Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (426. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.101
Cevap
283
Favori
450.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam büyük sorumsuzluk ya, koskoca pazartesi günü kargoya vermeyip bugün tahmini teslimat gününde kargoya vermişler. Madem yetiştiremeyeceksin neden teslimat günü öğlenine kadar teslim tarihini değiştirmiyorsun. işin garibi sipariş sayfasında tahmini teslimat günü de yazmıyor, direkt teslimat günü yazıyor.

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vatan bugün 57k yaptı, beklemeye devam Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• quote:

Orijinalden alıntı: winuser

Vatan bugün 57k yaptı, beklemeye devam Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

Daha dün 54k'ydı. :D

Demek ki resmi zam talepleri gelmiş serbest piyasaya.

• system32exec kullanıcısına yanıt

teşekkürler. Samsung uzaktan destek bir sıfırlama yaptı ancak yine çözülmedi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S25 256 en uygun kaça satılıyor acaba

Kamu indirimi ve eğitim indiriminden faydalanabilirim

• Yasannn Y kullanıcısına yanıt
    Amazon farklı satıcılardan 50.400TL fiyatla 256'lık satıyor. İlginç olan 3 taksit seçeneği var. Düşünülebilir bir seçenek. Sonuçta satıcı olmasa bile platform Amazon.

• burcin.irgin B kullanıcısına yanıt

42500 tlye mediamarkatten alınmış 10 günlük 2. El cihaz buldum ne yapsam bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasannn

42500 tlye mediamarkatten alınmış 10 günlük 2. El cihaz buldum ne yapsam bilemedim

Gönlüm sıfır almaktan yana elbette ama kamu indirim ile arasında şuan 5k fiyat makası var

Seçenek çok hocam. Karar vermek zor gerçekten.

5k oyle anik sanim bi fark degil dostum sifir al kafan rahat olsun.

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Bu gerçekten çok daha iyiymiş. Basslar ve tizler patlamıyor. Teşekkürler.

• Easycep gerçekten çok garip bir firma :)) Başta Samsung' un verdiği teklifi 1000 TL düşürüp eski S23+ cihazımı öyle değerlendireceklerdi. İtiraz edince güncellemişlerdi. Şimdi de teknik analizi tamamladık, fiyat teklifimizi onaylayın diye kısa mesaj göndermişler. Samsung un verdiği fiyatında üstünü teklif ediyorlar. Normal fiyatın üstüne 200 TL daha koymuşlar :)) Fiyatta gariplik var diyip bir inceleyeyim dedim yine düşürmüşlerdir kesin diye. Bu sefer arttırmışlar :)) Dalga mı geçiyorlar anlamadım. Neyse onayladım. En yakın zamanda yatar umarım.

• winuser W kullanıcısına yanıt

Garantisi Samsung Türkiye hocam MediaMarkt ve Teknosa'da olduğu gibi.

• shades99 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, biz de işte böyle alıştığımızdan farklı mağazalara ve internetten alışveriş işlerine yeni yeni alışıyoruz hocam, çağı yakalamaya çalışıyoruz diyelim. Anladığım kadarıyla telefon sağlam geliyor, kırık falan çıkmıyor, sizde de öyle sorunsuz olmuş herhalde önceki mesajlardan gördüğüm kadarıyla. İndirim gelirse ilk olacak benim ama insan da böyle yeniliklere adapte olmalı galiba artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winuser -- 9 Nisan 2025; 13:28:17 >
  • S25+ İlk pil kullanımlarım. YouTube odaklı bir kullanım oldu. 11 saat ekran süresi 1 gün kullanım süresi. Gayet iyi. Full mobil veri. Wifi yok ve QHD+ çözünürlük +120 Hz tazeleme ekran. Şuanlık arayüz yağ gibi akıyor.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• cem_23 C kullanıcısına yanıt

full mobil veride çok iyi süre

• Soru;
    Parmak izi okuyucu ekran koruyucudan dolayı mı sorunlu? S24 te de ayniydi ama s23 sorun cikarmiyordu.

Soru; s25 one ui 7 için tam bir güncelleme alacak mı?

• Arkadaşlar s25 de wifi de sıkıntı var. 5 ghz de belli süre sonra net gidiyor. Kopma gözükmüyor ama wifi ye den girmiyor. Açık kapatınca düzeliyor. Aralık bazen 2 gün de bir bazen aynı gün 2 3 kere oluyor. Diğer bağlı cihazlarda sorun yok. Yabancı forumlarda da yazıyor bu sorunu ama çözemedim.

• Sudafed kullanıcısına yanıt
    Modemde DFS açık ise kapatın. Dfs ayarı yoksa wifi kanalını DFS olmayan bi kanala sabitleyin.

DFS Olmayan Kanallar: 36, 40, 44, 48, 149, 153, 157, 161, and 165.

DFS Kanallar: 52, 56, 60, 64, 100, 104, 108, 112, 116, 120, 124, 128, 132, 136, 140, and 144.

iPhone dahil tüm drop yiyen ya da bağlı görünüp internet olmayan cihazların sorununun çözümünde kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 9 Nisan 2025; 20:56:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.