Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ssavtak , enver49 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
9.101
Cevap
283
Favori
450.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sorun 23 te vardı , 24 ile büyük oranda çözüldü 25 ile geri gelmiş anlaşılan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @recepix hayır o tarz bir koruyucu değil. ben de görselllerde kenar siyahlığı görünce öyle düşünmüştüm. ss ekledim.

@cem_23 2 farklı kılıf ile kullanıyorum ve bir sorun olmadı. ss ekledim.

@Death Mark07 o kılıf bende yok bir şey diyemem.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 10 Nisan 2025; 11:13:41 >

• Arkadaşlar galaxy store da güncellemeleri yapayım derken Samsung Launguage Core adlı uygulamanın güncellemesini gördüm. 3182,29 MB diyor?? 3,2 GB lık gibi büyük bir güncelleme olunca dikkatimi çekti. Sizde de bu güncelleme mi yapılmıştı?

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran koruyucu iyi gözüküyor fiyatta iyi. Kılıfla da uyumlu. Benim ekran kuruyucu sıfıra sıfır olunca kaldırıyor. Bunda kılıf payı var iyi. Akşama alayım.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

Sürüm numarası nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    1.1.01.26

Yani parasına göre bence baya iyi.
    Cihaz gelince arayışa girdim ve baktım amazon 3 saatte teslim edecek görünüyordu ve öyle de oldu. Siparişi saat 11 gibi verdim ve saat 14 gibi koruyucu teslim edildi.
    Bir de malum kolay uygulama olayı almam için bir sebep oldu.
    Deneyince de beklentimin üstünde olduğunu gördüm. Şu an bir tane de s23 üzerinde takılı ve kullanıcısı gayet memnun.

Memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • H.M. kullanıcısına yanıt

Onu nereden bulacağız Samsung Türkiye satışa başladı mı?

Bana da dün geldi dil paketleri ile beraber hepsinin güncellemesini yaptım

• S25/S25+ ı ısındırabilen var mı acaba :)) Normalde kurulumda ısınır bir derece ama olmadı hiç. Güneş altında da kullandım dakikalarca bana mısın demedi. Cihaz soğuk, ısındığını görmedim daha. Oyun oynamadığım için merak ediyorum. Oyun oynarken ısınma hisseden var mı performansı nasıl?

• Hali hazırda s23 kullanan bir kamu çalışanıyım sizce s25 e nasil geçmeliyim takas mantıklı mı ne kadar indirim oluyor?

Bende iki ayı geçti S25 i ısındıramadım. Oyun yok bende de sadece durağan Hayday oyunu oynuyorum günde 45 dakika kadar. Onu 10 yıldan fazladır oynuyorum zaten kullandığım S20 hariç hiçbir telefonu ısındırmayan bir oyun.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten 8 elite kusursuz bir işlemci. S20 hariç hiçbir telefonu ısındırmayan bir oyun diyince çok güldüm :)) S20 döneminde gerçekten işlemcisi sorunluydu. S25 için işin garibi ben şarj esnasında da herhangi bir ısınma göremedim. Yazın merak ediyorum gerçekten. Özellikle izmir sıcağında :))

• Merhaba s25 ile araniza yeni katildim apple tarsfindan gectim gercekten samimi olarak s25 cok begendim aslinda 2 3 kati fiyatlar vermeye hicde gerek yokmjs gercekten sorunuma gelirsek telefon evde wifi bagliyken kilit ekranjni actigimda bildirimler geliyoe sanki arka planda uykuda mi bekliyor anlamadim bu konuda nasil bir ayar yaomam gerekiyor

1 saatten uzun 120fps Pubg oynuyorum, ısınma yok. Isınma olmadığı gibi bataryada tüketmiyor. Samsung yazılımda ne yapmış bilmiyorum ama çok iyi optimize ve verimlilik sağlamış. Umarım onlar ne yaptıklarını biliyordur :)

• Immortall I kullanıcısına yanıt
    5ghz kanalını bunlardan biri olarak modem arayüzünden sabitleyin DFS Olmayan Kanallar: 36, 40, 44, 48, 149, 153, 157, 161, and 165.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam sen de mi karşıyakadasın ben de bostanlıdan :)

Bende İzmir Göztepe tarafındayım. Birlikte test edeceğiz artık İzmir sıcağında telefonu 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 10 Nisan 2025; 13:31:0 >

Bakayım dedim 17 güncelleme vardı

• ugur025 U kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hayırlı olsun. Bu durumu bende ve bir çok kişide duydum. S24 kullanırken böyle değildi. WhatsApp da yapmıyor, onun bildirimleri anında düşüyor ama diğer bir sürü bildirim telefonun ekranını uyandırınca birden toplu halde düşüyor. Sanırım one ui 7 ile ilgili bir sorun var. Bir güncelleme ile umarım düzeltilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 10 Nisan 2025; 13:47:36 >
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.