 Şubat 2025; 15:27:30 >

• benim cihaz 256 gb, bana da 128 gb fiyatı mı verdiler yav. bana da 29.404 vermişlerdi.

• Bl@Ck[Dr@GoN] B kullanıcısına yanıt

Takas destegi dahil olarak hocam

• 20.755 lira yani teklifi takas hariç

Takas desteği dahilse tamam hocam. Ben teklifte takas desteğini söylemiyorlar, onu sonradan üzerine ekliyorlar diye düşünmüştüm.

Ozaman easycepSamsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

Anladım hocam. Çok ayıp etmişler. Bir hata var o işte. Ekran çizik bile seçseniz 23380 gösteriyor. Nasıl 20000 küsür derler

• Arkadaş resmen dikizliyorlar insanı. Buraya bunlarla ilgili bir şey yazmadığım halde okuyup çıktım ve 2 dakika sonra karşıma çıkan reklama bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılanları okuyunca şarj kablosunu unuttuğum geldi aklıma :( sorun olur mu acaba?

• fth F kullanıcısına yanıt

Hocam şarj kablosunu istemiyor ki bildiğim kadarıyla.

edit:şimdi aradım sadece telefonu istiyorlar.Kutu,şarj aleti,şarj kablosu fiyatlamayı etkilemiyor.Gönderenler boşuna göndermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 7 Şubat 2025; 15:54:18 >
  • samsung iyice saçmalıyor fiyat konusunda şimdi de s25 in 256 gb lığının fiyatını 55 etmişler kamu mağazasında s25 plus 53 256 gb lığı. plus düz modelden daha ucuz bu nasıl bir fiyatlandırma anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.