Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cemal.757 , RİDEN7 , BVBLİFE , BVBLİFE Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.663
Cevap
215
Favori
251.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam bir hafta oldu telefon easycep onay geldi.s24 geri verdim 34404 tl geri ödeme almam lazim mail attim telefon ile aradim şikayet var yazdim. Yok yok Samsung'a yakişmadi böyle firmalar ile çalişmak.Bakalim kaç gün daha ugraşicaz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erhan.M E kullanıcısına yanıt
    Ne alaka arada dağlar kadar fark var

• S25 plus Qhd 120hz dogal mod konum sürekli açık 1 rutin,1 bağlı cihaz mobil wifi eşit kullanım
    Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu google play hizmetleri nedir neden bu kadar pil tüketiyor bilen var mı ne yapmak gerekiyor

• rota21 R kullanıcısına yanıt

dediginiz yaptim

tesekkurler

• şu an spariş verilse ring kiti sepete eklenmiyor. böyle sipariş versek daha mı hızlı gelir ? ne dersiniz?

• Merhabalar elimdeki ürünleri satiyorum bilginize arkadaslar. Forumdan birilerine giderse daha çok sevinirim. Iyi forumlar 😀

• rainhard kullanıcısına yanıt
    Samsung sitesinden cihaz takas ekranında cihazın gb göre fiyat değişiyor. Bu normal birşey.
    Ama benim de başıma gelen samsung cihaz takas destekli sipariş verirken tahmini fiyat ile daha sonra easycepten gelen tahmini teklif farklıysa şikayet kaydı oluşturun.
    Buradaki arkadaşların desteği ile şikayetvar ve samsunga yazdım. Beni easycepten arayıp sistemsel bir hata olduğunu teklifi düzelttiklerini söylediler. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• rota21 R kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun çözülmesine çok sevindim. Geçmiş olsun 🧿🙏

• Merhaba,

Takas desteği için samsung telefonumu easycep'e nasıl vereceğim? Yapılacak işlemler nedir yardımcı olabilir misiniz?

İyi çalışmalar,

• Shoresh S kullanıcısına yanıt

8 subat.

• cellat87 kullanıcısına yanıt
    Vay be , valla hocam şansınız varmış, gözünüz aydın, benim sipariş 1 şubat hala tık yok.

• hipertansiyon_ H kullanıcısına yanıt

sorun yok sonucta bir asama daha ilerledi o bile güzel :D nekadar gec gelirse okadar iyi benim için en azından kullanan kişilerden ögrendigim sorunları kontrol ederim varmı yokmu diye yada cok ciddi bir sorun görürsem gelene kadar direk geri iade ederim :)

• EyesOnYou-TR kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun s25+ çalışan indirimi ile ne kadar oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: black87

Selamlar
    Tam bir hafta oldu telefon easycep onay geldi.s24 geri verdim 34404 tl geri ödeme almam lazim mail attim telefon ile aradim şikayet var yazdim. Yok yok Samsung'a yakişmadi böyle firmalar ile çalişmak.Bakalim kaç gün daha ugraşicaz...

Easycep biraz sıkıntılı ilerliyor ama herhalde parası kalmaz diye düşünüyorum kimsenin Adamların yıllardır klasik huyuymuş bu

• aqifs A kullanıcısına yanıt
    Cihaz size teslim edilince easycepten mesaj geliyor ordaki linkten surec ilerliyor. Kargo kodu var o kodla yurtici kargoya teslim ediyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MzBag kullanıcısına yanıt
    Ben 2 gün uğraştım 3.Gün yatmıştı param

• Şimdi S25 alan dostlar. Sizleri artık er meydanında gece ve gündüz foto çekim örneklerini paylaşmaya davet ediyoruz. Bakalım gercekten kamera nasıl cekiyor. kitap sayfasının merkez noktası ve etrafını nasıl gösteriyor. gece puslu cekim mi yapıyor. Bunları bir türlü göremedik. varsa yoksa kargo kılıf şarj süresi..

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.