Arkadaşlara teşekkür ederim. Programı buldum kurdum. Link bırakayım isteyen faydalanabilir. https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.messaging&cId=000008006129 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (220. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Durumu belirtmeyip hasarsız cihaz fiyatı üzerinden gönderdikten sonra kesecekleri rakama bakmakta bir sorun yok.Şöyle ki ekran fiyatını komple kırsalar dahi ki haklarıdır sonuçta hasarsız değil cihaz,kabul etmeniz faydanıza olur.Hiçbir şekilde hasar küçük önemli değil fiyat kırmam derseniz kimseye satamazsınız zaten.
Ekran fiyatını kırsalar dahi telefonun orijinalliği bozulacak.Hiç kimse orjinal olmayan telefona orjinal parası veya ona çok yakın bir rakam ödemeyi istemez.Bu bozuk paradan veya anahtardan her ne ise kaynaklanıyor olsa da hasar,hasardır.Etik değil.Çatlak diyorsunuz kılcak çizik de değil.Ekran değişim fiyatı kadar düşerlerse iyi.Daha fazlasını düşerler muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ön siparişte s25ultra alırken hediye edilen ikili şarj cihazı, plus için de veriliyor mu acaba?
-
Bilmediğim için soruyorum. Google mesajlardan iyi mi bu, ne artısı var?
Bu kadar fan boy olmaya gerek yok bahçeşehir akbatı avm de Samsung bayisine sorabilirsiniz bende s24 kullanıcısıyım çalışanlar bile işlemci dışında geçmeye hiç gerek yok dedi ki kamu indirimi olsaydı bende geçecektim. Ama samsungun lansman indirimleri vs dışında normal bu fiyatlara satmayacağını çok iyi biliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç TL olur? En son 1.000 lira demiştiniz.
Kamu indirimi olmasa batmışlardı bence şükretsinler.
Bende de bu şekilde 5 bin TL eksik gözüküyor.
-
Beyler şimdi farkettim bu telefonlar 16 milyon renkmi destekliyor bende s24+ plus var hiç dikkat etmemiştim hanıma benim teli verip kendime s25 + alacaktım dün farkettim çinliler 64 milyar renk göstermeye başladılar neden bu kadar fark olsunki.
-
Ben fanboyluk yapmıyorum sayın hocam, ben yeni bir telefon aldım ve aynı telefonu alanlar ile burada yardımlaşmak tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Varsa faydama olan bir bilgi onu alıyorum, varsa fayda verebileceğim bir soru ona cevap veriyorum. Sizin yaptığınız paylaşımın buradaki kullanıcılara nasıl bir katkısı var? Telefon aldınız ama aldığınız telefonda pek satılmıyormuş satışları iyi değil paranıza yazık ettiniz mi diyorsunuz? Bunun maddi manevi bize sağladığı katkı nedir? Bu fiyatla satar satamaz hissesi ne olur geleceği ne olur bunu da halktan para kazanan firma düşünsün benim problemim değil ki. Pahalı satarsa kimse tercih etmezse ona göre artısı eksisi kendine kalır. Konunun başlığı samsungun geleceği yada fiyat politikası değil ki.
Rakiplerinin kaç yıl önce çıkardığı modele istediği fiyata ben en yeni model telefonunu aldım, eski telefonumu ikinci elde satamacağım fiyata benden geri aldılar. Yanında kablosuz şarj cihazı verdiler, kasko verdiler, smart tag verdiler. Kendi açımdan mutluyum, buradaki çoğu kişi böyle aldı onlarda mutlu. Herkesin kargosu yolda geliyor insanlar sabırsız bekliyor, burada gelmekteki amaçları telefona kavuşanların tecrübeleri. Neden böyle mesajlarla emek verip biriktirdiği parasıyla bir ürün alan insanların canını sıkalım ki?
Şimdi wolkswagen markasının durumu kötü diyorlar, satışları iyi değil diyorlar. Gidip 0 km golf alanların konusunda firmanın da satışları iyi değil bu paraya da satamazlar sende almışsın ama başka da kimse almaz diye konuşalım mı? Yada satılmadı diyelim satın alan kişi için bu bir problem mi?
Siz kendiniz diyorsunuz işlemci dışında geçmeye bir durum yok diye. Kararınızı vermişsiniz saygı duyarım. Peki kararını farklı yönde verenlerin içinde neden bulunuyorsunuz? Bırakın herkes kendi kümesinin elamanı olsun.
-
Tercih meselesidir tabi, google mesajlar samsungun pastel renkli teması ile uyumlu değil, yan sanayi parça gibi geliyor bana. Her banka sms inden sonra spam ekle kişilere kaydet, kimdi bu abi der gibi baloncuk çıkarması beni rahatsız ediyor. O nedenle alıştığım eski programa dönmek istedim.
-
S24+ olsun S25+ olsun hatta Ultralarda dahil hepsi 8 bit ekran kullanıyor Çinliler 10 bit ekran a geçtiler zaten hatta bazıları 12 bit diye biliyorum haa bu ne kadar telefon alma kriterini etkiler tartışılır ama Samsung gibi ekran tedarik eden bir firmanın hala 8 bit ekran kullanması zaten eleştirilen bir durum oradan da tasarruf ediyorlar muhakkak S24+ta ekran olarak sizi rahatsız eden bir durum yoksa S25+ tada olmayacaktır..
yok bir rahatsızlık tan dolayı söylemedim ama açıkçası şaşırdım dediğin gibi ekran tedarikçisi çinlilere milyarlarca renk li ekran verip kendi amiral gemisine 16 milyonda kalması tuhaf geldi açıkçası.
-
Samsung sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor nereden tasarruf yapacağını şaşırdı zaten yıllardır aynı kamerelar aynı piller aynı ekran S26 da değişecek deniyor bakalım o zamanda telefon fiyatları daha da artar muhtemelen..
Hocam haklısınız geçtiler ama donanımları dolu olsa bile yazılım kısmında uyumsuzluk dolu. Compact telefonları halen Xiaomi hariç doğru dürüst yok, onunda yazılım berbat . Yerel fiyatlandırma olursa belki bakılabilir anca
Arkadaşlar hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz telefonda chrome sanki birşeyler eksik gibi hep
Bugün siparişi kargoya çıkan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X