Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: C00K , C00K Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.597
Cevap
214
Favori
247.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk lansman siparisimi 25 ocakta verdim 11 subatta kargolanmayinca iptal ettim. 4gun sonra faln yeniden siparis verdim onda hemen ertesi gunu kargo istendi. Gecen seneden daha fena samsung drk canmis valla. Operasyonu kendileri yapiyorlar daha iyi olmaliydi bu yil ama oturtamadilar demek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cellat87 kullanıcısına yanıt

daha çok beklersin benimkisi 6 gündür kargo aşamasında :D

Şaka bir yana umarım bir an önce kargolarlar hocam 

• Merhabalar. S25 Ultra geçişi yaptığım için elimdeki S24 Plus kılıfları değerlendirmek istiyorum. S25 Plus ile de kullanılabiliyor. Tüm ürünler Aralık ayı içinde alınmıştır.
    Fiyat 1.100 TL.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkurt -- 19 Şubat 2025; 17:16:45 >

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısın hocam.. biz artık şerbetliyiz :) :)

Amazon hepsiburada ve trendyolda hatta diğer küçük sitelerde uygulamalarda bile dört döndürüyoruz siparişleri.. bunlar dünya devi sözde..

Geçen akşam 22 bine bir elektronik ürün alıyorum hepsiburadadan.. indirime girmiş zaten.. 200 lira da kuponu varmış oh mis dedim kuponu uygula dedim 200 düştü.. aldım..

Sonra eşim kendi telefonundan baktı aaa bende 400 lira kupon varmış dedi.. nasıl ya dedim, ürüne kendimden bir daha girdim.. ben yana kaydırmalı olduğu için 400lük kuponu görmemişim.. yandaymış..

Aynı ürünü ilkini iptal etmeden bir daha sipariş versim 400lük kuponla.. ilk verdiğim siparişi iptal et dedim.. iptal etti anında.. baktım kullandığım 200lük kupon da hemen gelmiş hesabıma tekrar..

Bankada harcama da provizyonda görünüyordu o akşam.. sabah baktım iptal ettiğim siparişin çekimi de gitmiş.. provizyonda mahsuplaşmışar harcama ile iade.. bitti gitti..

ürün de aynı gece kargoya verildi.. 1 gün gecikme oldu ama operasyonel.. özür dileriz falan yazıyordu sipariş takip ekranındaki timeline adımlarında.. bugün de teslim edildi ürünüm..

Bu ya.. aslında bugünün şartlarında mucizevi bir süreç değil bu... olan olması gereken hepimizin standartı oldu nerdeyse..

Ama Samsung senede iki büyük lansman yapıyor.. S sersine Ocak - Şubatta.. fold ve flip ile saatlerine Temmuz Ağustosta.. diğer serileri saymıyorum... her dönemde aynı rezillikler senelerdir...

Ben sürekli takip ettiğim için alışkınım :) bi de bunlarla mücadele hobi hibi birşey oldu :) ama yeni arkadaşlarımız büyük afallıyorlar.. haklılar da.. sene olmuş 2025 ve marka SAMSUNG!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Biz yıllardır yılda iki kez bunu yaşaya yaşaya uzman olduk. Bize koymuyor artık. Hiç şaşırtmıyor. Bir gün senin örneğini verdiğin gibi düzgün bir süreç olursa işte o zaman şaşırırız.

Şimdi niçin bu kadar yıldır böyle çile çekip almaya devam ediyorsunuz diyenler çıkabilir. Biz ürünleri seviyoruz, markayı değil. Alıp kullanmaktan keyif alıyoruz. Artık dediğin gibi işi dalgaya vurup gülüp eğlenmeye de başladık zaten Karagöz Hacivat misali. Bunlar zaten olacak bile bile giriyoruz bu işe. Öfke ile oturup kalkıp kudurup bi daha tövbe Samsung denen şeyi asla evime sokmam bu son diyecek bir durum görmüyoruz ortada.

