hocam dediğiniz tablet ben daha öncede bakmıştım samsungta kampanyalı hali bile diğer yerlerden pahalıya geliyor. biri Media Markt diğeri Trendyol resmi satıcıları güncel fiyatlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra Fırsatları [Ana Konu] (16. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba lansman kodunuz varsa bana atabilir misiniz lütfen?Ayrıca ben kamudayım ama kamu epostam yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kurumsal e posta zorunlu hocam.o adresinize link geliyor o linki tıkladıktan sonra kamu çalışanlarına özel magazaya girebiliyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: aventador07kurumsal e posta zorunlu hocam.o adresinize link geliyor o linki tıkladıktan sonra kamu çalışanlarına özel magazaya girebiliyorsunuz
Ben meb’deyim ama ne bende ne de tanıdığım hiçbir öğretmende öyle bir e posta yok hocam. Başka türlü nasıl kanıtlayabilirim kamuda olduğumu? Çok ilginç gerçekten.
@icisleri.gov.tr @egm.gov.tr gibi @meb.gov.tr adresi alamaz mısınız idareye bi sorsanız hocam
meb.gov.tr olmuyor
-
hocam artık mail gerekmiyor, e devletten alacağınız görev yeri belgesinde sağ üstteki barkod numarası ve tc ile yapabiliyorsunuz, bilginize.
-
Onun için nasıl nir yol izlemek lazım
Merhaba lansman kodu paylaşabilecek var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bahsettiğiniz linki paylaşabilir misiniz acaba (samsungun sitesindeki görev yeri barkod ve tckn giriş yerinin) çünkü samsungun sitesindeki kamu mağazasına giriş kısmı bende hala daha kamu maili istiyor.
-
-
hocam gece siyahı diye sipariş verdim ben de. gece mavisi nereden çıktı😀😀 gece siyahı olan mavi tonlarda gelmeyecek değil mi
Adı gece mavisi diye geçiyor ama siyaha benziyor zaten ve öyle dediler maviyle pek alakası yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%15 kamu indirim kampanyasinin bir suresi var mi? ayrica s24+'da da geciyor mu?
aslinda Vivo x200 pro almayi dusunuyorum ama sirf One UI alistigim icin belki Samsung alirim diye indirim kovaliyorum.
-
9 subat son gun deniliyor ve her telefonda da kampanya gecerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal.757 -- 6 Şubat 2025; 18:54:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Size özelden detaylı bilgi gönderdim
kamu indirimi için yardımcı olabilecek varmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu indirim kampanyası bittimi. Sorun yaşıyorum kamu magazasına giremiyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X