Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (98. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
1.979
Cevap
146
Favori
89.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gümüş'de bir saat önce baktım hazırlanıyor yazıyordu.
    Şimdi baktım gönderilmeye hazır yazıyor.
    Hemen arayıp siparişi iptal ettim.
    Ürün çıkmış depoya haber verecez ordan geri dönecek ve iptal edilip size bilgi gelecek dedi.
    Gece mavisi alacam inşallah.
    Bir hayır sever özelden lansman kodu atsa duacısı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver49 -- 31 Ocak 2025; 21:19:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt
    18.9 muydu mate 10 pro mesela, bayılıyordum o ekrana. Alttan üstten de kasa boşluğu çok azdı. Bir gün yine o tasarımlara geri dönülür umarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefon kargoya verilmek üzere ama ekran koruyucu almadım hala. Sizler naptınız?

• st_emx kullanıcısına yanıt

Cihazı aldıktan sonra sizinle iletişime geçilecek EasyCep tarafından. Bi link verilecek, gerekli bilgileri İBAN vs. doldurup cihazı göndereceksin. 2-3 hafta içinde de paran verdiğin ibana yatacak.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Bu görseldekinin gümüş olduğundan emin misiniz hocam, bana icy blue rengi gibi geldi ya da öyle olmasını umut ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 31 Ocak 2025; 21:39:35 >
  • BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt
    S24/S25 ekran koruyucuları birebir uyumlu zannedersem. O zaman s24 bir ekran koruyucu alınabilir ilk etapta. 100tlden başlıyor fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 31 Ocak 2025; 21:50:34 >
  • NS_85 kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerindeki renk koduna bakmadım. Ama telefon gri renk olduğu için gümüş gri olduğunu düşünüyorum. Mavi ile alakası yoktu yani.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt
    s24 icin 2li spiegen ezfit almistim diger teki duruyor onu kullanicam. Son 2 yildir s23 ve s24 te ayni urunu kullaniyorum hissiyati inanilmaz tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Hocam hazır siz gözlemlemişken 4k 60 FPS video da kamera geçişi oluyor mu s23 de 4k 30 FPS de oluyor du

• Amazondan bu paketi aldım.
    580 liraya.
    Hayrına özelden bir lansman kodu verebilecek varsa bende bu kırılmaz camın birini kendisine hediye gönderirim.

amazon
    JETech 5'i 1 Kılıf için Samsung Galaxy S25+ / S25 Plus 5G ile 2 Paket Her Temperli Cam Ekran Koruyucu ve Kamera Lens Koruyucu, Sararmayan Darbeye Dayanıklı Tampon Telefon Kapağı (Şeffaf)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPQLHDJY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_R1PCKZ192J5PGFAK5XEZ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_R1PCKZ192J5PGFAK5XEZ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_R1PCKZ192J5PGFAK5XEZ&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

• akinkeskin55 A kullanıcısına yanıt
    TCN-AH1B-78ZG-7BHG hocam bir deneyin. Kullanılmamış olabilir.

• S23+ S24+ ile S25+ çerçeveler aynı mı? S25+ çerçevelerinde azaltma yaptılar mı?

• Kamu email hakkını satan var mı öğretmen ve dsi emaillerini denedim olmuyor alamadım bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 31 Ocak 2025; 22:54:0 >
  • Kamu indirimiyle s25 plus mercan sipariş vermiştim. Kontrol ettiğimde bir değişiklik görünmüyor. 11 şubatta kargolanacağı yazıyor. Özellikle bu rengi alıp sipariş durumunda bir değişiklik olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansman kodu olan var mı arkadaşlar? Özelden paylaşan olursa duacıniz olurum. Ayrıca Trabzon Sürmene 'ye yolunuz düşerse pide ısmarlarım

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

Arkadaşlar değişim cihazım bu ekranda görünmüyor. Normal mi? S24'ten geçeceğim.

• benim hala sepette bekliyor, elim varmıyor bir türlü sipariş vermeye, plustan sadece 5 lira ucuz olmamalı. bekledim belki 43e düşer yine diye ama düşmeyecek heralde. 128 gbı amiral gemisi modellerden kaldırmaları gerek artık firmalar.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.