< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (99. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam 7 ay önce s23 den s24 e 6500 tl gibi farkla gecmistin ögrenci indirimi ile. Suan kamu indirimi ile 11.820 tl gibi farkla geciliyor. Paketin icinde kilif kablosuz sarj ve tag da var. Bence makul daha makul olamaz. Zaten avantaji eski telefonum olan s24 128 gb i 32 bin tl ye saymasi. Zaten sifiri o para. Satmaya kalksan 25 binden öte veren olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 24ultradan geçeceğim. 55e satabilsem avantajlı olacak epeyce, gider mi o fiyata bilmiyorum. 512 gb.
-
Gerçekten şu cihazda 128 olması tüketiciye hakarettir 40-50GB sistem tarafından kullanılıyor zaten pek çok ülkede de yok zaten 128GB model, fukara Hindistan'da bile yokmuş. Samsung Türkiye bu sene saçmalıyor.
-
Değişimi eklememişsiniz, hızlıca iptal edip tekrar alın. Değişim cihazını sepete girince ekleyin. Ürün sayfasında değil. Orada yazılımsal bir hata var. Aynısı Başıma geldi. Samsung birşey yapamayız iptal edin dedi, edip tekrar aldım.
Onlar da çıkacak, teslimat bekleniyor dediler.
Şu an halen devam ediyor.
-
hatta şimdi değişimsiz ek hafıza avantajı da yok, hatta şimdi denedim s24u'ya verdiği teklifi 53 küsürden 50ye düşürmüş. Alanlara hayırlı olsun, ben yokum bu oyunda.
-
Yine ilk alanlar en şanslılar. Hafıza avantajı kalktı, muhtemelen diğer modellerde de değişim tekliflerini düşürdüler. herşey tahmin ettiğim gibi oluyor.
-
Şu an itibariyle hafıza avantajı ve kamu indirimi devam ediyor.
-
S25 256gb kamu ve takas indirimi devam ediyor değil mi?
-
Evet
-
Hocam benim 11 aylık faturalı kutulu çiziksiz tertemiz S24U 512 GB Titanyum siyah'a,
telefoncuların en yükseği 47 verdi. Takasa vermedim Easycep e güvenemedim. Parayı geç iade eder vs diye. 52 ye sarı siteye koyayım 50 verene satayım diyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de s25 256 GB siparişimi forumdan kamu indirimi için yardımcı olan bir arkadaş sayesinde geçtim fakat; 25 'te insanı sinir eden bir kaç husus var benim için. Düz versiyon'da UWP bulunmuyor (smarttag2'ler hassas çalışmayacak) işin garibi hiçbir smarttag Samsung dışı cihaz da çalışmıyor ama Samsung olarak en son çıkan kendi cihazına bile gerekli teknolojiyi koymuyosun??) , ikincisi proscaler özelliği de yok plus ve ultraya göre. Hadi tamam ekranı değişmedin,kamera aynı, şarj hızı bir önceki cihazla aynı.. bunların hepsini sineye çektik ama bu kadar da düz cihaza üvey evlat muamelesi yapılmaz.Sirf 6.2 ekran ergonomisi için aldım, diğer ekran boyutlarını kullanamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuralp78 -- 1 Şubat 2025; 1:15:53 >
-
Sanırım bu durum S25 in QHD yerine FHD ekran ile üretilmiş olmasından kaynaklanıyor.
Samsung un cihaz özelliklerini anlattığı sitede S25 serisindeki proscaler özelliği ile ilgili şunları yazmış:
Galaxy S25 serisi, ekran görüntü ölçekleme kalitesinde %40'lık bir iyileştirme elde etmek için ProScaler ile gelişmiş, verimli Al görüntü işleme özelliğine sahiptir. ProScaler özelliği Galaxy S25+ ve Ultra modellerinde desteklenmektedir. Görüntü kalitesi, cihazın ekran çözünürlüğü ayarına bağlı olarak QHD+'a kadar artırılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s25 256'da değişim seçmeyince fiyat 43lere düşüyordu. Şimdi denedim düşmüyor.
-
-
@ssavtak da zaten S25’te FHD ekran olduğunu ve bu sebeple ProScaler olmadığını söylemiş. Siz neden sanki aksini iddia etmiş gibi gösterdiniz ki?
Bu ProScaler olayı ise kafaya takılacak bir şey değil, tamamen pazarlama argümanı… Ayrıca, işlemcisi ve RAM’i aynı olan cihazlarda bazı farklar olması normal. Yoksa fiyat farkının anlamı kalmazdı. En önemli şeyler işlemci, RAM ve ekran. S25’te bunlar gayet yeterli. @onuralp78
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan.M -- 1 Şubat 2025; 7:1:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X