Bende fazla var.kedilere 500 tllik mama alırsın.gönderiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (53. sayfa)
-
-
TCM-5TPA-C8PF-GAGY
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu çalışanı olmadan indirimlerden yararlanabiliyor musunuz?
-
Başka bir kamu çalışanı ya da anlaşmalı şirket çalışanı epostası ile oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu lansman kod larini nasil alabildiniz?
Kamu mailini kullandığınız biri aynı maili kendi için de kullanabiliyor mu?
Hayır.. bi hesaba tanımlanınca geçmiş olsun.
merhaba fazla lansman kodu olan var mı özelden gönderebilirseniz çok sevinirim cidden
-
Fazla lansman kodu olan var ise rica edebilir miyim
merhaba fazla lansman kodu olan var mı özelden gönderebilirseniz çok memnun olurum
Samsung klasiği sürekli kontrol etmek gerekiyor demek ki. Yanlış bilgi için kusura bakmayın, yardımcı olan arkadaşlar saolsun.
Bileydim bütün maillerim ile lansman kodu başvurusu yapardım. 😀 Hediyeler bitti diyorlar lansman kodunu niye istiyor arkadaşlar anlamadım. Stoklar yenilendi mi?
-
TCM-5P5T-CGPP-CN8G
TCM-5P1T-FNAZ-1C1C
İhtiyacı olan kullansın.
Selamlar kamu indirimi için ve iş ortağı için maili giriyorum ama mail gitmiyor. Kamu olduğundan samsung engelli olabilir mi ?
Ve karşıya gelen mailin linkini bana mı göndermesi gerekiyor ?
Kamu mağazada fiyatlar düzeltmişler S25 128 Gb 43.774 TL S25 256 GB 47.174tl bütün renklerin fiyatları aynı
256 gbyi 43 bine düşürmezlerse almayacağım kendileri bilir
-
Düşmez artık Dün fiyatları yanlış girmişlerdi Bugün fark edip düzelttiler Bugün telefoncuya sordum Benim telefonum s24 256 GB sıfırı 34.000tl samsung takasta 34404tl sayıyor,
Bence 47.174 TL'de fiyat olarak uygun S24'e göre RAM işlemci modem farkı var, ön siparişler bitince fiyatların artacağını düşünüyorum ben
Ultrada 256 parsına 512 veriyorlar bunda da demekki 128 parasına 256 veriyolardı yanlışlık olacağını sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X