< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (218. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Iyzico anlasmali sitelerden kullaniyorsun. Pek bir olayi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"öğrenci indirimi ile kamu indirimini birleştirmemek saçmalık olmuş" burada kastettiğiniz nedir tam olarak?
-
apk/orijinal dediğiniz şey orijinal ve one ui 7 için güncellenmiş, sorunsuz home up uygulaması zaten. store'da her ülkeye açmamışlar ama başka ülkeler için yayınlanan versiyonunu apk olarak yüklüyorsunuz sadece.
-
-
Gözün aydın hocam. Hayırlı olsun güle güle kullanın. 🙏🧿
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlatmak istediğim apk ile yükleyip uyumluluk gibi sorunları yaşayanların olduğu idi, ultra konusunda vardı .
Yoksa tabi ki Samsung uygulaması apk da.
Kamu indirimi mağazasında sorun mu var? Girmiyorda.
Arkadaşlar şu an mağazaya gidiyorum, aklımda 3 cihaz var. S25 Plus kullanıp oyun oynayanlar ısınma ve batarya tüketimi hakkında yorum yapabilir mi rica etsem acilinden.
Samsung . com dan şarj aleti alırım
zaten şarj aletleri Samsung resmi sitesi dışında 100 de 99 çakma oluyor
-
Teşekkür ederim hocam herkesin yeni cihazı hayırlı uğurlu olsun. Herkes hayırlı haberler alsın yeni telefonlarından.
Easycep hemen mesajı atmış bugün kargoya vermem zorunlumu yarın yollasam olurmu? Bir de kargomu yoksa kapıdan teslimi mi seçmeliyim acaba?
Kapında sat teslim et en güzeli. Eğer bu seçenek sunulduysa easycep tarafından seçin. Yoksa zaten 10 gün süreniz var. Easycep e yollamak için.
Arkadaşlar bende kamu indirimi ile s25 plus modelini sipariş verdim. Merak ettiğim konu kutusundan çıkan kablo hızlı şarjı destekleyen bir kablo mu? Yani hızlı şarj cihazı alsak bu kabloyu kullanabilirmiyiz 45 watt şarj hızı alabilmek için.
-
Arkadaşlar bir geri bildirim yapayım. Ben yıllardır SimCity Buildit adlı oyunu oynarım. Bilirsin belki şehir simülasyon oyunudur. S24'te bu oyunu oynarken cihaz kılıftan hissedilecek kadar çok ısınıyordu ve bir süre sonra frame rate düşüyordu. Lag var gibi takılıyordu veya dokunmaları 1 sn falan geç algılıyordu. 2 gündür rutin olarak oyunu oynuyorum. O kadar az ısınıyor ki ben şaşırdım cidden. Vee yağ gibi akıyor oyun. S24'ü kötülemek gibi düşünmeyin sakın. Bu oyunu S24'te ve S25'te test ederseniz dediğimi anlayacaksınız. Bu bence çok iyi bir şey.
Kapıda teslimi seçtim. Cumartesi sabahı işaretledim o zamana kadar da eski telefonumu kullanmaya devam ederim hem de aksesuarlar gelmiş olur amazondan diye düşünüyorum.
Benim telefonun sağ alt edge kısmında çok ince bir çatlak var boyu 2 mm filandır tırnağa takılınca hissediliyor başka türlü anlaşılmıyor burdan fiyat kırarlarmı acaba merak ediyorum.
Cihaz değişimi ekranında bunu belirtmediyseniz yanlış yapmışsınız yani ya yutarsa mantığı doğru değil. Fiyatı kırması doğal hakkı
-
S24+ a göre daha az ısınıyor, ilk kurulumda ısınma hissettik. Sonra genel kullanımda ve oyunlarda s24+ a göre daha az ısınıyor gibi geldi. Henüz geleli 2 gün oldu. Şikayetimiz yok.
-
Ne zaman eski telefonunuz EasyCep'e ulaşmıştı
25 w destekliyor
Hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X