< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (15. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kamu indirimi şuan devam ediyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet 9 u son
TCM-5TMC-GPMH-8GG8
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, ama kod ile satın alamıyorum. Stok bitmiş sanırım. Tag kalmamış :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L_Lawliet -- 4 Şubat 2025; 21:47:30 > -
-
Smart tag olmadığı için kullanılmıyor hocam
Sanırım sınırlı stok açıp duruyor samsung Ara ara denemek lazım
-
Kamuyla üye oldum lansman da olsa ne kadar daha indirim oluyor ve Hangi modelin kaç gb nı alsam?
beyler yıl sonuna doğru fiyatları ne kadar düşer? s26 ne zaman çıkar bir de sizce
-
Siparişiniz gönderildi diye mesaj geldi bana. Baktığımda 256GB göndermişler görünüyor ki ben iki kat hafıza seçmiştim. Müşteri hizmetleri whatsapp ise "bulunduğunuz ülke koduyla kullanılamaz" gibi bir uyarı veriyor.
Var mı başka ürünü gönderilen ve benzer durumda olan?
-
4447711'i arayın.
-
canlı desteğe yazdım, ürün gelince kontrolleri sağlayın, öyle işlem yapalım dedi. Bakalım göreceğiz.
-
Kamu indirimi ile s25 ultra sipariş verdim haftaya falan elimdeki cihazı satacağım Samsung tr s23 plus iki ay kadar garantisi var,alındığı anda ekran koruma ve kılıf takıldı ekrana el değmemiş sıfır ayarında cihaz.Easycepte ikinci eli 37bin.Trink satta 24bin veriyor değerlendirmek isteyenler özelden msj atabilir.Oraya vereceğimize ihtiyacı olan bi dh üyesi kullansın
Beyler kamu indirimi için yardımcı olabilecek biri var mı?
eğitim indirimide varmış sanırım ama 9 unda geçerliymiş. bu lansman kodu da o zaman bitiyor anladığım kadarıyla nasıl iş ?
-
@aventador07 hocam kod paylastı; ama SmartTag stogu olmadıgı icin kodu kullandırmadı, uzun bir süre stok bekledim. Stoklar yenilendiginde ise kod kullanılmasına ve satın alma sırasında siparis ozetinde gorulmesine rağmen siparis sonunda hediyeler siparisime eklenmedi. Tekrar denedigimde ise kod kullanılmıs uyarısı verdi. Müsteri temsilcisi sistem hatası oldugunu kayıt acacagını soyledi; ama cozulecegini sanmıyorum cünkü baska müsteri temsilcisi verilen siparise sonradan mudahale edilmiyor dedi.
Samsung'un sacma web sitesi yüzünden kod ihtiyacım devam ediyor. Takip ettiğim kadarıyla @aventador07 forumdan başka kişilere de kod konusunda yardımcı olmuş. Teşekkür ederim kendisine. Stok yenilendiginde onun bile bilgisini verdi, Samsung bana bu kadar yardımcı olmadı :) S23 Plus dusunen varsa kendisine guvenebilirsiniz diye düsünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi czpn -- 5 Şubat 2025; 18:45:15 >
-
Arkadaşlar lansman koduna ihitiyacım var
Slmlar, lansman kodu paylaşabilecek biri var mı?
-
S10 tablet için kamu denedim, normalde kampanyalar, sepet indirimi falan derken yaptığı indirimle kamu indirimi aynıya geldi.* Bir hesap aynı anda hem kamu hem eğitim indirimi alabiliyor mu bilmiyorum ama Eğitim'de e-posta yerine TC ve Barkod diye iki alan çıktı.
Normal hesap
*Sömestir fırsatı
Sepette %15 indirim
Galaxy Tab S10 Ultra Wi-Fi 512 GB, sepette 44.999 TL yerine sadece 38.249 TL
Kamu Sayfası
Galaxy Tab S10 Ultra (Wi-Fi), 512 GB 12 GB 38.249,15 TL
Gri, 512 GB 12 GB
SM-X920NZAPTUR
Kayıt sayfaları
https://www.samsung.com/tr/offer/offer-program/#govt-offers
https://shop.samsung.com/tr/multistore/trepp/tr_egitim/registration
https://shop.samsung.com/tr/multistore/trepp/tr_calisan_avantajlari/registration
Mağaza
https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_kamu_avantajlari//
Bir de bana S24 ile S25 fiyatlarının neredeyse aynı olması garip geldi, bu bir strateji mi? Samsunglar alır almaz çok değer kaybeden ürünler diye biliyorum yanlış mı?
Kamu S serisi fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X