Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nikflatron Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.022
Cevap
205
Favori
217.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tutup ekran fiyatını komple kırarsa fiyattan iade ederim kabul etmem bende olur biter belki de hiç anlamayacak o kadar kılcal bir çatlak mevcut o yüzden bunu belirtmedim. Muhtemelen cebimde bozuk para veya anahtar kaynaklı oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MzBag kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun. S25 Plus'a SD Elite cuk diye oturmuş. Kurulumda ısınması normaldir ancak kurulumdan sonraki ilk haftalık süreçte ne olacağı meçhul. S22 gibi faciası gibi durum beklemiyorum tabii. Global Testlerde S25 Ultra'dan bir tık daha uzun giden şarjı olduğunu görmüştüm. S25+'lar 52 binlere gerileyecek olursa bu sefer S23'ten geçmemem için bir neden kalmayacak.

• benim cihazada bu sabah easycep tam fiyat teklifi yaptı ve onayladım, darısı ödemelere inşallah Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

• Kırıyorlar, benim s10 plusta ekran çizik diye 1000 lira kırdılar fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatliyosun T kullanıcısına yanıt
    ekran koruyucu kılıf ile kullandıysan nasıl çizik oluyor , itiraz edin

• Elinde lansman kodu olup kullanmayacak arkadaşlardan ricamdır.
    Lütfen bana özelden atınız her zaman aktif olamıyorum.
    Duacınız olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahahahah
    Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• Jamiryov kullanıcısına yanıt

s25ler bile güncellemesini alamadı ki 2 aylık yazılım kullanıyor beta 4 olması gereken yazılım yani

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Kamuya indirim yapılırken neden öğrenciye de aynı anda yapmıyorlar demek istemiş

• deneme1 D kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucusuz kullanmıştım, o yüzden çok ufak da olsa çizik vardır. Çok koruyarak kullanmamıştım zaten

• Şimdi EasyCep'ten mesaj geldi Tam para teklif edildi Kabul ettim

• Şimdi EasyCep'ten mesaj geldi Tam para teklif edildi Kabul ettim Geçen cuma kargoya vermiştim Pazartesi teslim oldu Bugün incelemesi yapıldı İade de olunca yazarım

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın. Başta da söylediğim gibi korktuklarınız olmadı. Buraya da yazmıştım Geçen Ağustos ta Watch 6 dan Watch 7 ye Easycep ile geçerken hiç sıkıntı olmamıştı. Tam para ve 2 günde havale. O sıralar ortalık Amazon dan Easycep ile alıp mağdur olanlar ile kaynıyordu. Samsung Satış tan biri ile konuşmuştuk o zaman bizde böyle bir şey yapamazlar demişti. Samsung ile yaptıkları operasyonuna daha ciddi yaklaşıyorlar.

Şu anda da tıkır tıkır işliyor süreç gördüğüm bir kaç istisna hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 11 Şubat 2025; 15:40:6 >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Evet hocam nazar değmesin Beklediğimden iyi gidiyor şuan değişim kampanyası Henüz ben bi şikayeti olan görmedim
    İşin ilginci bi firma olması gerektiği gibi çalışınca artık şaşırır duruma geldik Nerdeyse parayı alınca adamlara gidip teşekkür edeceğim Halbuki olması gereken bu ama biz şarj kurnazlıklarına o kadar alışmışız ki hep bi ön yargılıyız herkese

• Tek şüphem easycep te iade durumunda sıkıntı yaşanmasıydı maşallah cok iyi gidiyor

• Death Mark07 kullanıcısına yanıt

Evet işlemci başarılı görünüyor, eleştirmek için zorlamaz isek her ihtiyacı karşılıyor telefon. Uzun süre sorunsuz kullanabilirim bu telefonu sahiplenebilirim hissini verdi. Herkese hayırlı olsun. Birkaç gün önce telefonu gönderirsiniz paranızı alamazsınız 8 ay beklersiniz diyen felaket tellalları da konudan kaybolmaya başladılar gibi.

• Ön sipariş kampanyasını uzatmışlar. Belli ki istedikleri satış sayısına ulaşamadılar.

• CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt

Konuda olumsuzluğu ve negatifliği zorlamak için bu kadar neden çaba gösteriliyor anlamadım. Ortada bir veri yok, istatistik yok, telefona kavuşmuşuz problem yok. Şimdi sıkıntıdan satmadı atmadı gitmedi diyoruz. Tam tersine beklenenden fazla sipariş aldılar, firmada çalışan personel tanıdığınız varsa bir sorun. Gelen ilgiden, çıkan kargolardan gayet memnunlar.

Ben detay olarak, kaçırdığım bir nokta vardır, kullanışlı bir özellik vardır, alternatif çözüm vardır gibi beklentiler ile konuya giriyorum. Cihazdan daha çok soyut kavramlar tartışmalar görüyorum.

Mesela sorayım, s24+ dan sonra s25 te google mesajlar uygulamasını sevmedim. Her banka mesajına bu spam mı kişilere ekle gibi uyarılar vermesi rahatsız ediyor. Samsung mesajı geri nasıl kurarız? Yada daha iyi çözümü olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzBag -- 11 Şubat 2025; 16:8:2 >
    Galaxy storedan samsung mesajları indirebilirsin.Daha sonra varsayılan olarak samsung mesajları seçin.Bildirim ayarlarından da Google mesajları devre dışı bırakın.

Hocam bende hiç beğenmedim ve Galaxy Store dan Samsung mesajları kurup kullanmaya başladım.

Ben size ilaç olayım 🥰🥰

Birde insanlar sürekli kendilerini karanlık zindanlara atıp siyah ekranda ışık var mı diye gözlerinden olmaya çalışıyorlar. O da baya trajikomik hale gelmeye başladı 😆😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 11 Şubat 2025; 16:14:30 >
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.