|
Samsung Galaxy S25 serisinin batarya kapasitesi kullanıcıları üzecek
-
-
Dandroid fanları nerede ? Nedense bu tip haberlerin altında yoklar. iPhone haberleri altında ağlamakla meşguller sanırım. O iğrenç esprilerinizi burayada yazsanıza ?
-
Kimsenin incecik telefon beklentisi yok bi tık kalın yap iyi soğutma sistemi ve büyük pil koyda iphonelar gibi rezillik çekmesin insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 17 Eylül 2024; 21:32:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burdayım, bu haber beni de üzdü valla. s24 ün batarya performansı kötü değil diyorlardı ama iphone un gerisinde hala, dedikleri gibi işlemci veriminden bi iyileştirme olur belki.
Aynı olsa ne olacak daha güncel donanım daha güncel chip daha düşük nm daha iyi verimlilik
Sayıları teorik verileri bir kenara bırakın
Günlük kullanımda Pro - ProMax - Ultra serisi kullanıcısını asla üzmez
Android in fanı olan yok. Apple dan kazıklanmayı seven çok.
-
Bu kadar ince olmasına gerek yok önceki cihazlar ile aynı kalıp batarya artmalıydı.
-
Pil de artmadığına göre 10 yıl güncelleme gelir artık
-
Sen 60 hz telefona 65k bayılmaya devam et
-
batarya kapasitesi ve şarj hızında malesef samsung çinli üreticilerin 2 yıl gerisinden geliyor
-
Telefonu korumasız kullananlar için iyi bir haber, onun dışında kimsenin incelikle ya da kamera çıkıntısıyla uğraşacağını sanmıyorum. Herkes daha serin çalışan ve daha fazla batarya ömrü sunan telefon istiyor.
-
Ben mi bayılıyorum? Bana ne bundan ? Ezberlemişsin aynı şeyi, Türkiye’den telefon bile satın almıyorum. 65k olması apple’ın suçu değil, vergi ve euro kuru yüzünden. Ayrıca pro model harici iPhone, iPhone değil zaten. Kıyaslayacaksan pro ile kıyaslayacaksın ama yemiyor ki hep 60hz modeli konuşuyorsunuz.
Bunu da not düşelim, Samsung Türkiye’ye özel fiyat sunuyor. Global olarak benzer fiyat kategorisindeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 18 Eylül 2024; 1:40:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen android süper, doğru dürüst yazılım desteği bile vermiyorlardı daha düne kadar. 2. El fiyatlarına bakarsan kim kazıklanıyor görürsün. Ayrıca Türkiye fiyatı beni ilgilendirmiyor, global fiyata göre konuş. Samsung Türkiye’de bir tık ucuz satıyor ama yine de pahalı bu telefonlar.
Samsung kötü, iPhone süper demiyorum. iPhone hakkında en ufak olumsuz haber olunca hemen eleştiren kitle bu tip haberlere uğramıyorlar. Ben bu yorumu bilerek yaptım ki yorum gelsin Haberin altındaki yorumlar bana cevap amaçlı hep.
Babamızın malı değil bu markalar. Bu seneyi de sayarsak 3 yıl olacak telefonu değişmiyorum, neden ? Çünkü yenilik yok. Aynısı karşı taraf içinde geçerli.
Eyw.
Samsung'un fiyatları tr de olması gereken miktarda. Pro modeli işin içine dahil edeceksen o fiyata üç s24 alıyorsun.
Fiyatları anormal olan apple. Vergisiz haliyle de adamlar tr yi ayrıca seviyor
İnsanların iphone haberleri altında ağlaması gerektiğini düşünen sensin. Kıyaslamak istediğin en ucuzu 85kya satılan pro modelinin muadilini 32k dan aldıkları için neden ağlasınlar açıklar mısın? Tr'de iphone almak şu anda hiç olmadığı kadar mantıksız. Çünkü fiyatlandırma aşırı anormal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 18 Eylül 2024; 6:19:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aynen, iphone fiyatları vergiyle dahi açıklanamayacak kadar yüksek TR de ama alacak adam zaten gene alıyor, alan da satan da memnun
Türkiye fiyatlarına inan bakmadım, global fiyatlarından bahsediyorum. S24 ultra 1100 dolar civarı yurtdışında, 15 pro mac keza aynı fiyat aşağı yukarı.
Samsung Türkiye’ye özgü ucuz satıyor bunun haberi bile yapıldı dostum. iPhone euro üzerinden hesaplanıyor, muhtemelen bu yüzden pahalıdır ama oturup hesaplamadım.
Türkiye’de yaşasam bende almazdım muhtemelen.
Bir de bilmem kaçıncı sene aynı kamera/sensörle geleceği açıklanırsa tam beklenecek telefon olacak.
Hadi Samsung, az kaldı, son bir hamle daha ve S25 işi tamamdır.
-
Birader, Türkiye fiyatlarına dahi bakmadıysan neden insanların iphone haberleri altında ağlaması gerektiğini düşünüyorsun? Yurt dışı fiyatına göre tartışma yapacaksan reddit var, oraya git. Burada elbette tr özelinde karşılaştırma yapılacak. Yurt dışından telefon almayı dahi bitirdiler burada. Bize ne yurt dışı fiyatından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 18 Eylül 2024; 20:1:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Kimsenin incecik telefon beklentisi yok bi tık kalın yap iyi soğutma sistemi ve büyük pil koyda iphonelar gibi rezillik çekmesin insanlar.
|
Android in fanı olan yok. Apple dan kazıklanmayı seven çok.
|
Sen 60 hz telefona 65k bayılmaya devam et
|
Telefonu korumasız kullananlar için iyi bir haber, onun dışında kimsenin incelikle ya da kamera çıkıntısıyla uğraşacağını sanmıyorum. Herkes daha serin çalışan ve daha fazla batarya ömrü sunan telefon istiyor.
|
Benzer içerikler
- çizim programları
- deepfake yapma
- instagram yardım merkezi
- instagram hesabıma giriş yapamıyorum
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X