< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 10 Nisan 2025; 19:25:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (430. sayfa)

-
-
-
Valla belki eve olurda 1 tane daha alırız diyordum. Tam zamanında almışız o zaman. Acaba sadece biz yararlandık diye mi yoksa tüm den yeni alscak olanlara da mı kaldırdılar..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Death Mark07S23'lere nazaran ısınması 10-20 dakikayı buluyor. Ortam sıcaklığından en az etkilenen seri olmuş S25'ler. AIDA64 ile oynadığım oyunlarda batarya sıcaklığı 38, işlemci sıcaklığı ise 50 derecelerde yol alıyordu.
Fazla ısınıyor diyemem ama yine de hiç fena değil.
50 cok fazla hocam neresi fena degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen kalkmış.
hocam ısınması çok normal asıl olay ısınmasına rağmen stabil çalışması ve s25 serisi bunu sağlıyor en hoş iyileştirmelerinden bence
s25 plus gece mavisi alan var mı hiç.sadece samsung shop a özel renkmiş. Siyah çıkarmamışlar bu sene
-
Oldu alanlar. Zaten bu rengin mavinin herhangi bir tonu ile alakası yok. Siyaha yakın koyu antrasit bir renk. Siyah niyetine alabilirsiniz.
Samsung mağazasında yok ya da denk gelmedim, ben s24 plus için amazondan almıştım geçen sene.
Şuan için Türkiye satışı kapalı ama takip etmekte yarar var.
Anti-Reflecting Screen Protector
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.M. -- 10 Nisan 2025; 21:23:14 >
quote:
Orijinalden alıntı: ssavtak
Evet bende baktım şimdi indirimi kaldırmışlar. Fiyatlar normale dönmüş. Zaten bu kadar uzun süredir devam etmesine ben çok şaşırmıştım. 1 ay dan fazla süreceğini hiç sanmazdım. 2,5 ay sürdü.Değişim ve kampanyalarında uzun bir dönem devam etmesi de satışların sürdürebilirliği açısından normaldi hocam.
S24 serisi istenilen başarıyı yakalayamamıştı. S25'te ise daha fazla dibe vurmamak için beklediler. Çünkü S25'leri sattıracak büyük bir inovasyon yok.
-
s25 plus +takas düşünüyordum kısmet değilmiş,kampanya olursa değerlendiririm yoksa alamayız maalesef.
-
İYZİCO yatmayan varmı?
22 mart satın aldım.
İyzico indirimim hala yatmadı.
Bu kadar uzun süre yatmayan varmı?
5 nisan Cumartesi kayıtta açtırdım bu konu ile ilgili ama bir gelişme yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 10 Nisan 2025; 22:2:7 > -
-
-
Telefon neydi sizin
ben baktım fiayata ama düşme olmadı. size ne indirimi yapıyor sistem.
-
S25+
Easy Cep'e, telefonum 28.03.2025 tarihinde teslim edildi. Belirtilen satış tutarını 28.03.2025 tarihinde onayladım. Ancak, o tarihten bu yana tarafıma herhangi bir ücret yatırılmadı. Ne zaman yatırılacağını da bilmiyorum, ne zaman arasam easy cebi özür dileriz gecikme olmuş hemen ilgileneceğiz diyorlar, ama para iadesi hala yok normal mi bu süreç sizce, şikayet var da yazdım geri dönüş yaptılar hallediyoruz dediler ama yine yok daha da ne yapmak lazım acaba
Benim de 2 hafta sürdü. 3 haftada parası yatanlar da var. Bu ara yatması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X