Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karadurak , VEBAL Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
386
Cevap
45
Favori
35.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kamu indirimi için destek olmak isteyen olursa yazabilir.

• Merhaba, lansman kodu olan varsa özelden gönderebilir mi rica etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende almak istiyorum bu kampanyalardan faydalanıp aynı zamanda elimde Samsung telefon değişim kampanyasından faydalanabiliyor muyuz bu söylenilen kampanyaları kullanınca birde lansman kodu ve kamu indirimi olan varsa bende mutlu olurum bulabilirsem alacağım ogretmenim bizde olmuyormuş bu olay heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karadurak kullanıcısına yanıt

Aynı olay başıma geldi, ben işlem yapamadım. ne ziraat ne de samsung çözüm sunuyor buna en son lanet ettim ve iyzico üzerinden ödeme yaptım artık.

• snoppy kullanıcısına yanıt

MH yı arayıp durumu anlattım. Kayıt oluşturdular. kart şifresini degiştirip bir saat sonra tekrar deneyin dediler ama pazar günü çok uğraştım olmadı. Pazarteside şubeye gittim. Dedim mail order ile dünyanın öteki ucundan alışveriş yaptığım kart samsung sitesinde hata veriyor. Adamlar yapacak bişey yok siz süper şubesiniz orayla görüşün. (Bir de bu süper şube olayı lanet ettim ). Neyse pazartesi öğlen bir kaç defa denedim bu sefer tesadüfen siparişi geçebildim. Tam da hesap kesim tarihinde çekim yapmışım. Beklemeden yansıttılar sağolsunlar

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.