Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ALTE , catacombofdevil , NeeHot , Nickimi_kedi7 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.558
Cevap
272
Favori
413.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung ve eascep alım fiyatlarını geri çekmiş olup s24 256 GB telefonuma 23.351 tl teklif vermekte .bu kafayla Samsung zor cihaz satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon
    JETech Slim Fit Kılıf için Samsung Galaxy S25 5G, Kamera Lensi Tam Koruma, Yumuşak TPU İnce Koruyucu Telefon Kılıfı ile Mat Kaplama, Darbeye Dayanıklı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPKN8TV8?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VEKPZKPN8M06JYEN7XD3&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VEKPZKPN8M06JYEN7XD3&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VEKPZKPN8M06JYEN7XD3

Bu kılıfı kullanan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• drnburak D kullanıcısına yanıt

Şuan samsung alım fiyatlarını geri çekmiş olup degisim isi mantıklı değil s24 256 GB cihaza 23.350 tl veriyor.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Bende tükendi göstermiyor hocam uygulamayı indirip deneyin isterseniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

Hocam dediğim gibi uygulama olmadığı için o şekilde gösteriyormuş. Temu kullanmıyorum teşekkür ederim.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum, kılıfı beğendim, oldukça güzel, 2 sıkıntısı var, spigen veya ringke gibi elde kaymaz hissi yok, kayacakmış gibi duruyor ama kaydığını söyleyemem, bir diğer sorunu açık renklerde çabuk kirlenme durumu var, belki siyahda bu olmayabilir.

• de-ka D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgiler için.
    Kaba olmayan bir kılıf bakıyordum ve bu ince görünüyor.
    Cihazım lacivert olduğu için koyu mavisini almayı düşünüyorum.

Görünümü güzel, şık, bende de lacivert var, lacivertin tonlaması çok güzel, lacivert mavi arası, siyah gibi koyu değil, ama özellikle tutuşa göre özellikle el ile temas eden alt, sağ sol kenarlarda kirlenme oldu, dikkat edilmezse rahatsız etmez, ama kirlenme oluyor.

• Samsung s25 düz modelinde zorenin karbon kılıf modelini kullanıyorum telefonu çok kalınlaştırdı. Şeffaf kılıfta kullanmak istemiyorum. Spigen yada başka marka kılıf önerisi olan var mı
    Kullandığım resimdeki kılıf
    Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• mustafa3232 kullanıcısına yanıt
    Ben bunun düz s25 için olanını kullanıyorum. Çok memnunum. Hiç kalın değil gayet şık ve kaliteli.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJ9V6783?ref=cm_sw_r_apan_dp_ZYWXT5K6Y9CGT0FVVFC7&ref_=cm_sw_r_apan_dp_ZYWXT5K6Y9CGT0FVVFC7&social_share=cm_sw_r_apan_dp_ZYWXT5K6Y9CGT0FVVFC7

Bu hatta buradan bakabilirsin.

• de-ka D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum

• Arkadaşlar S25+ cihazım yeni geldi. Ayarlamalarını yapıyorum şimdi ama klavyeyi ayarlayamadım. Bu türkçe harfleri nasıl çıkartabilirim? Ayarlarda bir türlü göremedim. Bu türkçe karakterinde eklenmesiyle çok küçüldü. S nin üstüne basınca ş çıkmasını falan istiyorum. Bunları nasıl kaldırırız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 3 Nisan 2025; 21:21:39 >

• recepix kullanıcısına yanıt

Bi de thin fit spigen var bu kılıf senin kullandığında daha mı ince

Onu kullanmadığım için bilmiyorum maalesef. Ama bu kılıf şu an kullandığına göre çok çok daha ince.

• Bu kılıfı kullanan var mı ince mi

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun...
    Diller ve türler bölümünde qwerty seçili olacak.

O kadar yere girip çıktım gözümün önündeymiş 😆 Teşekkür ederim hocam. Bir de good lock da stack modunu kullanıyordum normalde. S25 de tilt stack yazıyor. Eskisi kaldırıldı mı bir bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 3 Nisan 2025; 21:43:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepix

Onu kullanmadığım için bilmiyorum maalesef. Ama bu kılıf şu an kullandığına göre çok çok daha ince.

Evet şimdiki kılıfımdan ince gibi duruyor bunun gri rengini bulamadım plus ve ultra modelinde var düz modelinde yok grisi

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.