Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bursali46 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.511
Cevap
199
Favori
195.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklisiniz cidden bu aksam iptal ettim ben de 128 gümüşü sacma salak isler gecen yil boyle olmamisti. Lansman sonrasi 4-5 gune kargolar cikmisti 25 ocaktan beri bekledim bugun hala elle tutulur bir cevap alamadim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cellat87 kullanıcısına yanıt

Benimle alakalı degil Samsung veriyor s24 256gb herkes alıyor cihaz sorunsuzsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tycoon00 kullanıcısına yanıt
    Cihaz ucuzlayinca gider vatanda bayide degistirirsin . Hemen hemen ayni fiyata denk geliyor. Umurumda degil benim tag kablosuz sarj cihazi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merfarkav M kullanıcısına yanıt
    Geçen senede fark 1000 civarındaydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Bu sene oyle olacak sanirim hayirlisi olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enver49 E kullanıcısına yanıt

Hocam müşteri hizmetleri ayağı gerçekten kötü.

Yani bir müşteri lansman kuponu kodu girdim diyor. O zaman bu kod neyin nesidir, ne işe yarar bir kere senin müşteri hizmetleri olarak bilmen lazım.

Ama adam senden sipariş numarasını alıyor, kontrol ediyorum diyor. Sonrasında siz şu şu şu ürünleri sipariş etmişsiniz diyor. Misal bende sepette sadece smart tag2 çıktı sipariş anında. Muhtemelen stok yoktu.

Bana diyor ki siz zaten smart tag2 sipariş etmişsiniz kablosuz şarj cihazı siparişi vermemişsiniz.

Ya diyorum ben kendim ürün eklemiyorum sepete, kodu giriyorum o otomatik ekliyor sepete diyorum anlamıyor. Bir kere benim sepete sadece smart tag2'yi ücretsiz ekleyebileceğim bir mekanizma var mı? Bunun sorgulaması yok. Ben soruyorum sizin birden fazla çeşit lansman kodunuz falan mı var? Hani bazısı hem kablosuz şarj cihazı hem smarttag2 eklerken bazısı sadece smarttag2 ekliyor olabilir. Yok diyor.

Bilgisayar programımızın kardeşim? Sepette ücretsiz smarttag2 nasıl eklenmiş olabilir? Burada mavi ekran veriyorsan orada müşteri temsilcisi olarak çalışmanın manası yok. Ama sizin ve diğer arkadaşların da dediği gibi size dönüş yapılacak deniyor dönen yok. Gönderilecek diye bana sipariş sonrasında aynen size söyledikleri gibi arayıp söylediler ancak eksik gönderdiler.

Bu kadar sığ bir müşteri temsilcisi tarafı ile gerçekten sinir olmamak elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl@Ck[Dr@GoN] -- 12 Şubat 2025; 0:25:9 >

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt

S23'ünüze ne kadar teklif etmişlerdi?

S25'in en önemli artıları 12 GB RAM ve yüksek verimlilikli SD Elite işlemcisi ile fazladan 2 saate varan daha yüksek ekran süreleri alabilirsiniz. Aynı zamanda cihaz yazılımsal olarak güncel kalacağı için uzun bir süre telefon değiştirme derdiniz olmaz. Hoparlör performansı aynı mı bilmiyorum ama düz S25 modeli indirimlerle birlikte iyi konuma gelirse bir çok kişinin tercih sebebi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Mark07 -- 12 Şubat 2025; 0:32:9 >
  • elinde lansman kodu olupta kullanmayacak olan varsa özelden gönderebilir mi ?

• S25+ siparişi verenler ürün elinize kaç günde ulaştı? Bende sabırsızlıkla bekliyorum.

• S25 s24 e göre daha fazla ısınıyor deniyor. Kullanıcı deneyimlerinize göre yorum yapabilir misiniz aradaki farkı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.