Kutupta kampanya yok lansman kodunuz varsa sarj aleti ve smarttag2 hediyesi var, ben her sene ordan degistiriyordum gecen senede lansmandan 10 gun sonra kutuptan almıştım s24 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (97. sayfa)
-
-
Normalde bu asamaya gelmeden 11 subat teslimat yaziyordu degil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lansman kodu olan var mı arkadaşlar? Özelden paylaşan olursa duacıniz olurum. Ayrıca Trabzon Sürmene 'ye yolunuz düşerse pide ısmarlarım.
Aynen hocam 11 şubattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özel renk gece mavisi hariç diğer düz s25 cihazların yarından itibaren kargolanmaya başlayacağını söyledi çalışan personel.
-
Kullanmayacağı lansman kodu olan var mı acaba, özelden atabilir mi, teşekkürler
Buyrun hocam buradan aldım.
www.amazon.deRingke Fusion Case [Anti-Fingerabdruck] Kompatibel mit Samsung Galaxy S25 Hülle, Mattierte Hart-PC Kratzfest Stoßfeste TPU Bumper Schutz Handyhülle - Matte Clearhttps://www.amazon.de/dp/B0DQF37QSS?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_XN2QRHE7T2H7TY1586VC&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_XN2QRHE7T2H7TY1586VC&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_XN2QRHE7T2H7TY1586VC&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
En guzel yanı aninda telefonu aliyosun telefonunu takasta alıyorlar sadece fark ödüyorsun. Ama bu sene fark çok yaklaşık 21000 s24 s25 e geçiş, o yuzden bende kamudan verdim sipariş, ama bu easycep olayi nasil olacak bilmiyorum, simdi 43xxx ödedik telefon gelecek telefonu gonderecegiz sonra onlar geri odeme yapacak vs vs... Aradaki fark kamuda 8bin küsür bayiden 21bin yani 13bin fark var arada az bi para değil.
-
Sizde tarih ne yazıyor
Aynen benim cihazda gönderilmeye hazır olmuş. Yarın kesin kargoya verilir bu statüye gelmiş madem. Pazartesi şenlik var desenize burada 👏👏🤩🤩
Güle güle kullanın hocam. Darısı başıma inşallah
gece mavisinin suçu ne :(
-
Çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede size de nasip olsun inşallah 🙏🧿
Benim cihaz kargoda yarın teslim edilecek gözüküyor(avrupa).
benim sipariş hala hazırlanıyor.
-
-
Istanbul avrupa yakası mı avrupa derken
Yurtdışı cihazı.
arkadaşlar bi görselde easy cep değişim sürecinde iade tutarı ibana yatırılacak gibi bi ifade vardı, iban bilgiside girmedik biryere bu süreç nasıl işleyecek sizce?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X