Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (221. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 14 Misafir (7 Mobil) - 13 Masaüstü11 Mobil
5 sn
4.988
Cevap
204
Favori
215.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bence de öyle herşeyi dolduruyorlar ama yazılım tırt orada işte Samsung u kurtaran şey de o Android dünyasında OneUI bi tarafa diğerleri bi tarafa..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bildirim ve durum çubuğu kısmına alışamadım. Yazılım olarak becerememisler o kısmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral012 K kullanıcısına yanıt
    Benimki yolda bugün vermişler Hepsijet e..

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Ben de tam aksine beğendim ayrı olması güzel ve hızlı başlat ta istediğimiz gibi oynaya biliyoruz Buda güzel olmuş. Bu konuda en iyisi şu an iPhone hızlı başlat ayarları o başka bir seviye olmuş ama ileride buda aynı şekilde ayar yapıla bilinir belki de zaman gösterecek. Birde bildirim ve hızlı başlat aynı sekme de görüntüleme de mümkün bilginiz olsun.

• FuXiN kullanıcısına yanıt
    Bende çok beğendim.

• Aklıma gelmişken yazayım SMS uygulaması hakkında. Be uzun zamandır kullandığım bir SMS uygulaması var. Özelleştirmesi baya çok ücretsiz ve reklamsız diye bilirim (nadir de olsa üstte bazen bir banner görünüyor)

Bir şans vermeyi deneye bilirsiniz.

play.google.com
    Textra SMS - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra

• S.a iyi günler arkadaşlar. Samsung doğum günü kodu bulamadım. Nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz?

• Easycep hiç kesmeden ilk gösterdiği tutarı teklif etti çok şaşırdım çok iyi ya

• şarj aleti olarak bu urunu aldim kullanan var mi baya ufak duruyor tam performans alabiliyor muyuz .

Spigen 45W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS 2.0 / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH03717
    https://www.hepsiburada.com/spigen-45w-usb-c-2-port-mini-hizli-sarj-aleti-samsung-pps-2-0-isi-dusurucu-gan-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-iphone-android-ipad-macbook-type-c-ach03717-p-HBCV00003USFGU?ftid=lqnynxu48180xq6j&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• FuXiN kullanıcısına yanıt

Ayrı olması sorun değil hocam ama düzenleme imkanı çok az. iPhone ve kopyası Xiaomi de çin markalarında o kısım daha iyi dizayn edilmiş

• kamilburak35 kullanıcısına yanıt

Ben kullandım. Kalitesi güzel. Hızlı şarj ediyor. Malzeme kalitesi de iyi

• kral012 K kullanıcısına yanıt
    Olumsuz , 128 gümüş sabah mh bugun planlaniyor dedi ogleden sonra yine yazdim whatsapptan kargo cikisi saglaninca mesaj gelcek dedi sonuc 0.

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Ben hep samsung internet kullaniyorum

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Ben de aksine özellikle durum çubuğunu çok sevdim. Eskiden bir sürü simge oluyordu. Hatta iPhone kullanan arkadaşım bu ne ya bir sürü simge orada demişti. Şimdi durum çubuğunu kaydırdığında aşağıya o zaman diğer simgeleri görüyorsun. Bunu kimisi sever kimisi sevmez. Sade olduğu için daha hoşuma gitti.

• Sürekli Karanlık modda kullanmanın faydası nedir?

• kamilburak35 kullanıcısına yanıt
    Net alırsın fp ürünü

• MzBag kullanıcısına yanıt

Ben de s24'ü aldığımdan beri Google mesajlar kullanıyordum spam engellemesi çok iyi diye. Samsung mesajlarda da spam engellemesi iyi çalışıyor mu?

• Cuma sipariş verdiğim gri renk s25 dün akşam elime ulaştı.1 gündür kullanıyorum iPhone 14 prodan geçtim.iPhonedan geçen birisi olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Arayüz tasarımı olarak çok fazla yabancılık çekmedim çünkü iPhone ile baya benzer olmuş one iu 7 ile beraber.

Bana göre artıları;
    -Yeni bir cihaz olabilir fakat pil olarak ilk günden beni memnun bıraktı.Sabah 7.30 da evden %100 olarak çıktım şuan %47 pilim kalmış.14 proda çoktan 2. Şarja takıyordum.
    -Özelleştirmeyi özlemişim.Her detayı kendimize göre detaylandırmak güzel.S25e geçince kendimi askerden çıkmış gibi hissettim :D Askere gidenler ne demek istediğimi anlayacaktır.
    -Telefonun kasası cok güzel,hafif,ergonomik.Cebinde taşırken,elinde tutarken hiç rahatsız etmiyor.14 prodan sonra çok iyi geldi.
    -Yapay zeka güzel çalışıyor.Henüz tam keşfedemedim ama makale okurken yabancı dilde bir yazıyı başka bir uygulama kullanmadan hemen çevirmesi çok hoşuma gitti.
    -iPhonun 120 hz ile bunun ki arasında fark var.Samsung daha akıcı gerçek 120hz gibi hissettiriyor.
    -Parmak izi gayet güzel çalışıyor.2 seferde açtığım cok nadir.
    -Widgetlara bayıldım.Iphone da bu kadar çeşitli değil olsa da ozellestirilemiyor.

Bana göre eksi yönleri;
    -Iphone da face id alışan birisi olarak bence performansı Apple gerisinde.
    -Bildirim penceresine alışamadım.Mesela whatsapptan 2 farklı kişiden bildirim geliyor ama bunu tek bildirimde gösterip üzerine tıklayınca ikisini de görebiliyoruz.Bence iPhonedaki gibi iç içe geçmeli sıralı bir şekilde gösterse daha güzel olabilirdi.
    -Durum çubuğu bence ekrana göre çok küçük ve hoş durmuyor.Boyutunu ayarlayabiliyor muyuz bilmiyorum bilen aydınlatırsa sevinirim.
    -Ne kadar özelleştirilebilir olsa da bence animasyonlar iphonenin çok gerisinde.Iphone bu konuda daha akıcı ve oturmuş.
    -Googlenin mail uygulaması berbat.Lutfen guzel sade bir mail uygulaması bilen varsa söylesin çok memnun olurum.Iphone da çok sade idi ve en cok aradığım şeylerden biri mail uygulaması.
    -En saçma bulduğum şeylerden biri eğer bildirimlerin ayrıntılı ulaşmasını isterseniz ekran kapalı iken edge ekran bildirimleri göstermiyor illa kısa seçeneğini seçeceksin.Bu aşırı saçma yani ikisini ayrı ayrı secebilmemiz gerekirdi.Eğer bir ayarı var ise lütfen bunu da söylerseniz memnun olurum.

24 saatte bunları tecrübe edebildim.Bunlar bana göre artı ve eksiler.Kullandıkça fikirlerimi yazmaya devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 11 Şubat 2025; 18:44:17 >

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Ben Samsung un kendi email uygulamasını kullanıyorum. Benim için oldukça sade ve kullanışlı. Bir deneyin.

https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.email.provider&cId=000007990060

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 11 Şubat 2025; 18:54:29 >
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.