Denk gelsek çok iyi olacak. Bakalım bekliyoruz. |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (18. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İyi akşamlar, Lansman kodu olan ve kullanmayacak arkadaş varsa alabilirim.
Edit: Gerek kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakburak -- 9 Şubat 2025; 0:45:25 > -
Arkadaşlar eğitim indiriminde s25 256gb 43774 TL görünüyordu gecen hafta.Kamu indiriminde şu an 47 bin küsür sanırım.Kamu mağazasında 256 lik 43774 TL olarak satıldı mı hiç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kamu indirimi için yardım edebilecek mesaj atabilir mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamu mail indirimi kullandırabilirim
Teşekkürler @takirti, sayenizde biraz da olsa zarardan kar ettim
Bu tutarlara çıkınca o %15 bile o kadar güzel geldi ki. Saçma olansa bu kampanyanın hiçbir yerde görünmüyor oluşu. Şans eseri sizin postunuza denk gelmesem başka telefon alacaktım. Biraz daha ekleyip bu telefonu sipariş geçtim sayenizde
-
Kamu yazısını bir türlü göremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5510gokhan teşekkür ederim kod için.
Abi merhaba bana özel mesaj atabilir misin ben atamıyorum kamu indirimi icin
Lansman kodu olup kullanmayacak olan bir arkadaş özelden paylaşabilirse çok memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: snoppyiyzico ile ödeme yaptım bugün, ₺1000 hesaba anında geldi. Lansman koduyla kablosuz şarj cihazı ve SmartTag2 bedavaya geliyor.
Selamlar, iyzico ile ödeme yaptım ancak 1000₺ dönmedi bana. Bir süresi var mı ya da bir kural falan?
-
Attım
Senin sartlar bana uymuyor abi
Merhaba, samsung s25 alacağım fazladan Lansman ön kayıt kodu olan varsa eğer mümkünse benimle özelden paylaşabilirse çok çok mutlu olurum. Teşekkürler.
-
Ziraat Bankası Samsung'un sitesine güvenlik nedeniyle yüksek tutarlı işleme izin vermiyor şüpheli işlem olarak algılayıp hata veriyor bankkart ile alışveriş yapabilen oldu mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 9 Şubat 2025; 17:31:9 > -
Smarttag stokta kalmamış.
-
Smart tag stokta yok diye sadece hediye kablosuz şarj sepetteyken sipariş satın alma aşamasına geçemiyor nedense..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X