< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (416. sayfa)

-
-
amazon
JETech Slim Fit Kılıf için Samsung Galaxy S25 5G, Kamera Lensi Tam Koruma, Yumuşak TPU İnce Koruyucu Telefon Kılıfı ile Mat Kaplama, Darbeye Dayanıklı (Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPKN8TV8?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VEKPZKPN8M06JYEN7XD3&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VEKPZKPN8M06JYEN7XD3&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VEKPZKPN8M06JYEN7XD3
Bu kılıfı kullanan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şuan samsung alım fiyatlarını geri çekmiş olup degisim isi mantıklı değil s24 256 GB cihaza 23.350 tl veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende tükendi göstermiyor hocam uygulamayı indirip deneyin isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam dediğim gibi uygulama olmadığı için o şekilde gösteriyormuş. Temu kullanmıyorum teşekkür ederim.
Ben kullanıyorum, kılıfı beğendim, oldukça güzel, 2 sıkıntısı var, spigen veya ringke gibi elde kaymaz hissi yok, kayacakmış gibi duruyor ama kaydığını söyleyemem, bir diğer sorunu açık renklerde çabuk kirlenme durumu var, belki siyahda bu olmayabilir.
-
Teşekkürler bilgiler için.
Kaba olmayan bir kılıf bakıyordum ve bu ince görünüyor.
Cihazım lacivert olduğu için koyu mavisini almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünümü güzel, şık, bende de lacivert var, lacivertin tonlaması çok güzel, lacivert mavi arası, siyah gibi koyu değil, ama özellikle tutuşa göre özellikle el ile temas eden alt, sağ sol kenarlarda kirlenme oldu, dikkat edilmezse rahatsız etmez, ama kirlenme oluyor.
-
-
Ben bunun düz s25 için olanını kullanıyorum. Çok memnunum. Hiç kalın değil gayet şık ve kaliteli.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJ9V6783?ref=cm_sw_r_apan_dp_ZYWXT5K6Y9CGT0FVVFC7&ref_=cm_sw_r_apan_dp_ZYWXT5K6Y9CGT0FVVFC7&social_share=cm_sw_r_apan_dp_ZYWXT5K6Y9CGT0FVVFC7
Bu hatta buradan bakabilirsin.
amzn.eu
Spigen Galaxy S25 Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS09000https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJ9T95PZ?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_D86FKTHSQ0YX87D3M6FG&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_D86FKTHSQ0YX87D3M6FG&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_D86FKTHSQ0YX87D3M6FG
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ediyorum
-
Bi de thin fit spigen var bu kılıf senin kullandığında daha mı ince
Onu kullanmadığım için bilmiyorum maalesef. Ama bu kılıf şu an kullandığına göre çok çok daha ince.
-
Hayırlı olsun...
Diller ve türler bölümünde qwerty seçili olacak.
O kadar yere girip çıktım gözümün önündeymiş 😆 Teşekkür ederim hocam. Bir de good lock da stack modunu kullanıyordum normalde. S25 de tilt stack yazıyor. Eskisi kaldırıldı mı bir bilgin var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 3 Nisan 2025; 21:43:25 >
quote:
Orijinalden alıntı: recepix
Onu kullanmadığım için bilmiyorum maalesef. Ama bu kılıf şu an kullandığına göre çok çok daha ince.Evet şimdiki kılıfımdan ince gibi duruyor bunun gri rengini bulamadım plus ve ultra modelinde var düz modelinde yok grisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X