< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (96. sayfa)
-
-
Evet hocam renkten ötürüymüş.Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlarındaki sararma çok rahatsız etmez kasa rengi arkadan bozulmadan görünmesi yeterli benim için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
🤭🤭
quote:
Orijinalden alıntı: omericHem küçük pil hem de 25w ise gerçekten bu Samsung adam olmayacak. S24 plus var. Büyük diye şikayet ediyorum. S24 plusım bile nadiren günü çıkartmıyor. Akşam şarja takıyorum. Düz s25, s24 plusa yakın ekran süreleri vermezse aradaki bu farka geçmeye değmez. 44 w hızlı şarjı olsa geçilebilirdi.
Acikcasi ben 45w bekledim s25 te ama gelmedi neden boyle yapiyorlar anlamis da degilim. Dusuk mah. degeri olsa ne alaka ? Diger markalar kac senedir neredeyse ayni boyutlara 67w koyuyor. Yazilimda en iyisi samsung yillardir, olmasa mecbur kalmasam samsung almam. S25 te s24 + tan aldigin verimi alman cok zor hocam s25 plus bakman daha iyi olur senin icin
Amazon.com.tr de bulamadım. Link verebilir misiniz?
Hiç geçmem zaten belirgin bir fark yok aralarında. Kupon falan verirlerse o başka tabi.
Arkadaşlar şu lansman kodunun son kullanma tarihi varmı?
Ne zamana kadar geçerli bilen varmı?
Bu gece son olabilir diye soruyorum.
Siparişi iptal ettik bu kez kod bulamıyoruz😭
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S25 siparişinde ilerleme olan var mı? Yoksa illa ki 10 gün daha bekleyecek miyiz?
-
Hocam redditten takip ediyorum. Amerika, kanada, avrupa, Arap ülkeleri Asya ülkeleri neredeyse her yerde ürünler gönderilmiş ya da teslim almış millet. Irak ve Gürcistan da bile herkes almış cihazları.
Biz de Samsung Türkiyenin keyfini bekliyoruz. Türkiye Samsungun dünyada en çok cihaz sattığı ülkelerden biri ama verdiği değer ise yerlerde. Bizim ülkeyi çantada keklik görüp hizmetin en kötüsünü yapıyorlar
Cihaz yok piyasada, S24 lansmanı yayınlandığı an yoldan geçenin elinde telefon vardı. Sözüm ona fenomenler, Apple kullanıcısı ve telefondan bi haber instagirller bedavadan cihaz sahibi oldu. Bu sene daha kimsenin elinde cihazı göremedik bilindik bir kaç kanal haricinde. Harbiden cihaz yok ellerinde :)
Çok haklısınız hocam. Bence de Türkiye için pek stokta getirmediler ürün rağbet görünce de böyle kalakaldılar. Millet yurtdışında ekran sürelerini dahi paylaşmaya başladı ama bizim siparişler hala onayladı da kaldı
-
-
Göndersinler o zaman neyi bekliyorlarsa :)
-
Ürünün rağbet görmesi kamu indirimi ve bunu foruma haber verip rehber olarak hazırlayan arkadaşların sayesinde oldu. İndirimsiz fiyatlar ile hiç şansı yoktu. Kamu indirimi ile bile sırf işlemci farkı için ben yüksek buluyorum ancak aradaki makas her sene açıldığı için geçmekte mantıklı oluyor.
15 subat diyor ama standart teslimat
Kamu ile arada 9 bin fark olmasaydı bende geçmezdim çünkü ilk fiyat çok yükselti bu şekilde arada ki fark az olunca aldı insanlar
Benim siparişte aynı duruma gelmiş. Standart teslimat la 18/02/2025te gelcek diyor ama :D
Hocam o büyük ihtimal yanlış tarih kargoya hazırlandığından yarın veya pazartesi verilir bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 31 Ocak 2025; 19:38:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X