< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (252. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Özel bişey yapmadım sadece watch 7 bağlı rengi gümüş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar s25 ile hediye gelen kablosuz şarjı kullanan varmı? Dün gece saat ile telefonu bıraktım üstüne telefon %91 de şarj kesmiş. Isınıyormu acaba ondan mı kesti bilmiyorum. Bildirim geçmişinde bir şey yok. Başına gelen varmı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 15 Şubat 2025; 8:15:28 >
Arkadaşlar ben de s25 plus'ta üç kez donma sorunu yaşadım.
İki gün önce trendyol'da bir ürünle ilgili yorum yaparken telefon dondu ve ekranı kitleyince düzeldi. Dün de hem donanım haberin hem de ekşi sözlüğün uygulamasında dolaşırken telefon dondu. Yine ekranı kitleyip bir süre bekleyince düzeldi. Art arda donma sorunu yaşayınca telefonu tamamen kapatıp yeniden başlattım. Başlattığımdan beri donma olmadı.
Ben donma sorununun yazılımsal olduğunu zannediyorum çünkü uygulamalar da yeni android sürümüne adapte olmamış olabilir ya da yukarıda bahsedildiği gibi aceleye getirilen bir yazılım olduysa bundan da kaynaklanabilir. Bu sorunları Samsung'a nereden iletebiliriz acaba? Sorunları dikkate alıp güncellemelerle çözerler diye umuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil koruması ayarlarına bakın. One uı7 de %80 den %100 e kadar 5'er puan şekilde ayarlanıyor. Muhtemelen sizin %95 e ayarlı olabilir.şarj 95 olunca 90 a düşünceye kadar durdurur. 90 a düşünce 95e kadar tekrar şarj eder.
Samsung members uygulamasından iletebilirsiniz
Aynı sorunu bende söyledim yazılımsal bir sorun dert edilcek bile değil ama tat kaçırıyor
Haber doğru ise, hepimiz OneUI beta 3 kullanıyoruz arkadaşlar.
https://www.sammyfans.com/2025/02/14/exclusive-galaxy-s24-one-ui-7-delayed-as-samsung-focuses-on-optimizing-for-s25-ultra-no-plans-after-unplanned-4th-beta/
25+ ben de birçok yerde kasma/donma yaşıyorum. one ui güncellemeleri ile düzelir diye umuyorum çok can sıkıcı. iphone 15'ten seve seve geçtim ama pişmanlık yarattı 2. günde
-
Bizdeki beta4 bence bu ay yada önümüzdeki ay final gelir..
Bu kadar güçlü bir cihazda kasma donma yaşamanız pek olası değil. Özellikle bir yazılımda mı oluyor? Her yerde oluyor derseniz bir tuhaflık var. Ya cihaz gerçekten fabrikadan kusurlu çıkmış ya da arka planda çalışan bir yazılım mı var?
-
ben de S25+ aldım iphone 13 ten gectim. 3 gündür kullanıyorum, herhangi bir donma kasma yaşamadım. baya hızlı geldi hatta coo memnun kaldim.sizinkinin normal olmadığını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilburak35 -- 15 Şubat 2025; 10:48:11 >
İlk kez bir telefonun beta sürümü ile satışa sunulduğunu görüyorum. Xiaomi bile bu kadarını yapmadı pes
belli bir uygulama yok. üstteki arkadaşın dediği gibi muhtemelen UI problemi. çok mu önemli değil ama tat kaçırıyor
-
Bu süper oldu hocam. Bunun Samsung tarayıcı versiyonu var mı?
İPhone 13 den geçtim 1 haftadır en ufak donma kasma yaşamadım hocam donanımsal olabilir. Kullandığım en hızlı telefon diyebilirim
Ram Plus kapatın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung düz 25 için ince kameralı kapatan kılıf varmı arkadaşlar telefonum gümüş renkli gri renklerde kılıf önerisi bekliyorum
takas desteği hariç yüzde 10 olabilir
yani 17 binden 5000 lirayı düşünce kalan miktardan kesinti olabilir
Hocam güvenlik güncelleme düzeyi 1 Aralık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X