Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: all_rock , Cihat_, , arutharen , arutharen Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.981
Cevap
146
Favori
89.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde internetten alışveriş yapmam Geçen sene de s22'den s24'e geçmiştim 21 bin lira fark ödemiştim bu sene de mağazalarda telefon çıkmasını beklesem yaklaşık aynı tutar da fark ödeyecektim. Ama dün ilk defa internetten alışveriş yaparak telefon aldım 9.300 lira fark ödeyeceğim. Bugun 47binden alsamda 12500tl civari fark ödemiş olacaktım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu %15 indirim mailini bize neden gelmiyor ya…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

Bana da gelmedi hocam, bazılarına kamu hesabı olmamasına rağmen gelmiş.

• Merhaba s25 plus almayı düşünüyorum. Kamu çalışanı olduğum için kamu mağazasından da yararlanabiliyorum. Şu an için faydalanabileceğim ekstra farklı bir kampanya var mı yoksa kamu mağazasındaki indirimli fiyattan yalnızca telefonu mu satın alabilirim? İki kat hafıza olayı vs. s25 plus'ta da geçerli oluyor mu?

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Ana sayfaya git herşey var.. ilk mesaj

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 3 ay sonra fiyatlar biraz daha düşer iphone 16 ilk 65 bin tl yr satıldı şimdi 60 bine düştü

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yaptın hocam bence. Kararsızlık ve tereddüt böyle fırsatlar olduğunda her zaman için kaybettirir konu Samsung ise. Güle güle kullanın.

• Bu arada arakadaşlar.. finansman sıkıntısı yaşayan varsa bu bankaların sıfır faizli kredilerini değerlendirsin.. ben 3e bölmüş oldum aradaki farkı geçişi :) ilk ödeme mart 11.. işlemi bugün yaptım.. anında görüntü verdiler :) Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 25 Ocak 2025; 20:12:31 >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Birtek Denizbank ta mı var hocam bu?

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Çok bankada var.. hangikredi uygulmasına bakın ordan tıklayıp gitmek gerekşyor.. 5-6 banka var

Baktım hep yeni müşteriye özel diyorlar. Ben çalıştığım bankalardan birinden almak isterdim.

Tabi zaten mantığı yeni müşteri çekmek.. kart satçak kredi vercek bedava verdiği parayı çıkaracak.. ama kredi notunuz iyiyse kısa vadeli 100 bin liraya kadar ihtiyaçları 3-6 taksite bölebilirsiniz bu yolla.. hesap açmak kapatmak çok kolay...

Telefonları aldırdık.. ödeme konusunda da bi yol göstereyim dedim insanlar zorlanmasın...

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de şu anda S25 Plus'ın yalnızca 256GB'lık versiyonu satılmakta, bu nedenle 2 katı depolama kampanyasından Plus için yararlanamazsınız. Dün 128GB fiyatına satılan 256GB düz S25 için de kampanya bitmiş gözüküyor ve indirim doğrudan 256GB'lık modelin lansman fiyatı üzerinden yapılıyor.

Qnb de 6 taksit var

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Evet işte hepsine bakılsın.. benim bi deniz kalmıştı almadığım.. örnek olarak attım.

Teşekkür ederim Siz de güle güle kullanın

• iyi akşamlar. uzun zamandır ios cihazlar kullandım. şu an iphone 14 pro kullanıyorum. bu cihazdan s25 serisi bir cihaza geçilir mi sizce? s25 plus almak mantıklı olur mu? siz olsaydınıız iphone 14 prodan s25, 25 plus,25 ultra hangisine geçiş yapardınız? yoksa 14 prodan devam mı ederdiniz?cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• ogzmrt O kullanıcısına yanıt

Pro olandan geçmezdim galiba emin olamadım. Birde cihazla birlikte saat kullanımı filan varsa onların uyumu da önemli

• ogzmrt O kullanıcısına yanıt
    Herkes mutlu olduğu yerde kalsın.. illa geçilecekse ultra tatmin eder.. plus iş görür. Düz modele bulaşma.

Bu sigorta şartı isteniyor bir çoğunda. Oradan ciddi bir ücret yaslıyorlar mı? Ne kadar olduğu hakkında bilgi yok. Tahsis ücreti binde 5 bi onu yazmışlar. Nedir tutarı bu sigortanın biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 25 Ocak 2025; 21:35:30 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.