< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (222. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Rica ederim. Güle güle kullanın. Ben de o şekilde kullanıyorum uzun süredir. Gayet başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 11 Şubat 2025; 19:0:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef siparis ekranini yenilemekten yoruldum artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba ben outlook kullanıyorum. Gmail uygulamasından nefret ediyorum.
Samsung mail dene hocam çok güzel,sade.
Ben onu da denedim bir ara ama Samsung daha kullanşlı geldi ondan onu bıraktım.
Bugün siparişleri kargoya çıkaracağız diyerek insanları kandıran Samsung Türkiye rezilsiniz. @SamsungTürkiye
-
-
S24de yaptıkları gibi takas desteğine ek indirim getirecekler mutlaka. Beklemek gerek. İstedikleri satış rakamı yakalanmadı kesinlikle.
Kim bu yoğun talebi yapan arkadaşlar? Kampanyayı uzatacak kadar (yersen)
-
quote:
Orijinalden alıntı: kral012Kim bu yoğun talebi yapan arkadaşlar? Kampanyayı uzatacak kadar (yersen)
burada ki herkes kamu indirimi vs ile geçti (ki bende anca öyle geçerdim ve geçmeye de çalışıyorum) onun dışında yoğun talep olduğunu düşünmüyorum.
-
256 lığını alamadık 43 e alınırmı 128 lıği sizce fiyatı daha düşermiki buralara
Members da vatandaşın birisi,:"Samsung yöneticisi S25 satışları bitmeden S24 ve diğerlerine OneUI 7 verilmesin demiş" yazmış. Ben de bu açıklamanın kaynağını paylaşır mısınız dedim. Bana böyle bir açıklama yok, ben fikir beyan ettim dedi. 🤦 Adam itham etmekle, yalan beyanla fikir belirtme arandaki ayrımı bile yapamıyor. Sildi yorumunu fakat böyle bir davranış biçimi var
Benim siparişi de unuttular galiba mint yeşili 128 s25. Bugün kargoya verilmesi lazımdı, fakat hala hbda hazirlanacak durumumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annieste -- 11 Şubat 2025; 19:36:58 >
Soul browser
Easycep kesintisiz onayladı S24 / 128 takasımı.
32.505 TL teşekkürler efendim.
11.821 tl vererek s24 128 gb dan, s25 256 gb a zıpladık.
smart tag 2 yi sattım.
kablosuz şarj olayı büyük rahatlıkmış.
Samsung watch 7 im ile beraber şarj ediyorum telefonu misler gibi.
-
Hiç duymadım hocam
Pazartesi sabah hocam.
Eski telefonumda OpenCam kamera uygulamasını kullanıyordum bazen. S25 te böyle ekstra bir kamera kullanmaya gerek var mı? Bazen story çekerken telefonumda çalan müzik arka planda oynasın diye bu tür kameralar işe yarıyordu. Malum samsung kendi kamerasından video çekerken 3.parti uygulama sesini videoya dahil etmiyor.
Hocam kullanıp deneyin bi gayet iyi. Geri dönüşleri önemseyen bir geliştirici var.
Bu arada cihazın batarya 4000mah ama 5000mah pocodan daha iyi gidiyor. iPhone 15 16 mah lari da az ama iyi gidiyor. Yani önemli olan yazılım. Batarya az gelir diye endişe eden varsa etmesin. 6.7 inç telefondan sonra gerçekten telefon kullandığımı hissettim. Cepte filan çok rahat s25 düz modeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X