< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 18 Eylül 2024; 18:35:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 serisinin batarya kapasitesi kullanıcıları üzecek (2. sayfa)
-
-
Birader konuyu fiyata çeken sensin. Pahalıysa girme yazma seni neden ilgilendiriyor bu konu onu anlamadım ? Benim habere yaptığım yorumda fiyat mı var ? Fiyattan bahseden sensin. Ben donanımdan bahsediyorum, samsung’un daha düşük pil kullanmasına değindim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen mesajında hiçbir şeye değinmedin. Ne anlatıyorsun sen? Rüya falan mı gördün ya? Nerede bu mesajında donanım, batarya, düşük pil vs vs? Yazdığın şey 1e1 aşağıda. Ben senin bu mesajına cevap verdim. Açıkça insanları ağlamakla itham etmişsin. Yetmemiş iğrenç espriler yaptıklarını söylemişsin. O da yetmemiş "bu tip haberlerin altında yoklar" demişsin. Yazdığın her bir kelime birbirinden daha agresif ve saldırgan bir tutum içerisinde. Buraya gelip sonradan "yok ben batarya dedim, yok pahalıysa yazma" falan yazıyorsun. Daha ne yazdığından haberin yok.
Ürünün fiyatına göre mi mesaj yazacağım buraya ben? Sen kendini ne sanıyorsun ya?
"android fanları nerede ? Nedense bu tip haberlerin altında yoklar. iPhone haberleri altında ağlamakla meşguller sanırım. O iğrenç esprilerinizi burayada yazsanıza ?"
-
Bir önceki seriye göre pil kapasitesi düşüyor ama aynısını apple yapsa yıkardınız burayı, samsung yapınca fanboylar konuya yazmıyor. Ben buna değindim ama sen fiyat filan yazmışsın ne alakaysa
Bir önceki seriye göre pil kapasitesi düşmüyor. Sen gerçekten ne yazdığını anlıyorsun ne okuduğunu. Pil kapasitesinde bir düşüş yok ki insanlar burayı yıksın. Ben seni engelliyorum ya, her yazdığın bir diğerinden daha tutarsız. Daha fazla vaktimi harcamayacağım seninle, iyi forumlar.
-
Lütfen engelleme Kendi gelip yazıyor sonra vakit harcayamam diyor. Bu arada lafın gelişiydi o, millet pilin artmasını beklerken, sabit kalmasından bahsettim ama önemi değil, sen haklısın.
-
İnceltmek yerine ebatlarını ve ağırlığını koruyup batarya kapasitesini çoğaltmaları bence daha anlamlı olurdu.
Apple batarya kapasitesi düşürür böyle başlıklar görmeyiz ama Samsung batarya kapasitesini aynı bırakır kullanıcılar nedense üzülür. Anladık Apple ilah.
-
S24 un batarya performansı geridemi iyimisin mah daha yüks?k s24 te gayet pil optimizasyonu iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Youtube videolarında öyleydi. Mah yüksek ama daha erken bitiyor diyorlar.
Oyuna sosyal medyaya göre degisir
Bendeki s21U çok kötü. Oyun oynamıyorum, insta ve x hiç yok. youtube, chrome, whatsapp ve mail kullanıyorum genel olarak. S25 i göreceğiz bakalım
Guncellemelerin hepsini yaptınmi
Anında yapıyorum. S21U olmamış, daha önce kullandığım note 8 daha iyiydi.
Knk ne yapıyorsun telefona iskencemi adana sıcağında mi oynuyorsun
Oyun hiç yok, insta ve x kurmadım bile.
Youtube var ana batarya yiyen, yer istanbul. Ahh note 8 im be 😀. S25 den umutluyum, bakalım.
S21deki exynos 2100 önceki exynoslarin Çoğundan daha iyi YouTubeden cikmazsan en iyi pile sahip bataryadan bile memnun kalmazsın kbkyen iyi işlemcili telefondan yani
Şuanda S23 Ultra'nın bataryasından da memnunum. %98'de çıkarmışım, 4 saat ekran süresi, aradan 18 saat geçmiş. %28 kalmış. Saat olmuş 23.30... Gün bitmiş.
S25 Ultra kesinlikle 6.000mah ile gelmeliydi. Benim için hüzün verici.
S23 Ultra'dan sonra %30 iyileşme hissetmek isterdim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X