< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
@recepix hayır o tarz bir koruyucu değil. ben de görselllerde kenar siyahlığı görünce öyle düşünmüştüm. ss ekledim. @cem_23 2 farklı kılıf ile kullanıyorum ve bir sorun olmadı. ss ekledim. @Death Mark07 o kılıf bende yok bir şey diyemem. ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 10 Nisan 2025; 11:13:41 > |
Sürüm numarası nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Onu nereden bulacağız Samsung Türkiye satışa başladı mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 saatten uzun 120fps Pubg oynuyorum, ısınma yok. Isınma olmadığı gibi bataryada tüketmiyor. Samsung yazılımda ne yapmış bilmiyorum ama çok iyi optimize ve verimlilik sağlamış. Umarım onlar ne yaptıklarını biliyordur :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam sen de mi karşıyakadasın ben de bostanlıdan :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 10 Nisan 2025; 13:31:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() ![]() Bakayım dedim 17 güncelleme vardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 10 Nisan 2025; 13:47:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |