Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.416
Cevap
271
Favori
404.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün o zaman; MagSafe'den beklentim yoktu açıkçası. Tekrar çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recepix kullanıcısına yanıt

Renk gümüş gri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat5070

Samsung ve eascep alım fiyatlarını geri çekmiş olup s24 256 GB telefonuma 23.351 tl teklif vermekte .bu kafayla Samsung zor cihaz satar

S24 256GB 18-23 bin tl arası s25 256 50 bin tl öyle mi bir senede S24'ler çöp oldu desenize one ui7 dahi verilemiyor  

Almayın arkadaşlar.Easycep denen firmayla uğraşmanız için üstüne ek ödeme bile yapması lazım Samsung'un.Hepsiburada,Easycep,garantili her yer çöp parası teklif ediyor.Samsung şu lanet imajını ve politikasını değiştirmeden,kendi sitesinde yüksek takas teklifleri vermeden ancak şu forumdaki azınlığa satış yapar.Piyasa,bu forumdan ibaret değil,s25 satışları TR'de ciddi seviyede düşük.Eski s24 yeni s25 kullanan biri olarak 10k fark ancak verilir fazlası yazık.S24'lere de One ui7 geldikten sonra caka satar ancak Samsung.

• av.ak kullanıcısına yanıt

Ben bunu 4-5 sene sonra yaşadım :)) Asıl sorunu yaşayan ben değilim bu arada, alıntıladığım arkadaş; fakat şöyle bir gerçek var ki o kadar sene Spigen kullandım. Ringke, kalitede gerçekten çok farklı bir boyut. Hele Onyx serisinin yüzeyi, dokunma hissiyatı Spigen'i 2-3'e katlar. Diğer serileri düşünemiyorum bile.

• Son güncellemeyi yükleyen var mı? Falsosu yoksa güncelleyelim.

• Murat5070 M kullanıcısına yanıt
    Hem yüksek fiyattan alacağım hemde ölü fiyatına telefonu satacağım bir de paramın hesabıma ne zaman geçeceğini bilmedigimden sinir stres yaşayacağım teşekkürler samsung

• easycep işi gerçekten çok saçma, Samsung mağazalarından cihaz alınca kimseyle muhatap olmadan eski cihazını mağazada saydırabiliyorsun, ama Samsung'un internet sitesinden alınca easycep bakıyor. siparişi internetten verip, cihazı mağazada satma seçeneği gelmeli acilen.

• Cpt. Foley kullanıcısına yanıt

Az evvel Semih hocamın da görüşlerini alarak Onyx serisinden bir kılıf sipariş verdim. Ringke discount code yazıp bulduğum kodu da ekleyerek kendi resmi sitelerinden ~897₺'ye S25 için siyah renkli Onyx kılıf aldım

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• Merhaba, belki bilenler bilir değişim programı ile S25+ a geçiş yaptım.

Samsung' un S23+ cihazımın değişim için verdiği değer ile easycep in verdiği değer arasında 1000 TL fark var. Bu süreçte ilk olarak hemen easycep e mail attım. Bu sabahta telefon ile görüştüm. Whatsapp hatlarından ekran resmi atın dendi. Süreci oluşturdular.

Aynı şekilde Samsung müşteri hizmetlerini de arayıp kayıt oluşturdum. Bununla ilgili konuda aynı problemi yaşayan arkadaşlarla konuştum bilgi edinmek adına. Şikayetvar da da şikayet açmışlar. Yarın haber gelmediği taktirde ben de açacağım.

Şimdi eğer ki easycep ekran resmini kabul etmezse (satın alma aşamasında tam ücretin resmi yok, almadım nerden bileyim bunların başıma geleceğini) şikayetvara açarım paşa paşa fiyatı güncellerler.

Size tavsiyem özellikle değişim programına katılan arkadaşlar için, ekran resimlerinizi her aşamada muhakkak alın. Bunlar böyle 3 5 kuruşun lafını yapıp, ne bindirsek kardır diyen adamlar.

Sorun easycepte, samsung da değil. Aslında Samsung da da hata var. Ne çalışıyorsun ne idüğü belirsiz adamlarla. Ortada iş bilmezlik çok. Önceden böyle easycep ile muhattap olmazdık. Şimdi easycep e muhattap ettiler insanları. Hakkımı kesinlikle arayacağım.

