< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ayrı olması sorun değil hocam ama düzenleme imkanı çok az. iPhone ve kopyası Xiaomi de çin markalarında o kısım daha iyi dizayn edilmiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kullandım. Kalitesi güzel. Hızlı şarj ediyor. Malzeme kalitesi de iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de aksine özellikle durum çubuğunu çok sevdim. Eskiden bir sürü simge oluyordu. Hatta iPhone kullanan arkadaşım bu ne ya bir sürü simge orada demişti. Şimdi durum çubuğunu kaydırdığında aşağıya o zaman diğer simgeleri görüyorsun. Bunu kimisi sever kimisi sevmez. Sade olduğu için daha hoşuma gitti. |
Ben de s24'ü aldığımdan beri Google mesajlar kullanıyordum spam engellemesi çok iyi diye. Samsung mesajlarda da spam engellemesi iyi çalışıyor mu? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 11 Şubat 2025; 18:44:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 11 Şubat 2025; 18:54:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |