< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (451. sayfa)

-
-
Çok teşekkür ederim hocam. Sadece bu forumda yazılanların varlığı bile etki ediyordur bence. Çünkü insanlar almadan önce burayı okuyor ve ona göre karar veriyor. Umarım kalan arkadaşlar da paralarını bir an önce alırlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ultra olanlar geçersiz dedi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki kullanmışlardır veya süresi bitmiştir hocam bilmiyorum malesef. Mailde görünce attım
Kodlar duruyorsa altında bir tarih vardır hocam bakabilir misin?
Evet doğru 01.04.2025 yazıyor. Diğerlerinde sorun yokta bunlar 1 Nisan da bitmiş malesef.
Seffaf kilif onerebilcek var mi? 25 plus icin. Yeni aldim. Ekran koruyucu m.markt ta hallettim
20'sinden önce yatarsa mutlu olun diye tarih vermiştim geçmiş mesajlarımda tam 20'sinde yatmış, nokta atışı yapmışım. Geçmiş olsun, darısı diğer arkadaşların başına.
Aynen öyle hocam valla nerden bildiniz 😆 Dediğiniz gibi 20 sinde yattı valla.
Merhaba.
Geliştirici ayarları açıksa
Geliştirici ayarlarından "Varsayılan usb yapılandırması"na gir.
Oradan en üstteki dosya aktarımı'nı seç.
Tekrar flaşh belleği takıp dene.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kod duruyorsa ben kullanabilirim
O gece kullanıldı kod.
Easycep çalışanıyım diyormuşum :) konudaki arkadaşların ücretlerinin yatırılma sürecine ve sizin erken davranarak gerekli görüşme ve şikayetleri oluşturmanıza istinaden böyle bir tarih vermiştim. Diğer arkadaşlara göre yine erken yattığını söyleyebilirim ama keşke söz verdikleri gibi 1 iş günü bilemediniz en fazla 3 iş günü içerisinde yatırsalar insanları oyalamasalar.
Samsung EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) bu model uyar mı s25 plusa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung gene bu ara kampanya yapmaya başladı 256 olani 41 42 bandına bulabilirsem alacağım aciliyeti yok :)
40 altını görürse ben de alacağım. benim de aciliyetim yok
-
S25 düz bekliyorum bende 47 veresim gelmiyor elim gitmiyor. Realme 11 var onada ek takasla 7500 veriyor bekliyoruz
Daha 1 ay olmadı + 0 faiz 3 taksit. Var mı daha iyisi? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades99 -- 21 Nisan 2025; 12:32:48 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X