Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (82. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 20 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil1 iOS
5 sn
3.501
Cevap
179
Favori
154.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yavaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adet daha lansman kodum var sadece kablosuz şarj cihazının gönderilmesi karşılığında gönderebilirim adaptör ve smart tag kalabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani s24 plus ekran koruyucu s25 plus a olur mu.

• umutsah kullanıcısına yanıt

Olur hocam zaten s24/S25 uyumlu diye açıklamalarında yazıyor bazı markaların ürünlerinde.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, o zaman sipariş vermeyelim boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsah -- 29 Ocak 2025; 11:55:32 >
  • @freeze-bee , @Cengiz3791 , @enver49 ardaşlarım ve herkeze teşekkür ederim, mağazada görüp alsak daha iyi ama sabırsızım biraz galiba, adamlar Fil dişi Beyaz çıkarsalar keşke ama nerdee. Beyazların birinde biraz Mavi diğerinde biraz Pembe var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 29 Ocak 2025; 12:20:52 >
  • Renk olarak gümüş ilgimi çekmişti bayağı ama incelemeler sonrasında gümüşü eledim. Lacivert çok iyi özel renklerden ise gece mavisi olan bayağı iyiymiş. Şu an alırsam gece mavisi düşünüyorum.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Farkın o fiyatlara inmesi için Mevcut s23 ü 40 a falan satmam gerekiyor oda imkansız ))

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt

hiç bir farkı yok. s26 yı bekle bence

• S25+ için ekran koruyucu tavsiyeniz var mı?

• mesutismail kullanıcısına yanıt

geçen sene s24 plus buz mavisi aldım. bende beyaz sevenlerdenim. beyaza en yakın o. sonra şebeke sorunları dillendirilince, ki bende tecrübe ettim, 15 gün kullanıp sattım. tam beyaz veya tam mavi olmadığı için ara sıra gözüme bi garip gözüküyordu :))

dün s25 plus istedim. bana hitap eden başka renk olmayınca gene buz mavisi istedim. demek ki beyaz aşkı değişmemiş.

• demircim kullanıcısına yanıt
    Amfilm hocam tek adres. Amazon dan 555 TL ye geliyor 2 li paket. Kolay uygulama çerçevesi ve 2 tane kamera koruyucu ile birlikte.

amazon
    amFilm Samsung Galaxy S25 Plus 5G için 2+2 Adet Görüş Koruması Koruyucu Folyo Kamera Objektif Koruyuculu [Anti Spy and Privacy Protection] HD Clear Kolay Kurulum Tepsisi Ile
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DMZRLSPN?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_Y0ZRG3AH7YCQ7X131R5K&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_Y0ZRG3AH7YCQ7X131R5K&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_Y0ZRG3AH7YCQ7X131R5K&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

Teşekkür ederim.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

işte aradığım yorum. ekran kalitesi de s24 e göre düzeltilmiş ise tadından yenmez

• Merhaba kendim kullanmak için samsung s25 ultra alacağım fazladan Lansman ön kayıt kodu olan bana mümkünse özelden gönderirse çok mutlu olurum

• ermiş derviş E kullanıcısına yanıt

Az önce siparişi iptal ettim, onay maili gelince tekrar sipariş vereceğim bakalım promosyon kodu çalışacak mı? 😞

selamlar hocam, kamera koruyucular gelecek olan şeffaf kılıfla uyumlu mudur?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • horrorshow kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera deliği tam açık kılıflar ile kullanılabilir. O kılıfın açık mıydı hatırlayamadım.

Açık gibi görünüyor. Teşekkürler.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lansman kodu ile sadece smarttag2 sepete eklenmişti bende. Ben de müşteri hizmetlerini aradım. Sepette sadece smarttag2 görünüyor diye not bıraktım.

Bugün dönüş yaptılar:

"Bize birden fazla kullanıcı benzer şekilde şikayet talebi oluşturdu. Biz yetkililere ilettik. Sepetinizde görünmese bile kablosuz şarj cihazı da birlikte gönderilecek herhangi bir sorun olmayacak" şeklinde bilgi verdiler.

Ayrıca "birden fazla çeşit lansman kodu var mı? Bazılarında her ikisi bazılarında sadece smarttag2 mi hediye geliyor" diye sordum. "Hayır tek çeşit lansman kodu var ve herkese her iki hediye de gönderilecek" dedi.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.