Baktığınızda 1000 TL çerez parası bir şey olmaz kabul et diyebilirsiniz. Bu insanlar bugün benden yarın öbür gün sizden böyle böyle yüz buluyorlar. Bu şekilde kimsenin kimseyi strese sokmaya, aldatmaya, kandırmaya hakkı yoktur.

Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Değil 1000 TL, 1 TL olsa bile müstahak bunlara. Sözleşmede yazıyor mu ki sen alırken fiyat buydu zamanla düşünce bu. Aradan 3 gün geçmiş sadece.. Böyle saçmalık olabilir mi..

• Jamiryov kullanıcısına yanıt

Bu siparişin size gümrükte toplamda 550-600 TL aralığında ekstra bir masrafı olur hocam.

• tunc@y kullanıcısına yanıt

:O 23$ ama 30$'a kadar sıkıntı yok diye biliyorum

Hocam aldığınız sitede Vergi kesintisi yok o yüzden vergiyi gümrükte alacaklar. Eğer ringke ürünleri alacaksınız amazon.de üzerinden alın. Hem orada vergi alırken kesiliyor zaten gümrükte sıkıntı olmaz. Hemde çok daha hızlı geliyor. Şuan 16€ vergiler ile birlikte 25€ yapıyor. Arada indirim falan oluyor 12 € falan iniyor vergi dahil 20€ oluyor fiyat. Takip edin isterseniz amazon.de üzerinden.
    https://www.amazon.de/dp/B0DQF2KYTC?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_9Q0WH06HJRDZ65J42EQA&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_9Q0WH06HJRDZ65J42EQA&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_9Q0WH06HJRDZ65J42EQA&previewDoh=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 4 Nisan 2025; 13:56:7 >

• LacWer kullanıcısına yanıt

help@ringkestore.com adresine şöyle bir eposta gönderdim bakalım iptal edecekler mi

Today I found out that the Galaxy S25 Onyx case I purchased from your site will be taxed as much as the cost of the product at customs. I want to cancel my order. I will buy it through Amazon. Please cancel my order. Attached to the e-mail is a screenshot of the order

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Maalesef samsung eascepin eline kalmis durumda kafalarına göre fiyati aşağıya güncelleme yapıyorlar kozmetik durumu iyi değil diye ücreti eksik veriyor.40000tl lik telefona 23000 tl teklif veriyor .samsung ikinci elde iyice çöp oldu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

help@ringkestore.com adresine şöyle bir eposta gönderdim bakalım iptal edecekler mi

Today I found out that the Galaxy S25 Onyx case I purchased from your site will be taxed as much as the cost of the product at customs. I want to cancel my order. I will buy it through Amazon. Please cancel my order. Attached to the e-mail is a screenshot of the order

Evet iptal edildi. Para iadesi gerçekleştiğinde Amazondan alacağım. Bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim

Kargo dahil 27€'ya kadar ürünleri gümrük vergisi, gümrüğe sunma ücreti ve damga vergisini ödeyerek sorunsuz teslim alır sınız. Ancak limit vergiden muaf anlamına gelmiyor hocam.

Neyse iptal etmiş siniz. Bana da zamanında (vergiler aklıma gelinceye kadar 🥴) fiyat olarak daha uygun gelmişti. Hatta foruma bile yazmıştım. Ancak sonra amazon.de daha uygun şeklinde düzeltme yapmıştım.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajdawww.amazon.de
    Ringke Onyx Case Kompatibel mit Samsung Galaxy S25 Hülle, [Fester Griff] rutschfest Elegantes Design Passgenaue TPU Stoßfest Kratzfest Einzigartige Textur HandyHülle - Black
    https://www.amazon.de/dp/B0DQF2KYTC/ref=twister_B0CCFT3FZB?_encoding=UTF8&coliid=I27GDGKQPCZROG&colid=3DW647SOW2H6Q&th=1

şu anda şu anki fiyatla 1127 TL ye geliyor.

• mustafa3232 kullanıcısına yanıt

Siz bu kılıfı mı kullanıyorsunuz? Rugged Armor'a göre elden kolayca kayıyor mu diye sormak isterim.

• Death Mark07 kullanıcısına yanıt

Ben bu kılıfı kullanmıyorum almayı düşünüyorum kullanan varsa diye sordum

• S25+ için hepsiburada'da geçerli kupon kodu var mı? 500-1000 TL gibi arası?

• 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.