• Telefona arama gelince arama boyunca ekran açık kalmıyor neden olur bu? Telefon zili halen çalıyor ama ekran kapalı, ekranda arama sadece ilk 10 sn filan gözüküyor, arama boyunca gözükmüyor.

• Spigen ekran koruyucu uyguladım ama parmak izlerimi tanıtmama rağmen okumuyor. Bir yöntemi mi var bunun?

• mhmthntr kullanıcısına yanıt
    Her ekran koruyucu parmak izi ile uyumlu değil Dokunmatik hassasiyetini arttırıp Tekrar dener misiniz

• s25e takasta s24fe verdim. fabrika verilerine sifirladim. samsung hesapta vs baska bir yerde bir sey yapmam gerekiyor muydu? easycep sifreli vs demez degil mi.

• Bu iyzico alışveriş kredisi ile alan var mı. ticari kartta kaç ay takside bölüyor

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Google hesaplarım kısmında kayıtlı cihazlarım cihaz kaldır yaptım .

• rainhard kullanıcısına yanıt
    easycepe şikayet kaydı açtım düzelttiler

• iPhone 16e 128GB model 47 bin TL den satışa çıktı. Düz S25 modelinde fiyatı kesin hızlıca düşürecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.M -- 19 Şubat 2025; 21:17:24 >
  • Erhan.M E kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsi geçen telefonla s25 rakip bile değil. Onun dışında bir insan s25 yerine o ankesörü tercih ediyorsa müşteri portföyü o kesim değil. Kendine saygısı olan adam zaten o telefonu almaz. Samsung un o portföyde zaten A serisi var S25 serisi iphone 15 16 serisi müşterilerini hedefliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 19 Şubat 2025; 21:21:22 >
  • Şu iki kılıf arasında ne fark var bilen var mı? Markaya son dönemde çok gıcığım ama daha önceki bütün ürünlerinden memnun kaldığım için yine tercih edeceğim galiba.

Spigen Galaxy S25 Kılıf Crystal Hybrid Crystal Clear - Spigen

Spigen Galaxy S25 Kılıf Ultra Hybrid Crystal Clear - Spigen

Hocam rezalet kötü bir cihaz. Bakmayın apple a18 var diye satmaya çalışıyor ama onun dışında ne kadar elde kalmış donanım varsa apple bu seride kullanıyor. Düşün ki kendi sitesinde bile iphone 11 ile kıyaslıyor bu cihazı hocam o denli bir şey sen düşün.

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt

Maalesef insanlar cihazın fiyatına ve hak ettiği değere değil, üzerindeki markaya bakıyor. Senin, benim gibi düşünen insan sayısı çok az.

Ben de bir yıl öncesine kadar yıllarca iPhone kullanıyordum, iPhone 8'den yeni bir modele geçmek istediğimde fiyatların inanılmaz arttığını gördüm. Düz iPhone 15’te bile 120Hz ekran yoktu. Bunu görünce, çok daha uygun fiyata daha iyi özellikler sunan S24’ü aldım, şimdi de S25 kullanıyorum.

Ama bunu yapan insan sayısı az. Bu yüzden iPhone 16e yine çok satacak. Apple’ın müşteri kitlesi oldukça sadık, eski model kullananlar da yeni modellere geçmeye devam edecek.

• LacWer kullanıcısına yanıt

IPhone 11 ile kıyaslamasının sebebi onun yerine gelmiş olması .

iPhone 16 ile kıyaslarsa arada hiçbir fark olmadığı görülür ve çok daha ucuz olduğu görülür kimse de iPhone 16 almaz adamlar bu yüzden karşılaştırmıyor 😀

Bu saatten sonra iPhone 16 almak için hiçbir sebep yok. Sadece tek artısı bir kamera aradaki fiyat farkı 18.000 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.M -- 19 Şubat 2025; 21:41:17 >
    60 hz
    1200 nits
    Usb 2.0
    Dinamik ada yok
    Mage safe yok
    Sadece 1 kamera
    Yapay zekası tr de pasif

Yazarken cinnet geçirdim. Şimdi 2600 nits li s25imi duvara atacağım:)

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.