Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akinkeskin55 , churchil , churchil , C00K , DarkrockZ Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.464
Cevap
214
Favori
240.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burada yok. Oradan sipariş veriliyor ancak. Kargo ve gümrük vergisi ilave olup geliyor. Fiyatı o yüzden 1000 TL ye yaklaşıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamu indirimi sürüyor mu? Hediyeler hala var mı? S25 düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Kamu indirimi sürüyor ama hediye yok diyor Lansman koduyla verdikleri bitti herhalde

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 16 Şubat 2025; 2:7:3 >
  • Erhan.M E kullanıcısına yanıt

Burada zore mağazalarının adresleri mevcut.

https://www.zoreaksesuar.com/magazalarimiz?country=TR&city=

• Yukarıda bahsedilen Zore kılıfı en ucuz burada buldum, bayisinden alınsa ne kadar olur onu bilmiyorum.

S25:
    www.pttavm.com
    Samsung Galaxy S25 Kılıf Karbon Fiber Görünüml - PttAVM.com - 2025
    https://www.pttavm.com/samsung-galaxy-s25-kilif-karbon-fiber-gorunumlu-magsafe-sarj-ozellikli-elnino-kapak-p-1146399161

S25 Plus:
    www.pttavm.com
    Samsung Galaxy S25 Plus Kılıf Karbon Fiber Gör - PttAVM.com - 2025
    https://www.pttavm.com/samsung-galaxy-s25-plus-kilif-karbon-fiber-gorunumlu-magsafe-sarj-ozellikli-elnino-kapak-p-1146399182

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• porter777 P kullanıcısına yanıt
    O yazıları yazmasalarmış iyiymiş....

• Hakan kullanıcısına yanıt
    Memlekette şeref yoksunu insan çok olunca herşey olur burnumuzda hiçbir zaman boktan çıkmaz bu ülkede,memlekette her alanda kimin kimi nerede yakalarsa tutup öpme ekonomisi olduğu için bir ürüne çok yerde çok farklı fiyatlar çıkar,ben dün tahtakale Zore mağazasından aldım eleman 650 tl dedi çok diyince 500 e indi bir anda 150 TL discount oradan anlaşılıyor zaten kişiye göre fiyat verdikleri HB dede aynı ürün 626 TL idi sanırım neyse yazdıkça sinirleniyorum başımıza iş almayalım şimdi..

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Alkollu mendille denedim ama cikicak gibi degil. Olmasalar daha kaliteli dururdu. Artik spigenlerin fiyatinin dusmesi beklemeli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

512gb fiyatı böyle idi 10 gün önce, ben 3 şubatta 512gb 70974₺ ye titanyum gümüş aldım.

• porter777 P kullanıcısına yanıt
    Ben de dün ilk paylaşıldığında genel olarak tavrını tarzını beğendim kılıfların ama anlamsız şekilde o yazılar basit göstermiş.. zamanla silinir de işte kullanımda.. o da parça parça silinir.. onun yerine bi soğuk baskı şekilde azcık markasını bassa mis gibi durur...

• omerxnx kullanıcısına yanıt

Kurum epostada dahil hepsini bizde kullanabiliyoruz gmaile ozel bir durum değil hatta Daha iyi dark mode daha iyi ayarlara hesaplara erişim daha iyi exchange yönetimi vs ama tabiki görsel açıdan çok daha iyi

• Arkadaşlar elinizde ki ikili şarj ile airtagı kaçtan elden çıkardınız acaba sattıysanız

• Kaliteli ve ince goruntu bozmayacak ekran koruma onerirmisiniz s25 için.

• mesutismail kullanıcısına yanıt

Lansman zamanı aynı fiyata 2 kat hafıza vardı

• ilker_37 İ kullanıcısına yanıt
    Mağazada gecerli bir uygulamadir. Ben elden sattım geçen sene mağazaya eğer hemen istiyorsan kesinti yapıyorlardı diğer Türlü 5 iş günü içinde dediler bende beklerim demiştim. buradaki arkadaşlar gibi ödemeyi sündüre sündüre ödüyorlar 7-8 gün sürdü süreç hep aynı cevap kayıt oluşturduk bugün yarın...

• JetBlack'le yine en iyi siyah kılıf gidiyor.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

orijinal kırmızı silikon kılıfı deneyin bir de. kırmızı siyah uyumu

• S24 modelinde spigen thin fit kamera bölümü 3 parça delikti,

S25 için tek yapmıslar renk gözüküyor sevmedim pek.

Şu laciverti aldık da, şeffaf kılıf sararıyor, sararmayanı sert telefonu ciziyor.

Siyah kılıfla da mavi yerler kötü duruyor.

Gerçi görseli lacivert telefon kullanmış.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda
    Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajdawww.spigen.com.tr
    Spigen Galaxy S25 Kılıf Thin Fit MagFit Özellikli Black - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-galaxy-s25-kilif-thin-fit-magfit-ozellikli-black
  • Bugün Easy Cep aradı. Kapıda değişim kampanyası istemistim kargo ile uğraşmamak için.

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.