Arkadaşlar telefon kaydı için hangi ülke rom'u kullanmak gerekiyor ? |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (419. sayfa)

-
-
İyzico hala yatmadı?
22.03 tarihinde aldım.
-
Az önce 2 gün geçerli diye 300'lük kupon vardı, Getmobil'den cihazın testini yapayım derken kendi kendine kayboldu. Hevesim kursağımda kaldı.
-
300 TL yi çok kafaya takmaya gerek yok sanki hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: recepix
300 TL yi çok kafaya takmaya gerek yok sanki hocam.O indirimi kılıfa sayacaktım. Bin lira doğrudan vermekte içimi yakacak.
-
30€ sınırını aşıyor hocam gümrükte takılır.
Ürün+kargo+vergi 30€ aşmaması lazım
Teşekkürler hocam. Evet öyle bir durum varmış. Uzun zamandır yurt dışı alışveriş yapmamıştım.
Hökümet vatandaşını düşünerek limiti düşürmüş 🤨
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olsun üstat her halükarda iyi bir miktar çıkacak cepten telefonu alınca. O yüzden 300 tl devede kulak kalacak :))
Siparişi verdim artık ama randevulu teslimat olmayınca istediğim saatler içerisinde bana gelecek mi onu merak ediyorum. Müşteri hizmetlerine kuryeye not bırakılması konusunda rica ettim ama bakalım ne olacak?
-
İstediğin saat aralığını da ücreti mukabilinde seciyorusn diye biliyorum.
Csc değişimi yeterli THL veya ILO olarak değiştirebilirsiniz samfw programı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsijet ne kadar ücret kesebiliyor ki?
-
Herkese merhaba. Doğum günümüz geldiğinde verilen kuponu kamuya özel mağazada kullanabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 euro sınırına gümrük vergisi dahil değildir.
Temu almana izin veriyorsa gümrükten geçer zaten sınırın üstü olsa Temu kendisi izin vermiyor @Frk_Plt @
-
ben de böyle biliyorum, değişmiş olabilir tabii.
-
S25 plus kamerayı kullanınca şarj süreniz ne kadar oluyor ?
Çok değil 55-60 TL civarı bir şey olması lazım.
Alarm açtığımda bildirim panelinde simgesi çıkıyor ama normal yukarı barda her zaman simge çıkardı şimdi çıkmıyor. Siz de durum nasıl arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X