< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (250. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Takas desteği olayı da Samsung sitesinden sipariş verdim de 256gb siyah işte elimde ki s24 ultra ile takas olayı
Takas desteği haricinde Sahibinden ile satmayı kastetmiştimdim şuan ki s24 ultra telefonumu
Bir de şunu düşünmüyorum değil malum aşırı pahalı bana geliyor ki Samsung fiyatı düşürecek yine bize girecek şimdi iPhone 16 pro max alıp sonra s25 ultraya geçmeyi de düşünmüyorum değil
Tabi bazı kullanım zorlukları olacaktır ekran, gizli klasör var mı yoksa büyük problem androidden iosa geçince verilerin sorunsuz gitmesi, NFC var ama çalışmaması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamu indiriminde iki depolama seçeneği de 43 küsür bindi, mail bulursanız o değerlendirilebilir veya birkaç aya satan her yerde o fiyatlara gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet işin aslı öyle yani kamera geçişleri haricinde ekran yansıma engelleme de neredeyse aynı bir tık iyileştirme var yine soğutma sisteminde öyle bunları düşününce gerek yokta işin aslı fiyatlar uçacak ondan son bir kez daha son model alıp uzun süre kullanma niyetindeyim bunları baz alirsak
Samsung ile mi tekefonu versem fiyati onaylasam yoksa kendim mi satsam ne diyorsunuz?
Ödeme yapılacak telefon çok birikmesin diye kontrol eden teknisyenlere işi yavaşlatın talimatı verilmiş olabilir ☹️☹️
😔
1 şubatta sipariş verdiğim plus gece mavisi sonunda gönderilmeye hazır durumuna geçmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 14 Şubat 2025; 18:50:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim teklif ekranında böyle bir kesintı yok.
nakit olarak alcam ben de. saçmalamıslar ya az talep görünce.
-
Mail var zaten de ikisi de aynı değil biri 43 küsür diğeri 47 küsür. Aynı olsa çoktan almıştım:)
-
Ultra alacaksanız 4-5bin kârınız olabilir elden satarsanız ama düz alırsanız farketmez pek.
-
Bende nur ile görüştüm az önce:)
15 pro kullanan kız arkadaşım s23ü hiç beğenmezdi s25 e aşık oldu. Portre çok güzel diyor. Kendisi Android ütü yapsa apple alacaklardandır.
-
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Daha telefona bakmadan %10 Nakit kesintisi diyorlar. Sözleşmenizde bu madde varsa bana gösterin dedim. Cevap vermediler. Samsung'a yazdım. Onlarda inceleyeceğiz diyorlar. Easycep teklifi bu şekilde gelen varsa şikayet edelim. Hakkımızı arayalım.
Dün ben bakarken aynıydı, büyük ihtimalle 2 kat hafıza kampanyası bitti diye artmıştır şuan.
https://www.donanimhaber.com/samsung-yanitladi-one-ui-7-guncellemesi-neden-gecikti--187781
Yalnız samsung harbiden kafayı sıyırmış nisan ayına kadar beta nisandan sonra güncelleme vermek hele ki geçen senenin amiral gemisine resmen dalga geçmek değil daha da ötesi. Android 16 çıkmasından 3 ay önce Android 15 i daha yeni dağıtmaya başlayacak. Vallahi bu samsung sonunu Nokia gibi yapma peşinde. Böyle yaparsa A serisi ve S serisi kullanıcılarını çok büyük oranda kaybedecek gibi.
Yani ne one ui 7 miş arkadaş sanırsın telefonu yeniden icat ediyorlar. Şuan zaten kullanıyorum one ui 6 nın hafif makyajlı hali çokta fark yok animasyon ve ikonlar dışında.
Harbi diyorum samsung seneye nal toplar bu gidişle Apple Se 4 ile yapay zeka uyumlu yaparsa vay haline orta segmentte ağır hasar alır samsung bu kafa ile
Bir de bu habere göre aslında bizde one ui 7 betasını kullanıyoruz bir nevi daha hala geliştirmesi bitmeden telefon çıkmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 14 Şubat 2025; 20:59:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet Galaxy store'dan yükleniyor daha iyi anlamak için altyazıyı aktif edin youtubedan Türkçe altyazılı olarak izleyin
-
bu nasıl saçmalık
-
Böyle birsey olursa direk iptal ederim siparişi vallaha. Bakalım bu günden sonraki ödemeler nasil olacak duruma göre karar vereceğim inşallah sorun yoktur yanlisliktir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X